Nog minder kijkers voor Snafu TV van Robert Jensen

Foto: Studio KastermansDe tweede aflevering van de studioshow Snafu TV met Robert Jensen trok vrijdag minder kijkers dan de eerste aflevering een week geleden. Waar er toen 241 duizend kijkers voor de buis zaten, keken er vrijdag slechts 171 duizend mensen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Jensen uit op zijn website Snafu.nl veel kritiek op kijkcijfers van andere programma’s. Zo beschreef hij het kijkersaantal van Koffietijd, dat ongeveer evenveel kijkers als Snafu TV trekt, als ‘geen kijkers’.

Volgens Jensen zijn de kijkcijfers van Koffietijd niet om over naar huis te schrijven. “Koffietijd dreigt te mislukken. Geen melk, geen suiker, geen kijkers!“, aldus Jensen. De ochtendshow trekt echter nauwelijks minder kijkers dan Snafu TV, terwijl het marktaandeel wel meer dan tien keer groter is dan dat van Snafu TV. Over de meest recente kijkcijfers van Snafu TV heeft Jensen zich nog niet uitgelaten.

Vorige week weet Jensen het lage kijkersaantal van Snafu TV aan het feit dat er weinig reclame voor is gemaakt. “Weinig publiciteit gezocht, niet van die domme SBS 6-achtige promo’s, gewoon stilletjes beginnen tegenover de best scorende programma’s van de Nederlandse televisie“, zei Jensen.

Ook Jensen talkshow ‘Jensen!’ verloor donderdag veel kijkers. Het programma ging van 442 duizend kijkers vorige week naar 272 duizend kijkers deze week.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen