Patricia Paay schuift aan bij De Wereld Draait Door

Geplaatst op Wed 09 Dec 2009 om 16:49Foto: SBSPatricia Paay (60) is woensdag te gast in het populaire programma De Wereld Draait Door van Matthijs van Nieuwkerk (49). “Patricia Paay schuift aan om te praten over haar Playboy-reportage. Ze is de oudste playmate in de geschiede- nis van Playboy“, zegt een woordvoerder van de VARA. In deze uitzending zijn ook schrijver Henk van Straten, dichter Nico Dijkshoorn en tafelheer Theo Maassen van de partij. De Wereld Draait Door met Patricia Paay is om 19.30 uur te zien bij de VARA op Nederland 3.


115 Reacties op “Patricia Paay schuift aan bij De Wereld Draait Door”


 1. M

  publiciteitsho*r

 2. Lies

  Dat wordt een leuk gedichtje van Nico!

 3. Anonymous

  En daar krijgt DWDD geld voor mag ik hopen?

 4. Newhouse

  Ik hoop dat Theo een beetje tekeer gaat tegen haar. Anders krijgt het begrip “verschilligheid” wel een heel nieuwe dimensie…

 5. johan

  Reactie op anonymous.

  Ja hoor, onze anonnnnnnn…… Hij is er weer. Heeft overal verstand van en een meestal domme mening over. Ga toch fietsen !

 6. Newhouse

  Reactie op johan: Kijk, daar hebben we eric/jacob en nu johan weer……. Inmiddels bericht 35 van dezelfde strekking. Moderators: willen jullie ons aub verlossen van deze spammer/vervuiler/schreeuwlelijk ?

 7. Anonymous

  Kan leuk worden, Theo Maassen neemt doorgaans geen blad voor de mond. :)

 8. Anonymous

  Reactie op johan: Dat was ik niet, hoor!

 9. JaJa

  @M: wat een eencellige reactie…

 10. Lies

  Off-topic: Opnames Robbie Williams in decor Life4You.

 11. Anonymous

  @Lies

  was zondag al bekend
  tijdens uitzending van l4y
  beetje bij de tijd blijven he

 12. Lies

  Reactie op Anonymous: Schande inderdaad!

 13. Joost

  Oke ik vind het mens patricia paay echt niet leuk overkomen in de media, vind haar een aandachttrekker, ordinair, etc.

  Maar
  Ben ik nou echt de enige die stiekem toch een klein beetje benieuwd is naar de foto’s :)

 14. Anonymous

  Nee ik niet, boven de 30 moet je niet in zo blad willen. Heb je wel eens per ongeluk die reclames voor die sexlijnen ” van rijpe vrouwen” gezien? brrr.

 15. Joost

  Reactie op Anonymous:
  Nee, eigenlijk niet! Ben nog nooit afgeschrikt, msischien is dat een beetje het probleem en zou ik anders wel afhaken :p

 16. ome H

  Reactie op Anonymous:

  Rijp??? Beetje bedorven bedoel je ….

 17. Anonymous

  Gelukkig zei Albert duidelijk dat het na de reclame kwam :) Heb voor het eerst sinds tijden naar MBH gekeken. :D Fijne avond. :) ome H en Joost.

 18. Chiem

  Heb het gezien bij Shownieuws, maar neemt iemand haar nu nog serieus dat die borsten puur natuur zijn?

 19. Newhouse

  Theo: je bent ge-wel-dig !!!!!!!! :) !!

 20. Newhouse

  Reactie op Newhouse: Hoewel, hij gaat wel een beetje ver…

 21. Newhouse

  Ben benieuwd naar jullie reacties op de uitzending, ik heb er een dubbel gevoel over :s

 22. Medi@watcher

  Wat een rare uitzending!

 23. hfd

  Ik vind dat Theo echt te ver ging, spannende tv, maar te hard op de persoon. Matthijs had er naar mijn idee eerder wat van moeten zeggen.

 24. FBN

  Leuk geprobeerd,
  maar wat een afgang..

 25. jps

  Onzin Theo is tha man!
  Je kunt zulke opmerkingen verwachten.Hij zegt het ,anderen denken het….

 26. Anonymous

  Theo Rulez! Hij heeft gewoon gezegd wat hij ook in zijn eigen show zou zeggen, de waarheid!

 27. ...

  Theo heeft gewoon gelijk. Had ze maar niet zo moeten doen bij Jensen

 28. Ton

  ik waardeer de humor van Theo normaal gesproken en nu ging hij tekeer als een klein kind.bah. mevrouw paay hield zich goed staande gelukkig.

 29. Roos

  Heel respectloos dat Matthijs niet eerder ingreep. Was geen fan van Patricia, wel van Theo. Dat is zeker veranderd na deze respectloze reactie van Theo. Direct zijn is prima, maar dit was kansloos.

 30. jasper

  waanzinnig. wat een beest is theo. wat een geweldige tv.

 31. jonnnie

  Theo Rulez! Hij heeft gewoon gezegd wat hij ook in zijn eigen show zou zeggen, de waarheid!
  Sorry voor de Anonymous reactie, ging wat te snel

 32. Newhouse

  Reactie op hfd: Mwoa, dat vond ik wel meevallen. Theo valt ook niet te commanderen. Matthijs probeerde het door excuses te eisen, maar zonder resultaat.
  Ik vind uiteindelijk dat Theo goed begon (hij heeft ook wel zijn geloofwaardigheid hoog te houden), maar zeer slecht eindigde. Die “Mijn vriend is een necrofiel”-opmerking ging duidelijk te ver. Dit bleek ook wel uit de reactie van het publiek. Jammer, want hierdoor begeeft Theo zich op hetzelfde lage niveau als Patricia mbt de chick-with-a-dick van Adam.

  Ben benieuwd wat het vervolg hiervan in de bladen/Boulevard/Telegraaf zal zijn.

 33. roel

  Vrijheids van meningsuiting jongens….en iedereen weet dat Theo Maassen zo is…kon me ook wel enigszins vinden in zijn opmerking over jensen. Want ze geeft zelf ook toe, ze is een aandachtsgeilerd!!! Ze zegt niet voor niks, het gaat niet om hem, maar om mij!! Arrogant wijf…

 34. Hanneke

  Wat een zielige bedoening.

  Ik vond hem altijd geweldig, maar na dit optreden bij DWDD zal ik toch echt met andere ogen naar hem kijken. Wat een zielige kerel. Als Patricia Paay niet je typ is, of 20 jaar geleden voor het laatst je typ was, dan sla je de Playboy deze maand toch gewoon lekker over!!

  Goed om te zien dat het publiek het ook een zielige vertoning vond van Theo.

 35. AJ

  Wat een hollandsgesprek weer geweldig haha

 36. mac

  Wat een verschrikkelijk wijf.. “het gaat niet om jou.. het gaat om mij!!!” walgelijk wijf.. ze vind zich zooo mooi.. Ja.. en als je Theo uitnodigd.. kan je zo’n reactie verwachten.. En vond hem erg terecht.

 37. jps

  Ik zeg; dit word een post op geenstijl.

 38. Rem

  zo theo haalde flink uit naar patricia paay! heerlijk die lompe directe benadering! maar die opmerking over necrofiele vriend had hij niet hoeven maken

 39. Dana International

  Theo heeft gewoon gelijk punt
  Daarbij vind ik dat patricia veel op Susan Boyle lijkt

 40. RJ

  Theo durft het in haar gezicht te zeggen. Kom op nou het is toch niet normaal om op die leeftijd in de playboy te gaan staan. Het had mijn oma kunnen zijn. Wijsheid komt echt niet met de jaren bij Paay. De opmerking van Negrofiel ging me wel te ver en die had Theo niet moeten maken.

 41. ellen

  Ik ben fan van Theo en heb niet echt iets met Patricia, maar dit was echt niet okeej. In het begin ging het nog wel, moest ik ook wel beetje lachen om Theo, maar het werd steeds genanter. Ik snap niet waarom hij zich zo heeft laten gaan. Ik kreeg bijna medelijden met Patricia. En ook ik vond dat ze zich nog aardig staande hield tegenover al dit geweld. Rare uitzending…..

 42. Lora

  Patricia verweerde zich goed. Ik was van plan zodra er eens kaartjes beschikbaar zouden zijn naar Theo Maassen te gaan. Ik denk daar nu nog even goed over na.

 43. Newhouse

  Als ik bovenstaande reacties lees, kan dit nog wel eens grote gevolgen krijgen… Dit zou voor Theo wel eens een Xander de Buisonjee’tje kunnen zijn: een publicitaire deuk.

 44. yossarian

  Nou ja. Spraakmakend is het in elk geval wel. Ik kan me er niet zo druk over maken. Als je Theo Maassen uitnodigt, kun je zulke dingen verwachten.

 45. Ufo

  die opmerking mijn vriend is een necrofiel van theo is net zo kansloos als die opmerking van paay bij jensen over curry!

  En dat paay aandacht wil is duidelijk maar theo jij kon er zonet ook wat van Tering!!

 46. Ufo

  wel leuke tv dat dan weer wel xD

 47. yossarian

  @Newhouse: dat kun je niet met elkaar vergelijken. Theo Maassen heeft (wellicht) iets verkeerd GEZEGD; Xander had vooral iets verkeerd GEDAAN.

 48. Aart

  Iedereen in de war bij DWDD. Dat was lang geleden.
  Spannend, leuk. Met Theo als winnaar. Al die bejaarden in de studio vonden het vooral sneu voor Patries. Patries was ook sneu. Haar opmerking ‘niemand kent jou, dus niemand is geïnteresseerd in jouw mening’ tekent haar levensvisie.
  Patries is wereldvreemd, narcistisch en uiteindelijk vooral zielig. Als iemand haar echt niet bewondert, schrikt ze.
  Overuren voor haar psychiater dus in de komende dagen.

 49. mac

  Ik sluit me aan bij Aart!
  Nice said

 50. Chiel

  Goed voor de verkoop! Behalve die necrofiel opnerking helemaal met Theo eens. Zo goedkoop in Jensen, en nu op je 60e naakt in een blad. Heeft ze dat nu echt nodig? BLVD weigeren op je presentatie…

  Hoorde overigens VAN HAAR ZELF dat alles aan ‘r lichaam echt is. Al ging ze ook niet op die Shumacher-opmerking in…

 51. Chiel

  Reactie op Aart: Inderdaad!

 52. Jules Winnfield

  De vertrutting slaat echt toe!

  Als je als 60 jarige in de Playboy gaat staan mag je dat soort opmerkingen verwachten! Waarom zou hij dat niet kunnen zeggen?

 53. Tijl

  Wat een ordinair wijf is Paay toch,
  Inderdaad, nooit wijs geworden of enige vorm van inhoud gekregen. Maassen had groot gelijk om haar de waarheid te vertellen en haar op dezelfde wijze de grond in te trappen zoals zij dat altijd met anderen doet.

 54. Aart

  Het leukste van zo’n live-uitzending als vanavond is dat je weet dat iedereen nu compleet in de war aan de bar staat of in de auto zit. Iedereen foetert op iedereen.
  Playboy’s Jan Heemskerk verdrietig, want het had een promo-praatje moeten worden. Patricia die totaal ontredderd moet worden opgevangen. Iedereen moet tegen haar zeggen dat Theo echt een héééééle stomme en ook nog eens een hééééle lelijke man is.
  Alles ging anders dan je hoopte, Patries, en je kunt de klok niet terugdraaien. We hebben het allemaal gezien.

 55. Ik was erbij

  Reactie op Aart: Hoeze ‘Met Theo als winnaar”. Ik weet niet waar jij naar heb zitten kijken, maar die kanjer van een Rotterdamse heeft die domme brabo gewoon te kijk gezet. Maassen kan voorlopig beter binnen blijven.

 56. Anonymous

  theo was niet de winnaar

 57. Aart

  Beste Ik was erbij,

  Natuurlijk is het aanwijzen van een winnaar subjectief. Als je van een Rotterdamse toppiejoppie kanjer houdt (en ik vind Patricia echt best aardig) dan vind je dat zij het beste uit de verf kwam. Gelukkig verschillen smaken.

  Het is natuurlijk een beetje pijnlijk als iemand zo onaardig doet. Theo was onbeleefd, het was ongepast, hij verstoorde haar feestje. Het feestje van een wat oudere vrouw die zonodig haar tieten moet laten zien. Iemand moest even zeggen wat de helft van de kijkers op dat moment dacht. Theo zei het.
  Vandaar: Theo was de winnaar. Voor mij dan.

 58. Henk

  Reactie op Ik was erbij: Absoluut niet, het publiek keerde zich (deels) tegen Theo Maassen maar hij komt zeker niet als verliezer uit de strijd. Hulde voor de man die tegen de stroom in recht in haar gezicht durft te zeggen wat de meerderheid van de Nederlandse bevolking vindt: dat zij voor veel geld midden in de belangstelling wil staan (‘het draait om mij!’) en dat ze niets meer of minder is dan aandachtsziek. Want laten we wel wezen: wat maakt het dat Patricia Paay ‘bekend’ is? Niet omdat ze iets gepresteerd heeft de laatste jaren dunkt mij. Nee, omdat ze de aandacht opzoekt en door middel van allerlei achterlijke praatjes elke keer weer de bladen/het nieuws haalt (wat ook iets zegt over deze media, maar dat terzijde).

 59. mac

  @ Ik was erbij…

  Dus.. die domme brabo moet binnen blijven omdat hij de waarheid zegt?? En hoezo Theo te kijk gezet??? Ze heeft zichzelf te kijk gezet!!
  En goed ook… laat de ware aard van het beestje maar eens goed zien!!!

 60. pieter

  Theo was niet de winnaar. Er is daar voor de uitzending vast iets voorgevallen. Ik zie het al voor me: Paaij komt met haar gevolg binnen en negeert Theo Maassen die verwacht in elk geval even kennis te maken en wellicht het verloop van het gesprek even door te spreken. Dat Paaij dan tot drie keer toe zegt dat ze hem echt niet kent en geen idee is wie hij is, zou mij als ik Theo was ook beetje storen. Als het al waar is ben je toch minstens wereldvreemd. Dat Theo het echter niet met humor weet op te lossen en zichzelf eigenlijk vastlulde vond ik wel jammer. Paaij hield zich goed staande.

 61. Anonymous

  Ik denk dat Pieter weleens gelijk zou kunnen hebben.

 62. Jip

  Dames… denken jullie niet dat dit gewoon opgezet is voor de publiciteit? Je kan veel zeggen over Patricia, maar hypen kan ze wel!

  Aan het einde gaven ze elkaar gewoon een vriendelijk handje. Had ik niet gedaan na zulke uitspraken.

  Alles voor de verkoop..

 63. Anonymous

  Ik had van Theo niet verwacht dat hij zich zo zou laten kennen. Tuurlijk heeft hij gelijk; heel veel mensen vinden het raar/stom/banaal dat je als 60 jarige in de Playboy gaat staan. Dat lokt reacties uit. En daar kan je dus heel erg leuke en rake grappen over maken. Dat had Theo moeten doen. Niet deze genante vertoning.

 64. Jules Winnfield

  Tokkiewijf!

  Paay: ik krijg iedereen in bed

  Opmerkelijk – door (Stefan) op 09-12-2009 @ 21:26
  Patricia Paay krijgt iedereen in bed. Althans dat pocht de seniore Playmate in een interview met NU.nl Ze presenteerde vandaag de Playboy aan de pers die morgen in de winkels ligt.

  “’Deze fotoshoot is voor alle vrouwtjes, vooral die van boven de veertig jaar. Ik wil laten zien dat we nog functioneren, dat we er nog zijn. Ik kan iedereen in bed krijgen. Serieus, zelfs homo’s.” Er is in ieder geval één man die ze zeker niet in bed krijgt en dat is Theo Maassen, die La Paay tot op het bed vernederde in De Wereld Draait Door zoals je hier kunt lezen.

  Gelukkig hoeft Paay ondanks Theo Maassen niet om seks verlegen te zitten. De caberetier heeft nog een necrofiele vriend die zeker wel opgewonden wordt van Paay, aldus Maassen.

  bron: Fok

  Die 60 jarige oma denkt ook dat ze heel wat is… met haar zwaar geretoucheerde Playboy foto’s zonder make up en photo shop ziet ze er echt 100x slechter uit!

 65. Anonymous

  modereren is voor mietjes

 66. Bram

  Theo verwijt Paaij iets waar hij zich zelf schuldig aan maakte. Paaij had ook door dat hij gewoon aan het rellen was. Ze leek ook niet erg onder de indruk.

 67. Vincent

  Ach…ach…waar zou Paay zijn als er nou eens geen Photoshop was.

 68. Gijs

  Iedereen mag zijn mening hebben, dus ook Theo en Patricia. En natuurlijk staan die lijnrecht tegenover elkaar, anders krijg je geen leuk programma waar iedereen de volgende dag over praat. Klasse dus van DWDD. Maar goed, de humor was ver te zoeken bij Theo, jammer had hem altijd hoog zitten. Vanavond klonk hij echter als een zeurende kleuter die als een repeterende wekker niet verder kwam dan ‘da’s toch niet normaal’. Weinig humor en al helemaal geen niveau. Paaij hield zich verrassend goed staande en bleef netjes haar standpunt beargumenteren. Los van of je het met Maassen of Paaij eens bent, als dit een cursus discussieren was heeft Paaij toch wel op punten gewonnen. Maassen schoot echt tekort. Net iets teveel bier (voor en) tijdens de uitzending? Jammer dat van Nieuwkerk hem zo lang liet doorgaan, had eerder moeten ingrijpen en Maassen in bescherming moeten nemen want ik denk dat hij voor veel kijkers een beetje door de mand is gevallen.

 69. Theo

  Maassen is een bekrompen gereformeerd klootzakje. mDat RTL rukkertjes hier zijn die vinden dat Theo Gelijk vind ik echt pijnlijk om te lezen…!

 70. Richard

  vanavond herhaling maar even kijken, hehe

 71. Single ladie

  Ach, zooooo conservatief die Maassen.. Dan La Paaij! Onze Nederlandse Sophia Loren!

 72. Single ladie

  Overigens een goede column van Dijkshoorn bij DWDD. Theo Maassen had lijk moeten blijven bij Baantjer, iedereen blij.

 73. Beatrix

  Theo is een zielig mannetje, wat een enorm goedkoop succes zeg. Beledigen is makkelijk, gewoon zielig.

 74. Jean Bal-zac

  Je humor is gelijkwaardig aan het bedenkelijke & voorspelbare puberale niveau als dat van Theo vanavond……

 75. Ria

  Wat een kleuter zeg die Theo Maassen, echt walgelijk. Hij wist er geen zinnige opmerking uit te krijgen. Wat een afgang zeg, misschien toch eens na gaan denken voor je jezelf zo te kijken zet op TV??

 76. Lurkert

  Het was alleen voor Theo een beetje jammer dat hij daarna in dezelfde groef van zijn langspeelplaat bleef hangen. En als hij daar nou ook nog een beetje humor bij had gebruikt was het nog wat anders geweest, maar dit was alleen maar boosheid en frustratie. Sloeg helemaal nergens op. Wie of wat doet Paay nou kwaad door in haar blote kont in een mannenblaadje te gaan staan?

 77. Robster

  Ik ben geen fan van Patricia Paay, ze doet er niemand kwaad mee. Was ook geen fan van Theo Maassen (als persoon), maar hij gedroeg zich inderdaad als een gigantische l.u.l. Dag Theo, dit was je laatste uitzending denk ik zo!

 78. Elvis

  Afgelopen vrijdag kwam ik al teleurgesteld uit de bioscoop na het zien van de film van Theo Maassen maar vanavond was wel heel zwak. De grote Theo vervalt in grove beledigingen ipv een paar goede rake originele grappen.

 79. Patries

  [quote]Elke uitzending van ‘De Wereld Draait Door’ wordt ondersteund door een tafelheer of tafeldame: iemand die de juiste vragen stelt, een duidelijke mening heeft of op een andere manier kleur geeft aan de uitzending.[/quote]

  Is ie nou al van de site gehaald, of was dit sowieso een one-time-only met Theo Maassen.
  Hoe dan ook hopelijk komt hij niet meer terug.
  De Wereld Draait Echt Door, de redactie heeft niemand beter kunnen vinden dan deze ontsnapte TBS’er.

 80. wilma

  Theo Maassen was in zijn laatste voorstelling de weg al helemaal kwijt en hij heeft vanavond bij dwdd definitief aangetoond dat hij een ernstige vorm van hersenletsel heeft. Een paar jaar TBS lijkt me wel wat voor hem.

 81. Zo jammer!

  Volgens Theo kon Hein makkelijk de plaats innemen van Ramses Shaffy. Immers, beroemd zijn is beroemd zijn.
  Patricia is ook beroemd. Maar ze gaf Theo geen hand, want ze had geen idee wie theo was. En dat vond Theo, een miskend acteur die er maar naast blijft pissen, natuurlijk maar niks.
  Ach, volgende keer weer een fotograaf slaan, en je haalt de pers weer theo ! .

  wat een lu.tsert.

 82. Sander

  Erg lage reactie van Theo Maassen. Zijn houding tegenover Patricia sloeg echt nergens op. Wie of wat doet ze nou kwaad met haar fotoshoot? Ok, je mag echt wel je mening hebben. Maar hij ging wel erg ver.

  Jammer Theo..

 83. playboy honey

  Theo is een zielige ondermaatse niksnut en ook nog heel onbeschoft ga lekker met pensioen man!!

 84. Ellen

  Wat een miezerig kereltje die Theo Maassen.
  Tjonge….

 85. Newhouse

  Reactie op Zo jammer!: Ik ben het met je eens wat betreft Theo, maar Patricia was ook een dom schaap aan het spelen. “Er is nooit iets aan mijn lijf gebeurt”, terwijl bewezen is dat ze liposucties heeft gehad en “Ik ken jou helemaal niet” tegen Theo terwijl ze een paar minuten eerder zei: “Jij zegt in je conferences ook altijd alles wat je wilt”.

  Maar goed, leuke TV. Had iets weg van 1 op 1 op het Gesprek: de uitzending met Prem & Theodor Hollman was ook legendarisch.

 86. Ronald

  Theo is jaloers….
  1 . Dat Patricia er zo goed uit ziet.
  2. dat ze er dik voor betaald krijgt
  3. dat ze er zoveel aandacht door krijgt
  Ordinair en miezirig jaloers is ie

 87. bozje

  theo is voledig door het eis gezakt vanavond. volgens mij mist hij voledig de empathie met zijn fans. ik heb met kromme tenen zitten kijken naar zijn optreden.

 88. Marijke

  Uitermate zwak opreden van Theo Maassen. Al zijn er altijd mensen denken op commando te moeten lachen als Maassen wat zegt.

 89. Andrea

  Theo heeft natuurlijk gelijk, ik had alleen gehoopt dat hij Paay op een scherpere, subtielere en vooral komische manier had geslacht, zoals Nico Dijkshoorn vaak goed lukt. Het gesprek kreeg nu toch een tenenkrommende wending, Tdat moet van Nieuwkerken zich aanrekenen want die zat er als een lamme zak naar te kijken.

  Wel spannende televisie, dat dan wel weer, heeft DWDD ook vaker nodig.

 90. Wim

  Ik kon een eind meegaan met Theo, die laatste opmerking over zijn ‘vriend de necrofiel’ was echter een brug tever. Er zat meer irritatie dan humor in het verhaal van Theo. Waarschijnlijk uit ergenis dat vooraf geen kennis was gemaakt en dat oma Paay verschillende keren opmerkte hem niet te kennen.
  Presentator Van Nieuwkerk greep te laat in. Paay was uitgenodigd als zijn gast, dan hoor je je gast tot zekere hoogte te beschermen tegen onfatsoenelijke aanvallen. Kreeg de indruk dat Theo, met instemming van Mathijs, de spreekbuis was van de presentator.

 91. Anonymous

  Reactie op Ronald:

  1 waarom moet een man jaloers zijn op een vrouw in zo’n situatie
  2 ik denk dat het honorarium nogal meevalt, de foto;s zullen op internet veelvuldig gratis worden bekeken
  3 dat ze er zoveel aandacht voor krijgt, tja dat weet ik niet.

  Maar Patries kan zich momenteel wel de allergrootste mediahoer van Nederland noemen, weet niet of ik met 60 jaar zo blij zou moeten zijn met zo’n benoeming

 92. Muilpeer

  Ik merk dat de GS-reaguursels gretig de oversteek maken hierheen.

 93. Gijs

  Cabaretiers vallen als persoon wel vaker door de mand: Wim Kan was een ouwe zeur die neurotisch was door het Jappenkamp, Wim Sonneveld een onaardige vent, Youp van ‘t Hek zeikt iedereen af als burger en loopt zelf op zaterdag door de Ikea, Freek de Jonge kan niet lachen als hij zelf wordt geparodieerd (schitterend door De Vliegende Panters)…Kortom, op het podium grappig, in het echte leven vaak zure, onzekere mensen die bij enige vorm van kritiek humorloos van zich af bijten. Ze nemen zichzelf veel te serieus. Denk trouwens dat MM Huibregts het wel met meer humor had gedaan, het doorprikken van de mediageilheid van Paay (hoewel ze daar wel weer heel eerlijk voor uit kwam). MvanN viel helemaal door de mand als gespreksleider, eerder lijder! Maar goed, zal allemaal wel voorbereid zijn want ze gaven elkaar vriendelijk een handje. Alles voor de kijkcijfers en omzet van de Playboy.

 94. KAREL

  Wat een arrogant K.. wijf is dat mens paay, denkt dat de hele werld om haar draait. Als jurylid mag zij iedereen afkraken, maar als ze zelf afgekraakt wordt kan ze dat niet hebben.

 95. Tom

  Ik vond eigenlijk dat ze het behoorlijk goed kon hebben. Maar ik vond het wel grappig, dit verbazingwekkend grove gesprek. Theo Maassen had wel een punt, maar was wel héél pijnlijk direct. Ik heb met open mond zitten kijken. Maar dat maakte het juist zo leuk. Ik zal het in ieder geval niet snel vergeten.

 96. David (2)

  Denk dat de meeste mensen die hier Theo afzeiken, zijn theathershows ook niet leuk vinden. Theo heeft hier gewoon gelijk, het is een ontzettende aandachtsgeile mediah**r en zelf zat ze wel Adam Curry belachelijk te maken bij Jensen, zoals Theo ook opmerkte.

  Ik vond hem juist erg scherp en ja, die laatste opmerking was grof maar come on, dat hoort er gewoon bij, dat IS Theo Maassen.

  Theo, top!

 97. Joris

  Wat is dat nou voor iets om te moeteb kiezen wie als winnaar of verkliezer uit de strijd komt. Mening kun je geven maar als je gaat beledigen trek je wat mij betreft altijd aan het kortste eind. Theo is echt wel grappig maar ik vond het nu dom overkomen. Patricia moet zelf weten wat ze doet. Er zullen genoeg mensen in geintersseerd zijn.

 98. Danielle

  Had De vroege Uitzending Gemist.. Heb t Net ff Gekeken..

  Maar die theo Maassen weer met Zn Grote Bek.. ! :S
  Jeetje Beetje Respect mag ook Wel ..

  Ik Zeg er Maar 1 Ding Over..
  Ik Zie Patricia Liever Naakt, Dan Theo In zyn Zondagse Pak.. !!

 99. Luuck

  Wat een zielig portret is die Theo. Nooit gemogen, dat gaat nu al helemaal niet meer gebeuren. Wat deed hij overigens in DWDD? Wat een waardeloze tafelheer. Hij is niet eens een heer te noemen.
  Patricia is leuk. You Go Girl. En het gaat inderdaad om jou. Geniet ervan.

 100. Jules Winnfield

  Wat valt iedereen nou over die Theo heen? What the fuck verwachten jullie voor reacties op dat naakte Kadaver Paay in de Playboy?

 101. !#Michael#!

  Reactie op Chiel:

  Waarom mag iemand van 25 wel in de playboy en iemand van 60 niet? Patricia paay is nog altijd een bijzonder mooie Vrouw, dat ze 60 lentes Jong is, is gewoon een futiliteit…

  Ze is sexy genoeg om playmate te zijn! Oke haar chick with a dick comment over haar ex man, getuigde niet bepaald van klasse…

  Wat ik vooral storend vond aan theo maassen dat die alleen maar kon zeggen hoe weerzin wekkend en verchrikkelijk hij het vind dat een 60 jarige de playboy in kan, maar niet kan onderbouwen waarom. Hij noemt paay een aandachtshoer en mediageil? Zijn hele houding tegen patries vanavond was ook niets meer dan een schreeuw om aandacht!

  Maar sinds wanneer zijn wij Nederlanders zo’n puriteins volkje geworden? In de USA verwacht je zulke verontwaardiging over een 60 jarige playmate… Maar in Nederland? Hier maakt dat toch eigenlijk niemand wat uit? Zou je denken?

 102. Gento

  Mijn god,wat een reacties…..en zo jammer.
  Als PP in de Playboy wil,moet ze dat zelf weten……
  Je hoeft het blaadje niet te kopen……
  Je kan haar af gaan lopen zeiken,maar ze ziet er beter uit dan je moeder hoor…..
  Wat Theo deed,dat kan niet,en dat weet ie zelf ook wel……

  Ik heb helemaal niks met PP,maar ik ga wel kijken naar haar in de Playboy,omdat het gewoon een mooie vrouw is,en ik weet zeker dat 95% van al die negatieve reaguurders ook anoniem toch stiekem gaat loeren naar haar .
  Alleen ik ontken het niet……. ( stelletje rukkers )

 103. yossarian

  @!#Michael#!: als Thomas Berge 60 is, wil je hem toch ook niet meer in de Playgirl zien staan? En nou niet flauw gaan ontkennen.. ;-)

 104. Sil

  Het enige wat ik gezien heb vanavond van Theo was een dreinende, doorzeurende, ik geef jullie geen kans om wat te zeggende, en zelfs een beledigende Theo… Jammer…. Ik vindt hem normaal heel goed, en die Patricia een aandachtstrekker. Maar vanavond waren de rollen even omgekeerd. Ik heb zelfs een beetje respect gekregen voor mevrouw Paay zoals zij zich staande hield tegenover de waterval van een Theo…

 105. iris

  THEO THEO THEO,als je dan toch wat wil zeggen over Patricia Paay wees dan goed ingelicht want dat was je niet.in het begin van het gesprek was dat gelijk duidelijk,van een vriend gehoord over porno en adam .hij was niet eens op de hoogte en toch een mening hebben,erg ongeloofwaardig hoor.nee dit was een uitglijer van de bovenste beste plank van Theo!! Was beter ingelicht ,en die opmerking over dat necrofiele vriendje van je was lager dan laaag!!

 106. Henry

  Het is inderdaad zielig dat hij onvoorbereid zijn lage opmerkingen op wilde dringen. Patricia Paay is nog steeds een mooie vrouw om te zien. ze heeft niet voor niets de aandacht van jongemannen van achter in de 20. Waar heeft theo het dan over dat er beter een jonge meid van 25 jaar in kon staan als patricia erg veel aandacht heeft van jonge mannen. inderdaad respect voor patricia dat ze Theo onder de tafel kreeg. Hij was gewoon zo uitbundig zodat hij zichzelf kon rukken onder de tafel zoals hij had afgesproken. Dat doorzeuren kon echt niet theo….

 107. Henry

  en trouwens ik kijk net de herhaling en hoor over hoe hij verkondigd dat hij geen handje heeft gekregen, patricia legde netjes uit dat ze hem niet kende en haar dochter moest vertellen wie theo was. het NIET gegeven handje was de doorslag dat hij zo doordraafde, een publiciteits stunt om theo weer eens in het daglicht krijgen. Ik hoop dat hij nooit meer gevraagd word voor DWDD

 108. Anonymous

  En toch heeft hij het voor elkaar gekregen,iedereen hier spreekt over Theo en Patricia wordt totaal vergeten.

 109. Bas v.d Kimme

  Ja gezellige uitzending, het heeft de Telegraaf alweer gehaald.

 110. !#Michael#!

  Reactie op yossarian:

  Als hij de sensuele lading heeft, die Patricia Paay nu nog heeft? Jahoor waarom niet?

  Brad Pitt en Tom Cruse zijn na hun 40ste nog steeds knappe mannen! En George Clooney is een voorbeeld van een mooie man na z’n 50ste…

  Patricia Paay is een sensuele vrouw, en de foto’s die ik nu gezien heb? Die waren erg mooi… dus dan nog? Wat maakt haar leeftijd uit? Ik zie geen ‘vrouw van 60’ als ik die foto’s zie!

  Ik zie een mooie vrouw, die behoorlijk sexy is! Jullie hangen allemaal te veel aan het idee van ‘jamaar ze is al 60!’.

  Als ze er zo uit zag als mijn Oma op 60? Dan had ze van mij niet in de Play Boy gehoeven, dat had ik zelfs weerzinwekkend gevonden!

  Maar bij La Paay denk ik? Ze is een prachtige vrouw! Wat zeuren jullie nu?!?!

 111. d'amsterdammertje

  Reactie op Aart: Er zat toch echt wel een behoorlijk jong publiek hoor bij DWDD en die konden het toch ook niet zo waarderen wat Theo meende te moeten zeggen. Theo is ook zo van o kijk mij eens wat ik allemaal durf te zeggen als ik niet grof ben dan luisterd er niemand meer naar me.

 112. Tony

  Goed zo Theo, schoppen!!!!!!!!
  Heerlijk ook om te zien, dat al die zichzelf afgestompt huis,- tuin- en keukenkneusjes ook daadwerkelijk denken dat Paay ook maar iets zinnigs heeft gezegd.

  “Niemand kent jou”?
  Paay bedoelde natuurlijk: Iedereen die naar Idols, dansen met homo’s, vrouw zuigt boer, brard pijpt olifant, Char licht op! Jamai doet Jim, niet zo goed weet wie Theo Maassen is.

  Lieve sneue, zielige schat “La” Paay, dit is ook niet de doelgroep van Maassen. Wordt wakker en ga gewoon weer mooie liedjes zingen, daar ben je goed in!

 113. Anonymous

  Rotterdammers nemen doorgaans geen blad voor de mond, dat zou Patrica als geboren Rotterdammer in Theo moeten waarderen. ;) Theo was gewoon goed gekozen als tafelheer.

 114. Tetje

  Met die fotoshoptechnieken van tegenwoordig kun je van een oude gerimpelde olifant zelfs nog wel een engelachtig lichtgewicht elfje maken. Maar waar gaat het expliciet over? Een ouwe muts die geld en heel veel aandacht nodig heeft. Hopelijk is ze nu klaar met revanches tegen Adam want het begint wanhopige vormen aan te nemen.

 115. Dat vind ik

  Reactie op yossarian: Als Thomas Berge 60 is ziet ie er ongeveer uit als Dries Roelvink, is toch ook niet verkeerd? Dries Roelvink ziet er stukken beter uit als Theo Maassen nu.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.