Kijkcijferrecord voor Holland’s Got Talent

Geplaatst op Sat 28 Aug 2010 om 9:11


De kijkcijfers van vrijdag 27 augustus 2010 (SKO)

Holland’s Got Talent (RTL4, 20:28) – De derde liveshow van Holland’s Got Talent werd vrijdagavond door 1.830.000 kijkers (madl: 28.5%) bekeken op RTL 4 en daarmee is het de best bekeken aflevering van het tv-programma ooit. Het oude record stond op 1,775 miljoen kijkers voor de finale van Holland’s Got Talent in 2008, toen de show nog werd uitgezonden door SBS. In die aflevering was te zien hoe acrobate Danielle Blubberman won van de inmiddels suc- cesvolle zanger Waylon.

Holland’s Got Talent trok vrijdagavond meer dan twee keer zoveel kijkers als de concurrerende talentenjacht Popstars van SBS 6. Daar keken 856 duizend mensen naar. RTL-jurylid Patricia Paay begrijpt wel waarom het nu 8-0 staat voor RTL in de talentenjachtenoorlog met SBS. “Holland’s Got Talent wás al een waanzinnige show, maar deze keer zit het nóg beter in elkaar. Het tempo is opgevoerd, waardoor het allemaal een stuk sneller is“, zegt ze in Mikro Gids.

Koffietijd (RTL4, 09:57) – Quinty Trustfull heeft naar eigen zeggen een heel ander leven gekregen door het presenteren van Koffietijd. “Ik heb door Koffietijd een compleet ander leven gekregen. Mijn man Orlando brengt de kindjes naar school en we gaan om tien uur naar bed. Voor Koffietijd waren we enorme avondmensen“, vertelt ze in Mikro Gids. “Half zes opstaan, drie kwartier later de deur uit. Om elf uur is de uitzending voorbij, dan meteen de vergadering in en daarna moet je je nog inlezen voor de volgende dag. Je bent er dus eigenlijk de hele dag mee bezig.” Koffietijd werd vrijdagochtend door 181.000 kijkers (madl: 25.3%) bekeken.

Van der Vorst ziet sterren (RTL4, 22:34) – Peter van der Vorst geniet met volle teugen van zijn reportageprogramma Van der Vorst ziet sterren. De presentator trekt door binnen- en buitenland om items te draaien voor zijn show. “Ik hou ervan als mensen echt iets persoonlijks durven te laten zien, zoals Humberto Tan en John Williams dat vorig seizoen deden. Maar het is altijd leuk als er iets gebeurt. Ook als dat negatief is, zoals bij Mel Gibson. We hadden uiteindelijk een item van maar drie minuten, omdat hij niet gediend was van mijn vraagstelling“, zegt Van der Vorst in Televizier. Van der Vorst ziet sterren trok vrijdag 799.000 kijkers (madl: 14.2%).

Top 15
01. Journaal 20:00 (Ned1) 2.033.000
02. Holland’s Got Talent (RTL4) 1.830.000
03. Half Acht Nieuws (RTL4) 1.253.000
04. Hart van Nederland (SBS6) 1.243.000
05. Flikken Maastricht (Ned1) 1.042.000

06. Journaal 18:00 (Ned1) 1.037.000
07. EenVandaag (Ned1) 992.000
08. RTL Boulevard (RTL4) 942.000
09. Shownieuws (SBS6) 919.000
10. Nova (Ned2) 874.000

11. Popstars (SBS6) 856.000
12. Journaal 22:00 (Ned2) 815.000
13. Van der Vorst ziet sterren (RTL4) 799.000
14. Editie NL (RTL4) 793.000
15. Knevel & Van den Brink (Ned1) 758.000

Marktaandelen (18-24u, 6+)
1. RTL4 / 21.6%
2. Ned1 / 16.9%
3. SBS6 / 13.1%
4. RTL5 / 6.9%
5. Ned2 / 6.8%

6. RTL5 / 5.8%
7. RTL7 / 4.9%
8. NET5 / 3.7%
9. Vero / 3.6%
10. RTL8 / 2.3%

11. N.geog / 0.8%
12. Comedy / 0.7%
13. Nick / 0.7%
14. Discov / 0.7%
15. Eurosp / 0.4%

Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. RTL Nederland 35,7%
2. Publieke Omroep 29,5%
3. SBS Groep 20,4%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)Marktaandelen per zendergroep (18-24u, 6+)
1. RTL Nederland 35,7%
2. Publieke Omroep 29,5%
3. SBS Groep 20,4%
Meer kijkcijfers bij
StichtingKijkOnderzoek
Internetadres:
(Kijkonderzoek.nl)


60 Reacties op “Kijkcijferrecord voor Holland’s Got Talent”


 1. Anonymous

  Nette score voor hgt

 2. Jurgen

  Holland’s Got Talent vs. Popstars = Walkover 4 HGT :D

 3. JP

  Ik ben benieuwd of The Voice ook zo makkelijk wint van Popstars. Ik hoop van wel!

 4. Anonymous

  Reactie op JP: Ik denk van wel. Popstars is gewoon weg te traag. Hoeveel audities kan een mens aan?

 5. !#Michael#!

  Zou de finale over de 2mln heen gaan dan?!?!

 6. Flip

  Ik heb gisteren tijdens de pauze even naar Popstars gekeken, maar heeft iemand in de gaten dat die Simone, Jerney Kaagman aan het imiteren is met haar hele houding en doen en laten.
  Wat een miskoop is dat voor de jury net als MM trouwens.

  Superscore voor HGT alleen jammer voor Peter dat zoveel mensen wegzappen erna en niet blijven hangen voor zijn programma.

 7. Anonymous

  gordon is de koning van alle jury leden!!!!! maar die Paay, wat een dom wijf!

 8. Bas

  Hollands got talent is heerlijke feel good TV op de vrijdag.
  Niemand wordt afgezeken, leuke jury (Dan Karaty is een aanwinst) en Robert ten Brink groeit elke week meer in zijn rol van sympathieke vaderfiguur.

 9. Flip

  Reactie op Anonymous: Ik vind Gordon in deze serie ook een perfect jurylid, aan hem valt echt niets aan te merken voor de afwisseling een keer:)))

  Vanavond trouwens een leuke TV avond, wat doet RTL met BB en MNI en hoe houdt zich SBS staande, je merkt dat iedereen weer thuis is, dus ik ben heel benieuwd vanavond.

 10. Ik was erbij

  HGT en Popstars vergelijken is het zelfde als het Journaal en Studiosport vergelijken. Appels met peren dus.

 11. Chiel

  Reactie op Flip: Is MM dan niet grappig, zoals in zijn shows en bij DWDD? Daar is ie (neem ik toch aan) voor aangenomen? En je hoort ook niks meer over dat Mystery Popstar gebeuren, gaat dat niet 12 weken door?

  Popstars verslagen door een herhaling van Flikken… Au! Misschien eens wat anders proberen SBS!? Meer dan 50 weken Popstars in 2010 is ook wel enorm veel.

 12. Bas

  Reactie op Chiel:

  Kan allemaal best zijn dat 40 weken Popstars teveel van het goede is maar daar zouden ze bij SBS nu dan nog niets van mogen merken.
  De show draait namelijk pas een paar weken.

 13. Chiel

  Reactie op Bas: Ja, of al 40 weken met 10 weken pauze… Het is maar net hoe je het ziet :D

 14. Super Grover

  Robert ten Brink zei al dat er een goeie sfeer in de studio was en dat kwam heel goed over. Ze waren allemaal in een bloedvorm. Goede redactie en goede regie. Terechte score dus!

 15. KNVB BEKER VERONICA

  VERONICA komt met knvb-beker in september.

  live-registraties van kwartfinales, halve finales en finale zijn LIVE.
  DaT komt rond april en MEI, hoe gaat veronica de filmmaand dan aan pAKKEN.

  WIE HEEFT WEET DAT

 16. Daan

  Zo RTL4 is echt aan het klapperen!!

  Er blijft niets meer van de ooit zo sterke vrijdag avond van SBS6 over.

 17. Wouter

  Ik vond het gister een leuke show.. Mijn favoriet is gelukkig door en dat is Patricia.

  Volgende week zal die opera zanger wel door gaan, hoop ook dat dat jongentje met dat stuk touw en die bal door gaat :P

  Btw 1.8 miljoen kijkers is natuurlijk onwijs goed voor een zomer programma, ik denk dat ze daar bij RTL ook niet rekening meej hielden toen ze de eerste kijkcijfers binnen kregen.

 18. Heleen

  Ik ben niet zo’n fan van talentenshows, maar ik heb de afgelopen weken (in gezinsverband) toch het één en ander meegekregen van dit programma en ik ben er gisteren maar eens voor gaan zitten. Ik moet zeggen dat ik me best heb geamuseerd. Lekker afwisselend, weinig reclame (wat een verademing) en ik vond Gordon zelfs erg goed. Patricia hoeft voor mij niet, maar die Dan vind ik een leuke vent, echt een aanwinst. Die drie act van die drie knulletjes was trouwens fantastisch!

 19. Erwin

  Weer een erg leuke HGT en terechte cijfers. Wat een feestje toch elke week om zoveel talent te zien. Die 3 breakdance kids terecht door naar de finale een dance act met toegevoegde waarde. Jazz zangeres Patricia ook terecht door, wat een leuke act was dat. Meer komisch dan echt serieus dus dat kan wel eens wat worden. Erg om moeten lachen.

 20. Franubis

  My name is, lijkt me deze keer erg leuk.

 21. webster

  Erg goede score! Moet ook eerlijk zeggen dat toen het bij SBS uitgezonden werd ik snel wegzapte, dat had te maken met hoe de show in elkaar zat. Nu is het gewoon een relaxte vrijdag avond show, lekker bijkomen van een harde week werken.

  Voorheen keek ik ALTIJD popstars maar gadver dat hebben ze zo verziekt. De jury slaat echt nergens op. Ben Nance en Geer ook wel zat, komen mij te nep over. Maar ook hoe de filmpjes in elkaar gezet worden…. En dan ook nog eens wat ze door laten, als iemand ook maar een klein beetje kan zingen of van die kindjes van 14 a 15 jaar. Kom op dat zijn toch geen Popstars. Dus vandaar dat ik tijdens de eerste aflevering al afgehaakt ben. Maar komt ook nog eens bij dat ze het onwijs uitmelken en als een show zo lang duurt heb ik er al geen zin meer in.

 22. Anonymous

  Daaaaaaaaaaaag SBS
  Daaaaaaaaaaaag TINA

 23. O gut o gut

  Het is Bubberman en geen Blubberman, waarschijnlijk zat er wat blubber in je ogen bij t typen van dit bericht ?

 24. Nick Wijsen

  2332 LATE NIEUWS 2,8 9,9 425.000
  2348 WEER LAAT 3,0 11,5 450.000
  2350 BENIDORM BASTARDS 3,0 15,1 456.000

  Dat is wel knap, dan Benidorm op zo’n laat tijdstip nog zoveel kijkers weet te boeien. Ben benieuwd naar vanavond.

  En WEER is het SBS NIET gelukt om boven RTL uit te komen met Popstars. Hoe vroeg ze ook beginnen (:lol: 20.15) het werkt niet meer. Volgende week maar om 19.00 beginnen tot een uur of twaalf sbs?

  Ben zeer benieuwd naar vanavond; My Name Is… ziet er goed uit. De Zaterdagavondshow vond ik vorige week al niks, dus dat kijk ik niet meer.

  Ik denk:

  RTL4:
  Benidorm: 1,1 mln
  My Name Is…: 1,2 mln
  Tineke Schouten: 0,8 mln

  SBS6:
  Zaterdagavondshow: 0,8 mln
  Beste Idee: 0,75 mln
  HvNL 1,2 mln

  Wat op Ned1 komt interesseert me niet zo. Toch Andre van Duin? Denk 1,5 mln.

  Het kan natuurlijk ook helemaal anders lopen, en dat My Name Is… niet gaat scoren. Ik ben benieuwd!

 25. Nick Wijsen

  Gister na HGT nog even naar Popstars gezapt. WIE heeft die walgelijke promotie uitgevonden om een programma te onderbreken met een melding dat een ander programma over x dagen begint? Staat Nance ineens voor je scherm in een andere studio met een leuke melding dat haar programma maandag begint.

  Daarnaast wordt De Leukste Verborgen Cameragrap weer vergeleken met een ander programma: ‘Houd u ook zo van Bananasplit? Kijk dan de Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland.’

  Tina, Gratis tip: dit werkt niet meer! Doe aan NORMALE promotie, misschien scoren je programma’s dan WEL! NET5 heeft ook al dit virus te pakken, want die promoten ook zo idioot. Zelfs RTL7 is aan het aftellen voor 24. En RTL5 komt met journaals voor SYTYCD. Gelukkig is het bij RTL5 en RTL7 nog niet zo heftig als bij SBS6 :mcgreen:

 26. Wouter

  Reactie op Nick Wijsen:

  dat aftellen is trouwens niet een begonnen door SBS, maar geloof dat TMF daar als eerste mee begon.

  Ik vind die naam van dat programma ook zo erg, De leukste Verborgen Cameragrap van Nederland BRRRRRRRRR

 27. Timor

  Knappe score voor HGT. Mooi programma voor in de zomer, maar moet zeggen dat ik de liveshows niet echt interessant vind. Ik volg het ook niet meer.
  Ben benieuwd naar the voice

 28. Nick Wijsen

  :shock: SBS6 telt niet meer af bij Popstars :shock:!!!!

 29. Roy

  Gisteren een heel klein stukkie popstars gekeken (na HGT uiteraard), en ik moet zeggen: wat een langdradig gelul daar zeg. Ik dacht: een klein stukje zingen, maar nee hoor; ze laten de kandidaten gewoon meteen het halve nummer zingen. Dat lijkt me ook een van de flop-factoren van dit programma.

 30. Nick Wijsen

  LOL, Nance: ‘Dit is de show waar heel Nederland op zit te wachten’. En dan Gerard: ‘Welkom bij de best bekeken talentenjacht ooit’ PARDON? Idols 1,2,3 vergeten? En alle 3 de seizoenen van X Factor? En dit seizoen van HGT? Wie verzint die kreten toch steeds… Tina?!

 31. robie

  Het aftellen voor Popstars is begonnen: 1 miljoen kijkers, 900.000 kijkers, 800.000 kijkers, 700.000 kijkers, volgende week 600.000 kijkers en tegenover finale HGT nog maar 500.000 kijkers.

 32. Peter

  Gisterenavond ook nog heel even naar Popstars gekeken maar wat ziet Simone Walraven eruit als een kenau met die make up! Ze heeft wat weg van die advocate met die zwart omrande duivelse ogen op deze manier. Terwijl Simone er heel mooi kan uit zien. Het lijkt wel of SBS haar een beetje in een rolletje willen zetten. Erg jammer.

 33. Hollands got NO talent

  goedkoop vermaak voor simpel volk. verschrikkelyk.hou paay aan een baantje ..tja t mens moet immers ook eten he .. Verschikkelijk tv

 34. mark

  Ik zag gisteren stukjes in Shownieuws, maar lijkt De Leukste Verborgen Cameragrap… niet verdomd veel op Laat Ze Maar Lachen? Zelfde soort studio/decor, ook 3 bn-ers op een bank, die waarschijnlijk ook even een leuke blooper mogen aankondigen (of YouTube filmpje), het duurt ook 1,5 uur, enz.

 35. Timo

  De strijd tussen Got Talent en Popstars is gestrden, maar SBS6 kan een nieuwe strijd aangaan over een paar weken als The Voice of Holland begint vs Popstars vs Ned1 programmering.

  Maar eerlijk gezegd gooit SBS6 ook wel hun eigen glazen in. Want we zijn nu 8 weken bezig en gewoon nog steeds auditie afleveringen. En ze gaan nog een paar weken door. Het is natuurlijk van de zotte dat een hele talentenjacht als HGT (al is dit de kortste van allemaal) uitgezonden kan worden en dat Popstars nog aan het begin staat.
  En dan ook nog is voor de 2e of 3e week op tij het 2 uur en 45 minuten (incl. commericals) laten duren. Voor een vooraf opgenomen programma is het natuurlijk belachelijk dat het expres langer wordt gemaakt dan eerder opgegeven wordt. Al vind ik de 2 uur van HGT ook veels te lang. Dat is leuk voor een seizoen premiere/finale of een speciale episode tussendoor, maar elke week is wat mij betreft echt veels te lang.

  Volgt iemand hier trouwens Jersey Shore van MTV. Ik ben er net deze week mee begonnen en het is echt verslavend. Het gaat echt helemaal nergens over, maar op één of andere manier kan ik niet stoppen met kijken.

 36. Nick Wijsen

  Is SBS6 vergeten om Fans! te promoten? :lol: Je ziet 100 balkjes voor dat cameraprogramma, maar Fans wordt gewoon even vergeten?

 37. Anonymous

  Cameragrap? Dat deden ze 100 jaar geleden al bij bananasplit, het verwisselen van honden.Zag een stukje met die Danielle Oerleman.

 38. mark

  Reactie op Nick Wijsen: Wordt wel gepromoot hoor, stukjes te zien in Shownieuws en Boulevard, en ik zag ook al promo’s gisteren. Maar heeft geen promotie nodig. Als er toch geen hond naar SBS kijkt, hoeven ze ook geen reclame te maken, niemand die die spotjes ziet… :lol:

  Nou maar hopen dat de mensen toch de goed zender weten te vinden maandag. Wel een uitvinding hoor, amusement op maandag. Zal het nooit meer saai worden met die praatprogramma’s op Ned. 1 en misdaad op RTL 4.

 39. Nick Wijsen

  Reactie op mark: Denk toch dat misdaad op RTL4 dezelfde scores blijft halen. Dat is toch een vaste kijkersgroep. Ik vrees niet meer dan 900.000 kijkers voor Nance. Ik gun het haar wel, Nance is een leuke vrouw!

 40. mark

  Reactie op Nick Wijsen: Ik zeg ook niks over de cijfers van CSI, ik zeg dat er nu eindelijk eens amusement is op maandag. CSI blijft natuurlijk zijn vaste publiek houden. Maar als Nance die 900.000 haalt gaat zeker de vlag uit bij SBS, dat is toch een mooi cijfer? Meer dan CSI… Ik gun het ze wel hoor, ziet er professioneel uit de eerste beelden. En Fans moet ook weer richting het miljoen kunnen gaan. Weken erna wordt moeilijk als Holland Sport en Radar/Spoorloos weer gaan beginnen. En dan komt Veronica nog met filmpremieres, gaat SBS zichzelf beconcurreren.

 41. Chiel

  Reactie op mark: Als ze een lachband (promo) gebruiken dan kunnen ze wel direct stoppen; WAT irritant en nep. En Radar is niet saai hoor, de onderdelen die ik kijk tenminste :)

 42. Martijn

  Het decor van ´De leukste verborgencameragrap van nl´ ziet er voor sbs6 begrippen best strak uit moet ik zeggen! Mooier in iedergeval dan bij ´laat ze maar lachen´ het laatste seizoen met Robert.Wie is eigenlijk de producent van ´De leukste verborgen camera grap van nl´, endemol?

 43. Jan

  Reactie op Nick Wijsen: nou ik word een beetje gek van die nance. Zij en Gerard zijn gewoon te vaak op tv. Bijna alles moet door die 2 gedaan worden. Laat het een keer door anderen presenteren!

 44. Martijn

  Reactie op Martijn: Al gevonden. Eyeworks

 45. Anonymous

  Om 21.55 ben ik lekker na Nederland 2 overgeschakeld, ik merk van zelf wel wie in de finalen staat.

 46. Erik

  hgt is echt enorm goed. Op sbs keek ik het nooit vond het niks aan maar nu is het zo super mooi.

 47. Lora

  Bij HGT had dat duo door gemoeten. Was beter dan de andere twee acts die wel door zijn.

 48. Jordi

  wat een slechte aflevering van Boulevard trouwens. Humberto die alleen maar om zichzelf zat te lachen, Bridget die zo geen idee heeft waar ze het over heeft en vooral rommelig.

  Gelukkig was Sandra Schuurhof er om Bridget tot 3x toe te redden van haar domme opmerkingen.

 49. Margreetje

  De beste acts zijn door, toch. Én mijn favoriet Patricia dus ook.

  Maar wat een goede cijfers voor Holland’s got talent!

 50. Nick Wijsen

  Ik vond op internet deze 2 filmpjes:

  http://www.youtube.com/watch?v=zUOArrrRcCU&feature=related

  en

  http://www.youtube.com/watch?v=K9gHEbYoPIk&feature=player_embedded

  Toch echt heel zielig deze vorm van promotie…

 51. Chiem

  Reactie op Nick Wijsen: Benidorm Bastards gaat zeker meer scoren deze keer. Iedereen die ik er over heb gehoord was positief en veel mensen wisten er eerst niet vanaf of waren op vakantie. My name is.. lijkt me ook erg leuk!

 52. Nick Wijsen

  Reactie op Chiem: Ik vond Benidorm Bastards ook een geweldig programma. Vooral dit stukje: http://www.rtl.nl/components/programma/benidormbastards/miMedia/2010/week33/za_afdingen.avi_plain.xml.

  Gewoon humor, niet te veel bij nadenken :D

 53. Jan-Joost

  Reactie op Chiem: Na 1 keer heb je dit programma wel gezien. Ik ga in ieder geval niet weer kijken. Benidorm Bastards is zo’n programma dat je gewoon niet kunt uitmelken. Voor een nieuw seizoen moet je andere ouderen gebruiken en vooral niet zo kleden dat ze op acteurs en actrices lijken met de omgeving waar ze de grap willen uithalen, maar nog iets meer met de omgeving camoufleren. Ik zag gisteravond de herhaling en vond te duidelijk dat de ouderen te goed vol gekleed waren, terwijl de opnames wel met 30 graden opgenomen zijn in Amsterdam en omgeving.

  Overigens, ik zag gisteravond zowel Popstars en Hollands Got Talent. Wat liepen er bij Popstars weer sneue figuren rond en soms was het wel jammer dat jonge kinderen hun talent niet mochten uitbreiden in de tweede ronde. En reacties van bepaalde mensen zijn soms nog erger. Bijvoorbeeld zo’n sneu meisje die dan niet er tegen als iets eerlijk word gezegd (geen talent hebben en er zit ook niets in) en vervolgens er ook niet tegen kan dat de camera haar volgt en zegt: “Hee, wat wil je man?” of “ga weg man, ik film jou ook niet man”, en dat allemaal onder de taal van de straatjeugd.

  Vorige week of de enkele weken geleden was er bij Hollands Got Talent 1 meisje die mij ook erg opviel. Ze moest een zangact nog doen, maar was zo in de stress omdat haar vriendinnen die met instrumenten moesten spelen om tot 1 geheel te komen, niet op tijd konden komen. Echt op de laatste seconde kwamen ze binnen. En om welke reden? “We moesten nog iets doen”. Oftewel: We kunnen wel arrogant doen, laat de ander maar stikken. Erg jammer dat we dat soms accepteren moeten van bepaalde luie jongeren.

 54. Ik was erbij

  Al die talentenshows zijn gewoon ‘geregisseerd’ er zit slecht hier en daar een ‘spontaan’ dingetje tussen. Het maakt niet uit of het HGT of Popstars is

 55. gorr

  Wow, goede score voor Holland’s Got Talent!
  Ik vind het ook echt een verbetering tegenover voorgaande seizoenen.
  Dat ligt niet alleen aan de manier waarop het gemaakt is, maar ook de presentatie is erg leuk en de jury is vele malen leuker dan Henk-Jan en een of andere circuspiet.
  Leuk nieuws voor RTL!

  Ik denk dat The Voice ook goed gaat scoren. Ik was bij de audities en het is een erg sterk programma met hoog niveau

 56. Tiffany C.

  Reactie op Ik was erbij: Hersendood lopende band werk waar de sleet allang op zit. Nu de Voice weer. gaap…

 57. David

  Reactie op gorr: Die jury zit toch ook maar wat acteerwerk te doen, mijn hemel, ik moet ineens weer aan die musicalster denken die jureerde bij de zoveelste ‘Op zoek naar…’ zelfs die kandidaat hoorde het. Die wist op een gegeven moment toch ook niet meer wat ie moest zeggen aan complimenten en kritiek, hij is dan ook gestopt ermee. Die Gor die lulde ook maar wat toen ik eens keek. Een 16 jarig amateurtje op haar techniek aanvallen! Ik kan er nog verbaasd over zijn. Maar dan zijn ze ook nog zo nep dol enthousiast, logisch, maar haast triest dat ze zichzelf daar en hier zo zitten te verloochenen. Om geld. Te sneu. Jos Brink was ook zo dol enthousiast in zijn shows, maar dat was ook meerendeel nep. Dat is showbusines.

 58. Vincent

  Reactie op Jordi: Als er iemand dom is is het Sandra Schuurmans wel met haar irritante gelul.

 59. babs de vries

  Reactie op Nick Wijsen: wat denken die gekken wel met hun reclame middenin een programma. opzouten met die nance. jammer maar helaas, maar als er op deze wijze reclame wordt gemaakt, dan kijk ik dus niet meer naar het programma waarin de reclame wordt gemaakt (popstars) en het programma waarvoor reclame wordt gemaakt (de leukste bla bla bla) heeft bij voorbaat al afgedaan. ik laat me niet als achterlijke behandelen.

  nu maar hopen dat ze dit soort ongein niet flikken tijdens peter r., want das het enige wat ik nog kijk op SBS. beetje jammer dat het zo moet

  Reactie op Wouter: operazanger met zijn nieuwe gebit :lol:
  is dat nog iemand opgevallen?

 60. Meike

  Reactie op David: Willem Nijholt. Zijn superlatieven waren op. toen is ie er mee gestopt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.