RTL 4 verplaatst laatste aflevering De Familie Jackson

De laatste aflevering van de realityserie De Familie Jackson over broers Jackie, Jermaine, Marlon en Tito Jackson is vrijdagavond niet te zien op RTL 4. De zesdelige serie zou afsluiten met een dubbele aflevering. De vijfde aflevering om 21.30 uur wordt wel uitgezonden, maar de zesde aflevering om 22.30 uur vervalt. “Het materiaal van aflevering zes is dan nog niet binnen“, zegt een woord- voerder. De aflevering is  alsnog te zien in de nacht van vrijdag 5 op zaterdag 6 februari om 0.55 uur.

De laatste aflevering van De Familie Jackson wordt zo laat uitgezonden, omdat op vrijdag 5 februari andere shows op het programma staan. “Het plan was om vrijdag aflevering vijf en zes achter elkaar te programmeren, maar het materiaal van aflevering zes is dan nog niet binnen. Dus schuiven we deze aflevering een week door. Alleen hebben we dan al een nieuw ‘rijtje’ staan, namelijk X Factor, Van der Vorst Ziet Sterren en De Pfaffs. Dus hebben we aflevering zes daar achter gezet.

De Familie Jackson trekt zeer weinig kijkers. Vorige week keken er slechts 324.000 mensen naar de soap. Aankomende vrijdag zal in plaats van de zesde aflevering van De Familie Jackson een aflevering van De Pfaffs te zien zijn.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen