Eva van de Wijdeven in nieuwe dramaserie

Geplaatst op Mon 23 Mar 2009 om 10:23Actrice Eva van de Wijdeven en acteur Teun Luijkx spelen de hoofdrollen in de nieuwe achtdelige dramaserie A’dam – e.v.a. Dat heeft producent Flinck Film bekendgemaakt aan ANP. A’dam – e.v.a. is een coproductie met de VARA, NPS en VPRO. De nieuwe serie draait om de liefde tussen de Amsterdamse Eva en haar nieuwe Zeeuwse buurman Adam. A’dam – e.v.a. is geschreven door Robert Alberdingk Thijm, die ook Waltz, Dunya & Desie en De Daltons schreef. De serie is in eind 2010 te zien op Nederland 2.


8 Reacties op “Eva van de Wijdeven in nieuwe dramaserie”


 1. André de Hooge

  Het spreekt me erg aan omdat ik zelf een Zeeuw ben; ik ben in juni 1975 geboren in Goes (mijn moeder in Kruiningen); dus zodoende!!

  Eva van de Wijdeven heb ik ook in Baantjer gezien; Eva, heel veel succes!!

  P.S. het Zeeuws is een leuk dialect hoor; ik spreek het ook nog steeds!!!

 2. Nick

  Reactie op André de Hooge:

  God wat leuk vertel eens wat meer over je verleden!

 3. Mike

  Eva van Wijdeven komt op mij altijd een beetje arrogant over. En in Vuurzee vind ik haar ook niet zo leuk, maar dat komt waarschijnlijk door haar irritante personage. Voor haar een behoorlijke carrièresprong in één keer naar een hoofdrol bij VPRO-VARA.

 4. michel

  Reactie op Mike: Volgensmij had ze die al in Dunya&Desie

 5. David (2)

  Reactie op Nick: :D

 6. Dousk

  De zoveelste stoffige serie!

 7. André de Hooge

  Reactie op Nick: Mijn moeder is in oktober 1948 in Kruiningen geboren. Mijn wettelijke (niet biologische) vader komt uit Yerseke; in 1972 trouwden ze (gescheiden 1981).
  Ik ben in juni 1975 in het ziekenhuis Bergzicht in Goes geboren. 1975 en 1976 woonden we in de Julianastraat te Wemeldinge; daarna (1976 – 1983) in de Spoorlaan!!! Nog vele oude foto’s uit die prachtige tijd!!!

 8. Chantal

  hahaha als ik Nick al niet grappig vond en niet dacht dat het leuker kon, vind ik André geweldig hahaha

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.