RTL 4 zet CSI New York tegenover amusement SBS 6

Geplaatst op Mon 26 Jul 2010 om 15:48

Met dubbele episodes van CSI New York gaat RTL 4 vanaf augustus de strijd aan met het nieuwe maandagavondamuse- ment van concurrent SBS 6. Dat blijkt uit uitzendschema’s van RTL. SBS 6 stopt in augustus na jaren met films op maan- dag, omdat zij de week voortaan wil openen met Nederlands product. Waar SBS 6 vanaf maandag 30 augustus uitpakt met de studioshow De Leukste Verborgen Cameragrap van Nederland, blijft RTL 4 op maandag buitenlandse series programmeren.

RTL 4 brengt haar studioshows komend seizoen traditioneel in het weekend op tv, met Holland’s Got Talent op vrijdag en My Name Is (vanaf 28 augustus) op zaterdag.

SBS 6 brengt op deze twee avonden ook amusement, namelijk Popstars op vrijdag en De Zaterdagavondshow met Geer & Beau (vanaf 21 augustus) op zaterdag. Op de maandag komt daar nu de nieuwe verborgen camerashow van Nance bij.
17 Reacties op “RTL 4 zet CSI New York tegenover amusement SBS 6”


 1. Anonymous

  Jammer dat Bones nog geen nieuwe afleveringen heeft.

 2. Steffan

  Maandag is RTL5 sterk..

 3. Anonymous

  CSI is tanende

 4. Danny van der Sluys

  Ik denk dat RTL de CSI-fans zo gek heeft gemaakt met het constant wisselnen van dag, tijdstip en net, dat ze veel vaste kijkers zijn kwijtgeraakt.

  Daarnaast is het ook nooit duidelijk wanneer het nieuwe episodes zijn en wanneer nieuwe.

  Ik baal daar enorm van. Ik ben een enorme CSI-fan, maar heb door dat gekloot veel misgelopen.

  Het naar vrijdag verplaatsen van CSI Miami op RTL 5 was helemaal dom, ze hebben het tegenover twee grote vrijdagavond shows vabn RTKL4 en SBS6 gezet.

  Eigenlijk vind ik dat Net 5 dit soort series hoort te hebben, zij verplaatsen de boel niet zo vlug en herhalen buitenl;andse series ebnkel en alleen in de zomermaanden.

 5. Vic

  Reactie op Danny van der Sluys: Ben ik het mee eens, en nog vreemder, in de schema’s van September komt Csi:Miami helemaal niet voor! :O

 6. roel

  Waar zijn die schema’s te vinden ?

 7. Vic

  http://www.rtl.nl/service/rtlnederland/adverteren/televisie/programmainformatie/Reactie op roel:

 8. mark

  Reactie op roel: http://www.rtlnederland.nl, dan adverteren, dan televisie, dan programmainformatie.

 9. Flip

  Er zijn een paar goede nieuwe series in Amerika, ik snap niet dat RTL niet eens zijn best doet voor een goede nieuwe serie in te slaan, maar laten dat steeds aan SBS/Net5 over. Erg jammer.
  Belachelijk dat er twee afleveringen komen van CSI:NY.

 10. Timo

  Reactie op Danny van der Sluys: Ik weet niet naar welke Net5 schema’s jij de laatste jaren hebt gekeken maar als er 1 zender goed is om series te verplaatsen, midden in seizoen stoppen waardoor er 2x een break valt in een seizoen, of series cancelled en ze vervolgens in de vroege ochtend, avond of in de middag in het weekend wegstopt dan is het Net5 wel.

  RTL heeft het jaren slecht gedaan met CSI: en CSI: NY. Maar nu zit er wel enigr duidelijkheid in. Een nwe CSI: of CSI: NY ep om 20.30 en dan nwe of repeat Bones en om 22.30 een repeat van CSI: of CSI: NY en nu dus 2 nwe eps per avond voor onbepaalde tijd ( waarschijnlijk wanneer ze door de S6 eps heen zijn).

 11. De CO-boys snappen het niet

  De maandagavondfilms dus op Veronica. Met de succesvolle programma’s van Ned. 1 op de maandag wordt het dus een interessant avondje tv. En dan heb je nog de vaste kijkers voor VI op RTL7.

 12. L@L

  Ik ga VI op RTL7 kijken.

 13. NRG - 5 jaar isoaps.nl

  Verrassend :lol:

 14. Anonymous

  Leuk, CSI is een leuke serie en volg het al een paar jaar.

  Trouwens: er komt geen late night show op rtl4? In de progammering voor augustus/ september staan allerlei programma’s om half 11 gepland.

 15. Martijn

  Ik denk dat Nederland 1 gewoon gaat winnen.

 16. ik

  dit zijn trouwens nog niet de definitieve schema’s, immers van De Grote Woonwens is de hele serie al eind augustus/begin september (?) helemaal herhaald, terwilj deze nog wel staat geprogrammeerd in heel september. Ook zijn de afleveringen van de reeks Laat Ze Maar Lachen halverwege augustus al op, dus heel september zal er wel wat anders komen.

 17. hans

  Reactie op ik: ik denk dat in plaats van de grote woonwens het tweede seizoen Look of Love moet komen en ipv LZML nieuwe afleveringen van Wat vindt NL.

  En dat nieuwe beesten word vervangen door Benidorm Bastards. My name is Michael telt maar 5 afleveringen en Ik hou van holland begint begin Oktober al!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.