871.000 kijkers voor TV Kantine: in totaal 2,7 miljoen


De kijkcijfers van zondag 22 maart 2009 (SKO)

TV Kantine (RTL4, 21:50) – De herhaling van TV Kantine werd zondagavond met 871 duizend kijkers (madl: 12.4%) goed bekeken. Met de 1,8 miljoen kijkers van de eigenlijke uitzending op vrijdag, komt het totaal aantal kijkers uit op 2,7 miljoen. Irene Moors reageerde zondag in Life & Cooking verheugd op de hoge kijkcijfers. “We hebben heel veel leuke reacties gehad. Er hebben een heleboel mensen gekeken: 1,8 miljoen. Ik moet je eerlijk zeggen: ik had het nog nooit meegemaakt“,  zei Irene.

Carlo Boszhard en Irene Moors lieten zondag in Life & Cooking (869 duizend kijkers) weten dat ze erg blij zijn met de reacties en kijkcijfers op de TV Kantine. Irene vreesde voorafgaand de uitzending voor negatieve reacties, maar dat viel haar erg mee. “Het was voor ons erg spannend“, zei Irene. Ze hoopt dat de kijkcijfers volgende week stand houden. “Vaak is het zo dat bij de eerste uitzending heel veel mensen kijken hoe het is. Nu is het dus afwachten.”

Kleine Lüge für die Liebe (RTL4, 20:00) – Na acteerervaring opgedaan te hebben in de tv-serie Spangen maakte Linda de Mol in 2004 haar speelfilmdebuut met Ellis in Glamourland. Daarmee vestigde ze ook de aandacht op zich van Duitse filmproducenten. In 2006 was ze te zien in Mr. Nanny – Ein Mann für Mama en vorig jaar speelde ze de hoofdrol in Kleine Lüge für die Liebe. Die laatste film ging zondag met 997 duizend kijkers (madl: 13.4%) in première op RTL 4. Ze speelt hier workaholic Anne Kampmann die een mooie positie in het bedrijfsleven heeft opgebouwd, maar wel ten koste van haar privéleven. Ze loopt nu tegen de veertig en het wordt tijd dat ze iets aan haar liefdesleven gaat doen.

Risicojongeren (AVRO, Ned3, 21:27) – Na haar flop Slag Om Pampus is presentatrice Regina Romeijn sinds zondag terug op de buis met het nieuwe programma Risicojongeren. Hierin krijgen negen jongeren de kans om stuntman te worden. “Eén van de criteria is dat de jongeren een verhaal moeten hebben en dat ze weinig kansen hebben gehad“, vertelt Romeijn in Televizier. “Ze worden betiteld als risicojongeren. Ik was van tevoren nog bang dat ze die titel wel vervelend zouden vinden. ‘Is het wel politiek correct?’ Maar ze vinden het helemaal niet erg. Honderd jongeren hebben zich aangemeld, met ruim vijftig beginnen we aan de eerste aflevering. Sommigen reageerden op een oproep via Youtube, anderen zijn er op geattendeerd door hun reclassering, weer anderen weten het via Zelfstandig wonen-project.” Risicojongeren trok zondag 259 duizend kijkers (madl: 3.5%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen