Maaike teleurgesteld over verloop X Factor-finale

Foto: William RuttenMaaike Vos vindt het jammer dat ze twee weken geleden in de finale van X Factor geen dankwoord meer mocht uitspreken nadat concurrent Jaap van Reesema tot winnaar werd uitgeroepen. Ze kwam niet meer aan het woord. “Ik stond er zelf ook wel een klein beetje versteld van. Eigenlijk werd ik wel een klein beetje zo naar achter geduwd. Het moment ging zo snel. Ik had toch wel heel graag even iedereen willen bedanken natuurlijk“, vertelde de runner-up van X Factor zondag in Life 4 You.

De zangeres is blij met alle hulp die ze heeft gekregen. “Wat de mensen allemaal voor me hebben gedaan is echt niet normaal. Zoveel mensen hebben mij gesteund. Ik had eigenlijk niet de kans om daar wat van te zeggen. Dus bij deze: ontzettend bedankt.

Inmiddels is ook de single We Belong to the Night van Maaike uitgebracht. “Ik ben digitaal uitgekomen. Ik wist eigenlijk niet veel van de regels, maar ik kreeg opeens te horen dat ze mijn single gingen lanceren. Hij wordt nu ook gedraaid op de radio.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen