Actrice Berber Esha Janssen baalt van einde ONM

Geplaatst op Fri 09 Apr 2010 om 10:58Foto: William RuttenBerber Esha Janssen vindt het jammer dat ONM zo snel na haar entree in de serie stopt. De actrice is vanaf volgende week te zien in ONM, terwijl al in mei de stekker uit de soap wordt getrokken. Toen Janssen gevraagd werd voor ONM, wist ze dat nog niet. “Het was natuurlijk een prachtig aanbod waarop ik meteen ja zei. Niet lang daarna werd bekend dat de netcoördinator de stekker uit ONM wilde trekken. Ik baalde als een stekker. Had ik eindelijk een vaste rol, zou de serie mogelijk stoppen.

Janssen hoopt echter op een goede afloop. “Gelukkig is het nog niet zover. Er is nog geen definitieve beslissing over ONM gevallen. Dat kan ook nog wel een paar maanden duren. Ik hoop dat het doorgaat en als het niet zo is, heb ik in ieder geval een halfjaar op de set kunnen meedraaien. Daar ben ik al heel blij mee.


23 Reacties op “Actrice Berber Esha Janssen baalt van einde ONM”


 1. Peter

  Hopelijk komen ze er met SBS uit. Ziet er voor zover ik heb gehoord wel positief uit.

 2. Anonymous

  Tja, tuurlijk vindt ze het jammer. Maar dat wist ze natuurlijk van tevoren. Hopen voor haar dat ONM alsnog wordt overgenomen.

 3. Nienke

  Onm daar kijkt geen hond naar, van de buis ermee…

 4. Remco

  Reactie op Peter:
  Bron? Wat een onzin, SBS6 heeft geen cent te makken!

 5. Peter

  Insiders, wandelgangen en andere figuren ;-). Ik heb het nu uit diverse monden horen komen dat SBS met Endemol in bespreking is. En niet alleen met SBS…

 6. Anonymous

  Reactie op Peter:
  Precies, de WANDELGANGEN en die zijn niet te vertrouwen.
  Believe me, er zit geen een zender nog op ONM te wachten hoor.

 7. vinn

  Ik hoop nog steeds SBS of Rtl =D
  ik vind het echt wat voor rtl5 of anders net 5

 8. Anonymous

  Save ONM!

 9. Nathan

  Zet het op RTL Lounge ofzo.

 10. Laurens

  Ik hoop dat Peter gelijk heeft.
  Jammer dat deze soap ten onder zou gaan!
  Voor SBS zou dit de vooravond wel een boost geven!
  600.000 kijkers moet toch wel redelijk zijn!

 11. Anonymous

  laat het maar stoppen! de serie is sinds het vertrek van Betinna Berger etc. een flop geworden!

 12. Kaj (MP)

  “Niet lang daarna werd bekend dat de netcoördinator de stekker uit ONM wilde trekken. Ik baalde als een stekker”: Leuke woordspeling

 13. Guido

  Wat ik gehoord heb zijn er vergevorderde gesprekken met RTL. RTL5 zou deze serie in gewijzigde vorm gaan uitzenden. Denk hierbij aan;

  – 2 uitzendingen per week van één uur
  – Minder soapachtig karakter, meer dramaserie karakter

  Dit zoals het eerder ook gebeurde bij Westenwind. Er worden ook weer enkele oudere acteurs aangetrokken en enkele oudgedienden ontslagen.

 14. Nathan

  Ik heb gehoord dat ze met Nickelodeon in vergevorderde gesprekken zijn.

 15. Vinc

  Reactie op Guido: Wat egbeurde er precies bij Westenwind. Naar mijn weten is dit altijd een dramaserie geweest die 1 uur duurde en 2x per week, op ma en vrijdag werd uitgezonden. Dit is dus niet te vergelijken.

 16. Timor

  Reactie op Guido: Dat zou ik een goede oplossing vinden. 2x een uur is ook veel beter dan elke avond maar 20 minuten, vind ik.
  Maar ik vind wel dat ze echt veel dingen moeten gaan verbeteren dan:
  -Dat gezeur van Youssef en Kim met dat kind moet is ophouden of ernstig minder worden.
  -Meer valse spelletjes zoals ze goed deden met bettina in seizoen 16
  -Mensen die niks toevoegen aan de serie weg halen en daarvoor meer goede gastrollen doen zoals nu met Kim-Lian van der Meij. Dan heb ik het over Jasper (mick de lint), Alex (dirk taat) en geef de echte castleden zoals Bettina en JP veel meer scenes en dan vooral JP moet er echt veel meer krijgen, want die heeft per seizoen slechts 2 scenes buiten dat cafe

 17. j-k

  iedereen heeft het over ‘gehoord’ maar van wie hoor je dat dan en is dat betrouwbaar, ik zou persoonlijk een gat in de lucht springen als onm door zou gaan, maar levi van kempen en Qurkan zijn al met andere projecten bezig, inderdaad lullig voor die actrice ben je net aangenomen om vervolgens te worden ontslagen. ik hoop dat het door gaat!

 18. pietje

  Krijgt deze serie eigenlijk nog een waardig einde? Met een wat oudgedienden die langskomen e.d. zoals ook gebeurde bij het einde van goudkust in 2001. of wordt het gewoon een open eind? dat heeft die serie niet verdiend.

 19. Sandesh

  Hoop dat het doorgaat.

 20. Guido

  Reactie op Vinc: Het is de bedoeling om ONM van het genre ‘soap’ af te halen en langzaam maar zeker er een echte dramaserie van te maken. Reden tot nadenken is of de naam weer Onderweg naar Morgen moet worden of gewoon ONM blijft.

  Komende week zijn er weer gesprekken met RTL en Endemol Nederland. Bedoeling is om zo snel mogelijk weer te starten met de opnames, zodat vanaf september een nieuw seizoen van start kan gaan.

  Overigens is RTL de laatste hoop. Naar het schijnt lukken de onderhandelingen met SBS stroef, omdat dit bedrijf geen cent te makken heeft op het moment…

 21. j-k

  Reactie op Guido:
  hoe weet je dat dit zou namenlijk te gek zijn!

  berber is maandag al te zien, ze is samen met sophie frankenmolen 2 super mooie en goede actrises van onm, ik vind ook dat anna speller Jacqueline beter neerzet.

 22. Erik

  Reactie op Guido: serieus? dat klinkt echt super. Zou wel mooi zijn.

 23. x

  hoop dat onm blijft, maar die mense zijn toch al gestopt met werken? dec ofzo waren toch d elaatste opnamess?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.