Victor Reinier: ‘Ik heb wel iets met spelletjes’

Foto: Wim KluversNegen jaar na het einde van zijn dagelijkse spelshow Lucky Letters op RTL 4, begint Victor Reinier maandag met de dagelijkse spelshow Timboektoe op Nederland 1. Op het tijdstip van Lingo zal hij tot en met eind september elke werkdag één aflevering presenteren. “Ik heb wel iets met spelletjes. Timboektoe is weer een heel ander soort spelshow en juist dat maakt het leuk. Het is een quizprogramma die door het interactieve spelelement ook de jongere generatie zal aanspreken“, zegt hij.

In Timboektoe proberen twee teams, elk bestaande uit een BN’er en zijn of haar gast, om op een virtuele landkaart zo dicht mogelijk bij een plaats op de wereld terecht te komen. De teams zoeken naar grote en kleine steden en bezienswaardigheden.

In de eerste aflevering op maandag, om 19.00 uur op Nederland 1, nemen Viviënne van den Assem en Horace Cohen en Rob Geus en Jeremy Sno het tegen elkaar op. Later in de reeks zullen ook onder meer Anny Schilder, Jochem van Gelder en Rudolph van Veen in de show te zien zijn.

Timboektoe is na De Beste Zangers van Nederland de tweede presentatieklus van Reinier bij de TROS. Hij blijkt daarnaast ook te zien in de serie Flikken Maastricht.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen