Kandidaat gooit bloemen in gezicht Henkjan Smits

André Pronk, bekend van zijn deelname aan talentenjachten op tv, heeft dit jaar tijdens zijn auditie bij Popstars bloemen in het gezicht van jurylid Henkjan Smits gegooid. Hierop heeft SBS besloten de auditie niet uit te zenden. Dat zegt Pronk bij TV Oranje. “Bij binnenkomst wilde ik hem een hand geven, maar hij bleef zo arrogant als hij is met zijn handen over elkaar heen zitten en weigerde toen mijn hand. Dit pikte ik natuurlijk niet en besloot daarop een mooie bos bloemen in zijn gezicht te gooien.

Pronk vindt de jury arrogant. “Ik zei Henkjan dat hij is niet zo arrogant moest doen, en vroeg hem waarom hij mij altijd moest afzeiken. Ik kreeg hier natuurlijk geen normaal antwoord op, waarna Maurice Wijnen zich er ook nog is mee begon te bemoeien. Ik kreeg een grote mond van hem, en ik zei tegen hem dat ik volgend jaar voor hem een leuk cadeau mee zal nemen iets om die grote oren mee te te bedekken.

Vervolgens begon Pronk het lied ‘Krijg toch allemaal de kolere’ te zingen. “Het licht werd uitgedaan, en ik werd in het donker gezet. Dit was dus wel grappig volgens de jury. Ik ben de auditieruimte uitgelopen waarna ik werd uitgescholden voor ‘mooie mongool’. Op zich maakt mij dit geen zak uit. Maar volgens SBS is dit wel normaal.

SBS vond het lied dat Pronk zong beledigend voor de jury, stelt Pronk. “Jarenlang heeft de jury mij afgekraakt en probeerden ze mij voor lul te zetten. Dit maakte mij geen reet uit, want ik ben geen zanger maar een entertainer. Maar nu ik zelf een keer wat terug zeg, en ik de jury belachelijk maak, word ik ineens weggezet als iemand die asociaal is, en totaal geen respect heb getoond voor de ‘sterren’ van SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen