Sebastiaan Labrie wordt presentator voor LLiNK

Sebastiaan Labrie gaat voor omroep LLiNK werken. Sebastiaan is op dit moment namens de KRO te zien in 3 op Reis. Het reisprogramma wordt vanaf volgend seizoen alleen nog door LLiNK gepresenteerd en de presentator verhuist mee naar die omroep. Dat meldt LLiNK vandaag. “Het programma 3 op Reis komt in het najaar terug op televisie opnieuw bij Nederland 3. Sebastiaan Labrie wordt naast Floortje Dessing de vaste presentator van LLiNK voor dit reis- programma op televisie.

De komst van Sebastiaan Labrie, die bekend werd door Goede Tijden Slechte Tijden, wordt vandaag bekendgemaakt als Sebastiaan Labrie van een zeventig meter hoge windmolen abseilt. De windmolen is eerder deze dag door LLiNK geadopteerd.

Directeur Tanja Lubbers van LLiNK is blij met de komst van Sebastiaan Labrie. “LLiNK is een groot voorstander van windenergie. Daarom hebben we in Lelystad op vandaag onze eigen windmolen van de Windunie geadopteerd.’ Via de Windunie wordt vanaf nu alle CO2-uitstoot van LLiNK en in het bijzonder voor de programma’s 3 op Reis en Aanpakken & Wegwezen gecompenseerd.

Stan Houppermans, directeur van de Windunie licht toe: LLiNK investeert concreet in het Te Apiti windenergieproject. Dit project in Nieuw Zeeland was een van de eerste projecten die voldeed aan de Gold Standard. Op basis van de opgewekte windenergie worden Gold Standard-rechten uitgegeven en gebruikt voor CO2-compensatie.

Zondag 27 april is de laatste aflevering te zien van de eerste serie 3 op Reis. Deze serie werd geproduceerd door LLiNK en de KRO. De nieuwe serie 3 op Reis zal deze keer in het geheel door LLiNK worden geproduceerd en in het najaar worden uitgezonden. De presentatie zal in handen zijn van Floortje Dessing en Sebastiaan Labrie. Nieuw gezicht in deze serie is LLiNK-presentatrice Froukje Jansen.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen