Maaike teleurgesteld over verloop X Factor-finale

Geplaatst op Mon 07 Jun 2010 om 11:01

Foto: William RuttenMaaike Vos vindt het jammer dat ze twee weken geleden in de finale van X Factor geen dankwoord meer mocht uitspreken nadat concurrent Jaap van Reesema tot winnaar werd uitgeroepen. Ze kwam niet meer aan het woord. “Ik stond er zelf ook wel een klein beetje versteld van. Eigenlijk werd ik wel een klein beetje zo naar achter geduwd. Het moment ging zo snel. Ik had toch wel heel graag even iedereen willen bedanken natuurlijk“, vertelde de runner-up van X Factor zondag in Life 4 You.

De zangeres is blij met alle hulp die ze heeft gekregen. “Wat de mensen allemaal voor me hebben gedaan is echt niet normaal. Zoveel mensen hebben mij gesteund. Ik had eigenlijk niet de kans om daar wat van te zeggen. Dus bij deze: ontzettend bedankt.

Inmiddels is ook de single We Belong to the Night van Maaike uitgebracht. “Ik ben digitaal uitgekomen. Ik wist eigenlijk niet veel van de regels, maar ik kreeg opeens te horen dat ze mijn single gingen lanceren. Hij wordt nu ook gedraaid op de radio.”
36 Reacties op “Maaike teleurgesteld over verloop X Factor-finale”


 1. Anne

  Tja erg lullig idd, maarja “The winner takes it all”.
  Zo is het altijd en zal niet veranderen.

 2. Ietje

  Toen ik het live op tv zat te kijken, vond ik het ook een beetje lullig voor Maaike. Jaap met zijn arrogante kop, kwam de hele tijd heel groot in beeld. Erg jammer dat hij de winnaar is geworden, maar het publiek heeft het bepaald.

 3. Talma

  Maaike mag van mij ook een contract krijgen, want ze is een aanwinst voor Nederland als zangeres.

 4. Duhh

  Jaap “The Hunchback” kan maar 2 dingen; Niks en helemaal NIKS

 5. Duhh

  Reactie op Talma: ze zal zich een half jaar koest moeten houden, anders wordt ze nog populairder dan Jaap. Maaike wees ff geduldig en bestorm dan de lijsten met je heerlijke stem!!!!

 6. Anonymous

  Maaike is gekwalificeerd douchezangeres. Maar dan wel met de douchekop achter in haar strot geramd :lol:

 7. LD

  Reactie op Duhh: Ja inderdaad, ik heb het niet zo gevolgd… maar geen enkel jasje stond hem het leek wel of ‘ie geen nek had.

 8. danny

  Ik vind het beiden een drama.
  Misschien loopt er niet veel talent meer rond want het niveau was bedroeft laag dit jaar.
  Snap ook niet dat die single van jaap nummer 1 is geworden in de lijsten.
  Er is namelijk zoveel beter hit werk.

 9. michel

  Reactie op Duhh: Ze hoeft zich helemaal niet koest te houden. Ze staat net als Jaap met haar single in De Mega Top50. in de dagelijkse peilingen vorige week stond ze zelf bijna boven hem maar, op het nippertje heeft Jaap toch van haar gewonnen. Voorspelt was dat hij op 1 zou binnen komen maar, dat is niet gelukt.

 10. Anonymous

  Reactie op Duhh:

  Daarom heet het ook NIKS-Factor :lol:

 11. Beep

  ja maar als je single word uit gebracht dan heb je toch een contract tenminste ik kocht we beloung to the night en er stond onder digitaal sony music entertaiment enzo volgens mij heb je dan toch gewoon een contract??????

 12. Anonymous

  Het enige wat dit programma voortbrengt zijn oeverloze zankikpartijen van de proleten die zich jury durven te noemen. Allemaal nono’s met name die Gordon. Wat een kotsmiddel is dat zeg. En die kots is tot leven gekomen onder de naam van Tijn.o

 13. Anonymous

  GELUKKIG IS ER POPSTARS. DIT IS ZOVEEL BETER. :D

 14. Anonymous

  Of Op zoek naar….. van de AVRO met thunderbird Willem Nijholt en autocue voordrager Frits Slissing.

 15. J-k

  trouwens x factor 2010 is groot succes geworden! dat blijkt nu pas, Sumera & Danielle hebben alle2 een platen contract en touren vollop door Nederland. Badboyz heeft ook een platen contract en komen binnenkort met single, Maaike heeft ook contract volgus mij! en jaap ook natuurlijk dus er zitten wel echte knallers tussen! wl jmmr dat whatever, rachel, hester en luigano nog niet echt doorslaan!:(

 16. Anne

  Reactie op J-k:

  Ja maar, sorry hoor.. De helft van die artiesten brengt 1 single uit. Slaat niet aan. Single verdwijnt. Proberen het nog met een Album. Album slaat niet aan en verdwijnt in een kruidvat bak voor €3,95.

 17. Anonymous

  Bijna alle kandidaten zijn na een half jaar UITGERANGEERD. En kan je ze uit de goot trekken waar ze in beland zijn.

 18. n@ts

  Het orgineel van Ellen Foley is zoveel mooier!Kunnen ze nou nooit eens winnen (of tweede worden) met een orgineel nummer?

 19. Berend

  Opvallend dat Jaap niet op één is binnengekomen in de Mega Top 50 en dat Maaike op maar korte afstand van Jaap in de hitlijst staat.

 20. mark

  Dit staat er onder het reactieveld van MC:

  Let op: Het is niet toegestaan om onder verschillende namen op eenzelfde artikel te reageren. Uw reacties kunnen onzichtbaar gemaakt worden.

 21. Chiel

  Reactie op mark: Dat klopt Mark.

 22. Ronald

  Ik vond het ook vreemd tijdens de finale. Vroeg me nog af of dat zo in het draaiboek stond, want bij iedereen die afscheid moest nemen werd uitgebreid de tijd genomen met een filmpje en dankwoord.

 23. Ano Nymous

  Reactie op danny:
  Danny. In dit muzikale ontwikkelingsland is het al jaren: hoe groter de shit, hoe groter de hit…

 24. John van Dun

  Reactie op Anonymous: HEE, WAT ZEGGIE!!??

  De grootste schreeuwers moeten altijd gelijk hebben, alleen………..ze hebben het gewoonweg niet.

 25. L@L

  Jaap wie???? Maaike wie???? top 50?????? Radiozenders draaien aleen maar bagger wat de platenmaatschappijen hun voorschrijven. Gelukkig zijn er op het net genoeg zender te beluisteren, die wel goede muziek draaien.

 26. Anonymous

  Reactie op L@L: “Jaap wie???? Maaike wie????”

  Kom eens met iets origineels, joh. Dikke dildo! :evil:

 27. Anonymous

  Reactie op mark: Goh, ja? Echt waar, joh? Meen je dat?

 28. Ano Nymous

  Reactie op L@L:
  Tegen L@L zeggen met iets origineels te komen? En dan wel kijken naar dit soort prutsers die verre van origineel zijn door steeds maar weer een nummer van vroeger te misbruiken voor snelle roem? Want denk je echt dat deze lui het wel lang gaan volhouden?

 29. Ano Nymous

  Sorry, de reactie was gericht tegen Anonymous van 15:30.

 30. Ano Nymous

  Overigens, waarom meteen schelden. Is me al vaker opgevallen als je kritiek uit op X Factor e.d.
  Meteen schelden. Gebrek aan argumentatie?

 31. Pat

  Maaike , ik vind je top , hopelijk krijg je snel een platencontract.

 32. Erik

  jammer dat de single’s niet eens in de winkel liggen. Zelf de nummer 1 niet. Normaal werd de eerste single altijd fysiek uitgebracht

 33. Ano Nymous

  Reactie op Erik:
  Er worden geen CD singles meer verkocht…

 34. Erik

  Reactie op Ano Nymous: nog wel. Musicstore verkoopt ze nog steeds. De echte liefhebbers kopen het wel.

 35. Chiel

  Reactie op Erik: Je kan ook wel muziekliefhebber zijn zonder cd/singles te kopen.

 36. Erik

  Reactie op Chiel: jah ckr wel. maar ik vind het ook heel leuk gewoon het allemaal te verzamelen. Teggenwoordig krijg je steeds meer digitaal en dat vind ik niet zo leuk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.