Spectaculair Amerikaans format Wipeout bij RTL 5

Binnenkort komt RTL 5 met de Nederlandse versie van de “zinderende spelshow” ‘Wipeout’. Dit programma, dat in Amerika al een regelrechte tv-hit is, staat bol van actie en zorgt ervoor dat de kandidaten tot het uiterste gaan. Dat meldt een zegsvrouw van RTL 5 vandaag. “De geselecteerde thrillseekers strijden tegen elkaar én tegen de klok op een duizelingwekkende hindernisbaan die alleen maar spectaculaire uitdagingen presenteert“, vertelt de woordvoerster van RTL.

Het parcours bevindt zich in Argentinië en staat garant voor ‘apekooien to the extreme’. Het draait allemaal om pure spierkracht, lef, actie, grenzen verleggen, doorzetten én natuurlijk om de fenomenale uitglijders.”

‘Wipeout’ zorgt zonder twijfel voor een adrenaline-boost. “Kijken op zich is al een uitdaging, maar meedoen nog veel meer. Deelnemers strijden om een leuk geldbedrag en om de eer. Nederlandse kandidaten die dit avontuur in Argentinië zelf willen beleven, kunnen zich opgeven via [email protected].”

Sinds het succes in Amerika, staan veel landen in de rij om hun eigen versie van deze spelshow op tv te brengen. “RTL 5 heeft dit succesvolle format in handen en Nederland is daarmee het zeventiende land waar ‘Wipeout’ te zien zal zijn.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen