Lauren Verster presenteert Undercover Boss

Geplaatst op Thu 08 Jul 2010 om 17:13

Foto: Elvin BoerLauren Verster gaat voor Veronica een Nederlandse versie van het programma Undercover Boss presenteren. In iedere aflevering zal een directeur van een grote Nederlandse onderneming zich een week lang undercover op de werkvloer bevinden. Dat bleek donderdag tijdens de najaarspresentatie van SBS. Andere hoogtepunten uit het najaarsaanbod van Veronica zijn de wedstrijden om de KNVB Beker en de programma’s Beat De Mol en Waar is De Mol? van presen- tator Johnny de Mol.

Undercover Boss, dat hier zal worden geproduceerd door IDTV, is in het buitenland een groot succes. “In Amerika scoorde de premièreaflevering een recordaantal van 38,6 miljoen kijkers: sinds 1987 het hoogste kijkcijfer ooit gemeten voor een nieuwe tv-serie en voor de eerste aflevering van een realityprogramma“, aldus SBS. “Ook in Engeland is het format een grote hit met hoge kijkcijfers.”

In het programma Beat De Mol van Talpa Producties gaat Johnny de Mol wekelijks te strijd aan met een bloedfanatieke BN’er in steeds een ander dorp. Wie van de twee vindt de 80-jarige die het best uit de voeten kan in een Ferrari Testarossa? En wie vindt de schilder die het beste figuren kan tekenen met een paintballgeweer? Na hun zoektocht moeten de twee als een speer terug naar de studio om te bewijzen dat zij de beste kandidaat hebben gevonden.

Waar is de Mol? is een programma waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders op reis gaat. Dit seizoen vliegt hij met Patty Brard naar West-Papoea, gaat hij met René Froger naar Engeland en wordt hij door Lieke van Lexmond meegenomen naar Botswana.

Vooral de KNVB Beker moet komend najaar voor hoge kijkcijfers gaan zorgen. De komende vier jaar is de bekercompetitie te zien bij de zender. Naast alle samenvattingsrechten heeft Veronica tevens de live-rechten in handen van de belangrijkste speelrondes: de kwartfinales, de halve finales en de finale.
22 Reacties op “Lauren Verster presenteert Undercover Boss”


 1. Martijn

  Ook Bridget Maasland zit in dit seizoen van waar is de mol!

 2. Martijn

  zappen.blog.nl: Beau en Gerard maken Mooi weer de leeuw! op de zaterdagavond van sbs6!!!!!!!!!!!!!!

 3. Anonymous

  Reactie op Martijn:
  VERSCHRIKKELIJK!

 4. Anonymous

  DIEP TRIEST is sbs6. Ze kunnen dus echt helemaal NIETS zelf verzinnen!!!

 5. Chiel

  Beat the Mol en Undercover boss klinken wel goed. Nu het gewoon een keer voor 22.30 zetten (na Criminal Minds bijv.) en het heeft nog een kans.

 6. Anonymous

  SBS PRESENTATIE: Help! Mijn kind heeft een zesde zintuig. Komt nu pas begin 2011 op tv. Al paar keer uitgesteld, maar ziet er goed uit

  Pfff kunnen ze die titel nog meer jatten van rtl.

 7. Anonymous

  SBS PRESENTATIE: Nance presenteert primetime candid camera show: De Leukste Verborgen Cameragrap. Ziet er uit zoals alle vorige candid shows

 8. Anonymous

  Reactie op Anonymous:

  Wat dacht je dan van “De Leukste Verborgen Cameragrap”???

 9. Anonymous

  Reactie op Anonymous:
  Ja dat komt ook alleen maar omdat RTL met dat programma komt, dat die bejaarden mensen in de maling nemen (titel even kwijt)

 10. Anonymous

  SBS PRESENTATIE: Shownieuws vanaf 19 juli al van 19.20 tot 20.30 uur. Voorlopig testcase als ‘zonereditie’

  Hahaha meer dan een uur zelfs!

 11. Anonymous

  SBS PRESENTATIE: Uri Geller is er ook weer bij. Hij duikt op in De Wereld van Beau. Soort reality docu show rondom Beau. Hij laat alles zien. Maar echt alles

 12. Me

  undercover boss is zon saai programma

 13. Jimm

  OT: Laura Verster, wat een plaatje. Zo wonderlijk dat er altijd weer mensen zijn die je doen schrikken van hun natuurlijke schoonheid.

 14. Jimm

  Laura = Lauren, was even afgeleid.

 15. BartW

  SBS is nu al dolgelukkig geworden van de kleine zinsnede “38,6 miljoen kijkers”. Dat gaan ze in Nederland vast overtreffen ;)

 16. Martijn

  Reactie op Chiel: Inderdaad, kijk ook uit naar undercover boss met Verster en beat the mol met Johnny. Sbs gooit 2 kijkcijferknaller van ned1 op het scherm te weten Zaterdagvondshow (MWDL) en candid programma Nance (banansplit). Grote programma’s, maar kijk meer uit naar Veronica!

 17. Anonymous

  Rtl 4 heeft de Engelse versie van Undercover Boss maar 1x uitgezonden, ik betwijvel of een NL versie met ook nog een presentatie ipv voice over wel gaat werken.

 18. Chiel

  Reactie op Anonymous: Inderdaad! Voor dat ik het kon volgen was het alweer verdwenen…

 19. Flakin

  Vester echt een talent!

 20. Grace Roembiak

  Aan de programma makers van Veronica en Mediaxcourant. Gaan jullie maar eerst kijken naar de politieke situatie in West Papua wat er vandaag en de komende tijd zal plaatsvinden. In plaats van rondom Patty Brad een uitzending te maken. Gisteren met de verschijning van dit artikel hebben duizenden Papua’s de Speciale Autonomie teruggegeven aan Jakarta. Plaats de geschiedenis van West Papua als de laatste kolonie van nederland goed in ‘t kader van de nederlandse geschiedenis en niet rondom de persoon Patty Brad. Als zij zich zo gedraagd op de Nederlands tv en dat ook denkt te doen in West Papua dan kunnen jullie beter niet naar West Papua afreizen om zo’n programma te maken. Papua’s hebben geen zin in een belachelijke vertoning nog van Patty Brad nog van de programma makers. Jullie gaan maar eerst de mensenrechten respecteren van dat land en volk en in de situatie die zij alledaags moeten ondervinden!
  Grace Roembiak – West Papua geboren in ballingschap in Nederland

 21. ruben

  hoe cool!!! een realityserie met in de aankondiging al 2 acteurs waaronder de “baas” die ook in de hi reclame speelt.

  Tijd voor een goede undercover actie bij veronica en IDtv, wat is nou nog wel echt realitytv?

 22. Wim

  Undercover Boss, even denken hoor, is dat dat programma dat door Veronica de hele week tientallen keren wordt aangekondigd? Ja, er staat me iets van bij, voor de reclame, na de reclame, als een programma begint, halverwege een programma, en aan het eind nog een keer de melding dat je het zo gaat zien. En kijk ik het dan? Nee, want als een zender zoveel moeite moet doen een programma aan te kondigen, kan het ten eerste nooit veel soeps zijn en tevens maakt de irritatie van al die aankondigingen zich zo van mij meester dat ik al heb weggezapt, net als bij “waar is de mol”. Van de spreuk “overdaad schaadt” heeft men kennelijk nog nooit gehoord. Maar één ding moet gezegd, men zet zich tegenwoordig wel enorm in om het TV kijken een stuk minder aantrekkelijk en leuk te maken en daar slagen ze enorm goed in!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.