Robert ten Brink presentator Moment van de Waarheid

Robert ten Brink wordt de presentator van het nieuwe spelprogramma Het Moment van de Waarheid. Hierin zal hij kandidaten aansporen niets anders dan de waarheid te spreken. Dat heeft producent BlueCirlce bekendgemaakt. RTL 4 ontkende eerder al niet dat Robert de show zou presenteren. Nu is dat ook bevestigd. Blue Circle is enthousiast: “Onder andere in Amerika is het programma (The Moment of Truth) erg spraakmakend en dit zal in Nederland ook zeker zo zijn.

Producent Blue Circle werft op dit moment publiek voor Het Moment van de Waarheid. “Ben jij nieuwsgierig, wil je weten wat mensen op hun kerfstok hebben wil je weten wat mensen hebben op te biechten en, wil jij getuige zijn van een van de meest sensationele tv programma’s van dit moment? Kom dan naar Het Moment van de Waarheid.

In dit programma kunnen kandidaten geld winnen, enkel en alleen door het spreken van de waarheid. “Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor zowel de middag als avond opnames op 29 augustus, 1, 2,3 en 4 september. Je kunt in aanmerking komen voor plaatsen door een e-mail te sturen naar [email protected]. Laat duidelijk weten op welke datum en of je de middag of avond opname bij wilt wonen.” Ook belangrijk te vermelden is de volledige naam, het adres en de geboortedatum.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen