Eyeworks toch niet in zee met zeilmeisje

Geplaatst op Wed 11 Aug 2010 om 15:21Tv-producent Eyeworks en het zeilmeisje Laura Dekker gaan toch niet met elkaar in zee. De partijen onderhandelden twee weken met elkaar over de exclusieve rechten op het verhaal van Dekker, maar volgens Eyeworks wilde het meisje, dat de hele wereld over gaat zeilen, opeens meer geld zien. “Het vergde voor ons al een flinke investering om haar twee jaar te volgen. Toen er meer geld moest komen, werd het een principekwestie“, zegt Eyeworks-topman Robert van den Bogaard tegen persbureau ANP.


42 Reacties op “Eyeworks toch niet in zee met zeilmeisje”


 1. John

  Je gaat toch geen geld aan haar besteden.
  Wat een verwend kind..!!

 2. 123

  als ze zo verwend was zou ze wel op een cruiseschip zitten , eng he, zelf geld verdienen

 3. Bart V is back

  Principe kwestie. Hmmm. Het gaat me niet om het geld, maar om het principe. Vreemd dat meestal alle principekwestie’s juist wel om geld gaan.
  Lijkt me meer dat het allemaal erg saai zou gaan worden. Er gebeurd natuurlijk niet erg veel met een meisje van 14 jaar op een zeilbootje. Welke omroep zou deze onzin dan gaan uitzenden?

 4. Vinc

  Reactie op Bart V is back: Jawel, hartstikke spannend, mss haar eerste ongesteldheid (een latertje), haar eerste zelfbevrediging, een groepsverkrachting door zeerovers. Mogelijkheden te open voor een goede real-life soap van een tienermeisje die de wereld ontdekt.

 5. mark

  Wat een vieze gehaaide Bitch. Dit gaat later zo’n Tina Nijkamp worden.

 6. mark

  A.U.B. geen woord meer besteden aan dat kind, laat ze maar lekker op een onbewoond eiland stranden. :P

 7. Hans

  Denk eerder dat haar ouders hier achter zitten.

 8. simon

  hahahaha, als Eyeworks ergens geld in moeten stoppen zijn ze vertrokken. Ze wilde haar vast later gaan gebruiken als 1 van de stagiaires….

 9. Patrick

  En weer is dat rotkind in het nieuws….!

 10. Misha

  Disney Channel: 27 Augustus: Nieuwe afleveringe van Sonny With A Chance (Met Demi Lovato) & JONAS LA (Met de Jonas Brothers)
  Disney XD: 23 Augustus: Nieuwe serie Í’m In The Band

 11. Adam

  …ik denk dat het meisje/manager slim genoeg is om te weten dat ze marktwaarde heeft en dat Eyeworks voor een dubbeltje op de eerste rang wilde gaan zitten met een wurgcontract.

 12. Vince

  Uitgemolken muts. Ik zou zeggen, varen en nooit meer terug komen.

 13. Sonny

  Eyeworks, goedkope co tv waarvan de kijkwaarde van het nivo Ik Kom Bij Je Eten. En veel recame geschreeuw tussendoor.
  Als de Beagle ploeg er nu eens opgezet werd had je nog enige kans van boeiende televisie, voor de zeil liefhebber dan.
  Bovendien is het geld van die Big Spender op, is zijn huis in L.A. al verkocht?
  Tja zo gewonnen zo geronnen zei mijn oma altijd.
  Chic oud geld zal hij nooit worden.

 14. Brutus

  Verwend nest, lach me gek, hoog spel spelen en met lege handen staan.

 15. Anonymous

  Niet in zee… toepasselijke titel!

 16. carola

  Het zou wel een rechten kwestie geweest zijn … en heel goed dat zij zich heeft laten vertegenwoordigen door kenners en dat er nu dus geen deal is… straks boek rechten, filmrechten .. dat kun je niet overzien twee jaar tijd. Het moet eens afgelopen zijn met die producenten … deel de rechten. En ach zij heeft Eyeworks toch helemaal niet nodig om haar wens in vervulling te laten gaan. Ze heeft groot gelijk!!!

 17. Chiem

  Leeft ze nog dan?

 18. Benjamin

  Vies verwend kind bah! En nog een slaatje uitslaan ook. Vaart heen en keert nooit weder!!

 19. Vidius

  1 zin van 1 van beide partijen en de helft heeft z’n oordeel klaar.
  Eyeworks en een principekwestie. Hallo.

 20. F

  Eyeworks en prinicipe? Laat mij niet lachen…..

 21. Cocky

  Reactie op Benjamin: Denk toch eerder dat gladjakker Oerlemans er een slaatje uit probeerde te slaan. Een geldbeluste leeghoofd op zwart zaad wordt erg brutaal voor hetgeen hij te bieden heeft, reken daar maar op. Poen moet ie, snel en heel veel! Maar het is toch ook geen combi, die co boy met de intelligentsia.

 22. antoon

  brrrrr….14 en nu al een verwend rotblaag.
  Van mij mag ze naar een onbewoond eiland.

 23. dj

  dat wijf heeft al een zaakwaarnemer……moet toch niet gekker worden

 24. Jerry

  Daar gaan grote zenders als CNN en National Geography mee in zee.
  Dat past beter.

 25. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Niet in zee met zeilmeisje :lol:

 26. Jerry

  Reactie op Vinc: Dit zou zomaar een de Mol idee kunnen zijn. Maar nadat BB, GK en het nog schunniger CBML wegens ordinaire wansmaak min of meer van tv is gehaald, vraag je je toch af of de co hiermee wel gescoord zou hebben.
  Als het dan toch opgenomen moet worden kun je dat maar het beste met CNN of Geographic doen. Met nette mensen om je heen krijg je als 14 jarig meisje zowiezo mooiere en interessantere tv. Die co boys willen alleen maar hap-slik-weg tv met het liefst een flinke dosis ranzigheid. (Zie hun bekende, ingeramde, in de media overschreeuwde reality soaps.)

 27. 123

  zal wel Discovery worden, gezien de internationale belangstelling

 28. Anonymous

  Een commercieel bedrijf dat zegt dat het niet om het geld ging maar dat het een principekwestie werd, goh… en dan ook nog komt met ‘Dat we haar twee jaar moesten volgen….’ ja duh… dat wist je vanaf het begin en een beetje commercieel ingesteld bedrijf weet al vooraf wat DAT deel gaat kosten en het overblijvende deel, ja da’s onderhandelen. Wees nou gewoon eerlijk en zeg ‘Dit is een meisje van 14 die wij even een poot dachten uit te kunnen draaien’ zoals met die Octomom, vrouw in geldnood die hapt wel, toch? Men had gewoon gehoopt op weinig gedoe, lage vergoeding en lekker veel verdienen, da’s alles maar ja, zou wel lullig zijn als straks een concurrent wel hapt en een wereldhit blijkt te hebben… en dan was het verkeerde zuinigheid van Eyeworks

  Reactie op Brutus: Waarom denk je automatisch dat het aan haar ligt en niet aan het commerciele Eyeworks dat gewoon voor een habbekrats een wereldwijd programma had willen maken en dat meisje gewoon te weinig heeft geboden in de hoop dat ze toch wel zou happen. Dan is het geen reden om zo over dat meisje tekeer te gaan. Denk eerder dat Eyeworks er in het kader van de bezuinigingen al helemaal geen zin meer in had, het wel leuk vond om een week lang met naam en toenaam in de media genoemd te worden maar dat de onlangs aangekondigde bezuinigingen sowieso nooit dit programma door hadden kunnen laten gaan. Om een programma voor 2 jaar gelijk vast te leggen zonder te weten of het wel aanslaat en niet voortijdig van het scherm wordt gehaald moet je toch aardig zeker van je zaak zijn, waarschijnlijk waren ze dit nooit echt van plan, veel van die kosten wisten ze al voor de onderhandelingen begonnen, beetje lullig om nu te roepen dat het meisje te veel vroeg, denk eerder dat zij te weinig hebben geboden en dat is iets heel anders…

 29. Anonymous

  Reactie op 123:
  Jij kunt echt maar tot 3 tellen. Je weet niet eens dat zo’n boot gigantisch veel duurder is dan een vakantie op een cruiseschip maken. Daar kun je een hele mooie auto voor kopen.

 30. ''

  Hopelijk sterft ze een pijnlijke dood

 31. D@@N

  Leuke woordspeling “niet in zee met zeilmeisje” :)

 32. Anonymous

  Reactie op Anonymous: Zeker komisch: een commercieel bedrijf dat zegt dat het niet om het geld maar om principes gaat. Hahaha…het lijkt wel een mop! Ze zijn zelf nog steeds in de waan dat ze geloofwaardig en betrouwbaar zijn.
  Reactie op :
  Waarschijnlijker is dat de co een pijnlijke dood sterft. Kan zomaar gebeuren in deze tijd van krisis. Wie zit er nog op dat lullige hobbyen van ze te wachten? Het zakken vullen zonder iets te kunnen wordt trouwens steeds moeilijker. Kijk maar naar Eyeworks.

 33. jammer

  Robert van den boogaard… zit die daar nog steeds. Wat een saaie man. En iedereen maar achter zijn rug zeggen, dat hij niet te verstaan is…

 34. Anonymous

  Niet zo slim van het zeilmeisje. Nu loopt ze een hoop geld mis. Ben benieuwd of er nog een andere producent of omroep komt.

 35. Anonymous

  Lijkt mij wel iets voor Talpa. De Mol heeft geld genoeg en kan hij het bij RTL zo kwijt.

 36. Anonymous

  Dit lijkt me dus gewoon echt een extreem vervelend rotkind. Bah.

 37. Anonymous

  Reactie op Anonymous: Die zal er zo zoetjes aan ook wel doorheen zijn met die miskleunen jaar na jaar.

 38. Sonny

  Zelfs ome Joop is een groot deel van zijn vermogen kwijt en de zaken staan er nog steeds belabberd voor. Bluffen dat ik omkom van het geld kan ik ook.
  Hoewel je je tegenwoordig eerder doodschaamt.

 39. 123

  Reactie op Anonymous:

  Nee jij bent een NLer waar we trots op kunnen wezen, sukkel

 40. 123

  Reactie op Anonymous:

  Het is ook harder werken op een zeilschip

 41. carla

  is het geld op

 42. Kritische kijker

  Heerlijk dat dit is misgelopen. Een non programma waar niemand op zit te wachten. De zakkevullers van beide kanten werden ineens weer principieel.

  Dat lukt klaarblijkelijk alleen als het om geld gaat :) Voor de rest maakt het bij de eyeworks en de talpa’s geen reet uit als de kassa maar rinkelt.

  De afgelopen 5 jaar van beide producenten ook geen enkel programma gezien waar je waardering voor kunt hebben. Of weet iemand op deze site nog wat te noemen!! Op naar het volgende shit programma dan maar weer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.