545.000 kijkers voor Singing Bee


De kijkcijfers van vrijdag 4 april 2008 (SKO)

Singing Bee (RTL4, 21:27) – Muziekshow Singing Bee met gastheer Gordon is vrijdagavond zeer teleurstellend van start gegaan op RTL. Slechts 545.000 kijkers (madl: 8.1%) bekeken de uitzending en daarmee is Singing Bee het slechtst bekeken prime-time product van RTL4. “The Battle of the Bitches“, zoals Gordon de kijkcijferstrijd met zijn collega Gerard Joling aanduidt, is vrijdag ruimschoots gewonnen door Joling. Naar zijn SBS 6-show Holland’s Got Talent keken 1,2 miljoen mensen.

Dat Singing Bee zo weinig kijkers trekt, had Gordon vooraf niet kunnen denken. “Het zijn heel verschillende programma’s. Holland’s Got Talent is een talentenjacht, Singing Bee is dat absoluut niet. Dat is hilarisch entertainment voor de gewone man. Ik denk trouwens dat het Nederlandse publiek na Dancing Queen, Idols en De nieuwe Uri Geller klaar is met al die talentenjachten“, vertelde Gordon aan TVgids.nl. All You Need Is Love – dat uiteindelijk ook teleurstellend scoorde – noemde Gordon ‘de perfecte lead-in’. “Ik ga inderdaad direct de concurrentie aan met mijn valse zuster. We hebben elkaar erg veel succes met de kijkcijfers gewenst.

All You Need Is Love (RTL4, 20:31) – Ook All You Need Is Love ging vrijdag teleurstellend van start. Waar de recente Valentijnsspecial nog 1,4 miljoen kijkers trok en de kerstuitzending zelfs 2,2 miljoen, ging de eerste reguliere uitzending vrijdag met 811.000 kijkers (madl: 12.8%) van start. Robert ten Brink haalt desalniettemin veel voldoening uit zijn werk. “We zijn die serie volop aan het maken. Aflevering één is af en aflevering twee is bijna af. We zijn van week tot week aan het maken. Als mensen de behoefte voelen om ons te laten weten dat ze een mooi verhaal hebben, dan kan je gewoon mailen“, sprak Robert vrijdag in Boulevard. Enige tijd geleden zei Robert genoeg te hebben van All You Need. “Ja. Met de vorm zoals wij dat toen deden, het oude All You Need Is Love, waarbij we gebroken relaties lijmden en met video’s langs de deuren gingen. Je sms’t tegenwoordig gewoon even. Dat doen we niet meer.

Holland’s Got Talent (SBS6, 20:29) – tHoewel ze alweer drie jaar in Engeland woont, verblijft Patricia Paay nu in Nederland waar ze de jury van het tv-programma Holland’s Got Talent opluistert. “Ik heb het erg naar mijn zin. Het scheelt ook dat ik me even niet op mijn gezinnetje hoef te richten. Adam, die normaal gesproken voor zijn internetbedrijf eens in de drie weken naar San Francisco gaat, blijft voorlopig thuis bij Christina en zorgt voor onze honden en katten“, vertelt ze aan de GPD. Patricia krijgt nog ‘iedere dag’ aanbiedingen om in Nederlandse programma’s te verschijnen, zoals Just The Two Of Us. En ze werd gepolst toen er nog even sprake van was dat Jerney Kaagman niet mee zou doen aan Idols 4. Maar uiteindelijk deed ze dat wel. “Ik ben heel selectief, want ik hóef niet zo nodig. Ik heb het heel fijn in Engeland, waar ik helemaal niet bekend ben. Ik winkel er gewoon lekker in joggingbroek. Ik zie er trouwens wél altijd verzorgd uit. Dat heb ik van mijn moeder: zij is 81 en doet altijd eerst een lippenstiftje en een dagcrèmetje op voor ze het ontbijt maakt.” Holland’s Got Talent was vrijdag opnieuw succesvol met 1.238.000 kijkers (madl: 18.9%).

De TOP-lijsten zijn twee weken na publicatie helaas niet meer te bekijken.

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen