Frank Kramer: ‘Ik ben niet meer welkom bij KRO’

Geplaatst op Wed 25 Nov 2009 om 10:06Frank Kramer (61) schat de kans erg klein in dat hij in 2010 de nieuwe serie van Hints gaat presenteren. Dat zei Kramer dinsdag op 3FM. Kramer was in de jaren tachtig jarenlang het gezicht van de spelshow. “Ik ben niet benaderd. Die kans is ook uiterst klein. Ik ben met problemen bij de KRO weggaan, met een rechtszaak. Dan is het in Hilversum zo dat je nooit meer ergens binnenkomt. Maar ik heb het ook geen dag gemist, moet ik eerlijk zeggen. Het is even leuk en dan ga je weer iets anders doen.”


9 Reacties op “Frank Kramer: ‘Ik ben niet meer welkom bij KRO’”


 1. Remko

  en hij kon het ook niet echt,presenteren,hakkelend en stuntelig en humorloos,de kandidaten lachten zich rot maar onze frank niet…….gestopt en ruim op tijd,dat was een goede zet van frank!

 2. Martijn

  Nare man, die Kramer. Niemand zit meer op hem te wachten.

  Laat hem maar lekker doorgaan met barslecht commentaar geven bij voetbalwedstrijden op Eurosport. ‘Het is afside!’

 3. Bjorn

  Reactie op Martijn: Helemaal geen nare man, hij is juist heel aardig, maar presenteren en commentaar geven kan hij niet echt.

 4. Guust

  Frank zal best wel aardig zijn.
  Maar wat kan hij l*llen dat praat maar door je wordt horrendol als je een eurosport uitzending volgt. Althans zodra ik zijn stem hoor bij wat voor sport ook ik zap direct weg, ik kan hem niet meer verdragen.
  De laatste keer dat ik hem volgde was hij plaatsvervangend commentator. Hij vertelde constant dat hij geen verstand had van die sport, maar toch ging hij door met de meest complete onzin en maar ratelen. Volgens mij krijgt hij per woord uitbetaald.

 5. LD

  Hij moet ook niet terugkomen met Hints.. hij moet terugkomen met Boggle! :D

 6. freerk

  doe mij maar nicolette van damme bij hints of gorgeline verbaan
  het oog wil ook wat

 7. KAREL

  Laat die hakkelaar maar lekker commentaar blijven geven op eurosport.

 8. Frank

  Frank Kramers afscheid van Hilversum was nou net één van die positieve ontwikkelingen in de vorige eeuw. Als hij dreigt terug te komen vind ik het opgraven van Frank Masmeijer ook wel een idee om nog meer kijkers te verjagen.

 9. Wendy

  Reactie op freerk: Gorgel-wattes? Sjonge jonge, leer eens schrijven voordat je reageert!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.