Dancing Queen nieuw showprogramma op SBS 6

Geplaatst op Fri 23 Nov 2007 om 13:10

Eind januari komt SBS 6 met het “spectaculaire” nieuwe showprogramma Dancing Queen. Dat meldt een woordvoerder van SBS 6 vandaag. In dit programma gaat de zender op zoek naar hét nieuwe vrouwelijke danstalent van Nederland. In Dancing Queen is plaats voor alle danseressen van zestien jaar en ouder. De talenten zullen zich moeten zich bewijzen in alle stijlen: van Hiphop tot Salsa en Jazzdance. Dancing Queen is vanaf vrijdag 25 januari wekelijks live te zien op SBS 6.

Dancing Queen is een productie van Eyeworks. “Na kortgeleden een gloednieuwe popster gelanceerd te hebben, gaat SBS 6 samen met producent Eyeworks nu op zoek naar hét allround danstalent van Nederland“, aldus een zegsman van SBS 6.

Via Dancingqueen.tv kunnen alle vrouwen van 16 jaar en ouder met de ambitie om professioneel danseres te worden zich opgeven. Eind december 2007 zullen er nationale audities worden gehouden waar de beste danstalenten de kans krijgen om door te dringen tot de wekelijkse live-shows.

De winnares van Dancing Queen is degene die alle mogelijke dansstijlen beheerst en de absolute uitblinker is op de dansvloer. “Voor deze winnares ligt een carrière als allround danseres in het verschiet“, aldus de woordvoerder.

Wie de presentatie van Dancing Queen op zich zal nemen is nog niet bekend. Het ligt voor de hand dat het showduo Gerard Joling en Nance, die nu samen te zien zijn in Sterren dansen op het IJs, ook Dancing Queen zullen presenteren.
176 Reacties op “Dancing Queen nieuw showprogramma op SBS 6”


 1. poppie

  Klinkt leuk!
  En origineel, of is dit een reeds bestaand format uit het buitenland. kon het zo snel niet vinden.
  SBS is hard op weg om de grootste familie zender te worden als ze zo doorgaan.
  Zouden ze niet ook Got Talent gaan doen, of kamt dat erachteraan?

 2. maja

  k hoop geen gerard en nance. Dan zijn ze na Soyouwannabeapopstar, sterrendansenophetijs en dancing queen, bijna driekwartjaar lang elke vrijdag te zien op sbs. Maarja wie anders? tooske is weer zwanger dus die kan niet. henkjan zal wel in de jury zitten. verder heeft sbs niet zo veel mensen..

 3. ano

  Nance alleen?

 4. Brian

  Niet echt origineel, lijkt heel erg op ‘So You Think You Can Dance’, alleen dan zonder de mannen.

 5. Bernie

  leuk bedacht weer, een normale mensen versie van Dancing with the Stars :’)

 6. maja (de echte)

  Tooske is weer zwanger? Dat is toch geen besmettelijke ziekte?
  Maar wellicht is dat geschreeuw van haar niet goed voor de ‘vrucht’

 7. Bernie

  Ik verwacht trouwens ook dat ze in de lente met een sterren versie komen van dit programma *O*

 8. Froukje

  Ik word een beetje moe van al dat gezing, gedans en geschaatst. Kunnen de mensen van SBS & RTL niet wat creatievers bedenken.

  Kom eens met een echte familie show! Waar iedereen er wat aan heeft!

 9. Anonymous

  Bah…

 10. basta

  Vreselijk bah!!!

 11. elwin

  Lekker orgineel weer, gewoon gejat van DWTS van RTL4. Kopieerzender SBS6 is weer op dreef hoor! Ik ga NIET kijken in ieder geval, net als bij Popstars dansen op het ijs ofzo!! hahaha

 12. Anonymous

  Oh nee he, weer zo’n goedkoop SBS format

 13. Tosti

  Wie stopt het gejat van SBS?

 14. Anonymous

  @ Elwin
  Ik zie niet dat er sterren meedoen, vind het juist leuk met ‘gewone’ mensen. Ik denk dat Eyeworks hier wel raad mee weet. Ben benieuwd!

 15. Patzy

  Ik vermoed helaas alleen dat het weer gepresenteerd gaat worden door Joling en z’n konijn.
  Ik denk dat SBS daar helaas pas mee stopt zodra niemand meer naar Joling wil kijken.(hopelijk komt die tijd heel snel)
  en zowiezo dit is een voorproefje op een sterrenversie, zullen we wedden!

 16. David

  Wow hee wat een orgineel idee! Het concept dansen is werkelijk nog nooit gebruikt in een showprogramma, wat zijn het toch ook een creatievelingen daar he!

 17. mari

  alweer ijskonijn en geer
  gisteren bij dwdd was geer er
  met zijn vuurwerkpakket gekker moet het niet worden

 18. Danny - DM

  Origineel zeg! Dus niet.

 19. Dave

  Beter goed gejat…
  klinkt wel weer als een gezellig format!
  Leuk dat ook de moderne dansvormen als Hiphop en Jazzdance aandacht krijgen! SBS 6 gaat lekker :)

 20. Anonymous

  @david
  Jij zegt “Wow hee wat een orgineel idee! Het concept dansen is werkelijk nog nooit gebruikt in een showprogramma, wat zijn het toch ook een creatievelingen daar he!”

  Alles is al gebruikt en gedaan. het is ook nooit goed. als ze gaan biljarten in een show programma vind je het ook kut. wat wil je nou? Moet alles altijd maar origineel en nieuw zijn? Koop jij ook elke keer als je in de supermarkt bent een ander merk wasmiddel of cola?

 21. Frank

  SBS laar weer zien welke kant ze op willen. Na heel even getwijfeld te hebben of ze echt ambities hadden om groter te worden zie ik nu weer dat ze toch kleiner en goedkoop willen blijven. De dansshows en ijsdansen zijn bijna uitgemolken. Het beste Idee van Nederland was geen groots succes, 1000 xgeluk niet, en deze show zal ook niet goed gaan scoren. Zie de toekomst niet echt bij SBS liggen…..
  En Reinoet stopt de beste formats bij de publieke en SBS krijgt de afdankertjes.

 22. Anonymous

  DGK staat ook nog in de programmachema’s

 23. Martijn

  Lijkt me echt helemaal niks aan!

 24. Wim

  Dit vind john die lekker knakworsten eet tijdens het tv kijken echt geen leuke show. En dat is toch de harde kern van SBS.
  Ach ze hebben in de zomer Hart van Nederland waar massaal vanaf de camping gekeken wordt. Blijkbaar zijn ze hiermee tevreden.
  SBS namens RTL en de publieke bedankt voor jullie korte termijn politiek.
  Succes in de toekomst hahaha.

 25. Patrick

  Als Nance en Gerard dit gaan doen zou het wel heeel sneu zijn. Kom eens met wat nieuw talent.

 26. Joyce

  Leuk programma maar SBS aub geen Gerard en Nace please do not… Toske en victor brand of zoiets??? maar niet de twee weer

 27. Anonymous

  waar staan de uitzendschema’s van de PO?

 28. ronaldo

  @frank

  Het beste idee van NL was juist een groot succes want deze scoorde juist hoog in de doelgroep 13-49 jaar.

 29. Anonymous

  Jammer dat Tooske dan zwanger is want wie kan dit anders presenteren dat Nance en Joling
  RTL heeft teveel showmasters en SBS te weinig

 30. Maikel

  Komt RTL straks met Dancing King, krijgen we wellicht een Queen/King oorlog.
  Kan nie wachten op dit geweeeldig programma.
  Hoe simpel kan je zijn, niet waar.

 31. Anonymous

  En RTL vist weer achter het net

 32. Henk

  Is gewoon So You Think you can dance maar dan alleen voor vrouwen
  En ik heb dat gezien en het is gewoon dezelfde prut als Idols en Sterren dansen op het ijs etc…

 33. David

  @Anonymous, post 20:

  Op zich heb je gelijk, maar er is toch wel een BEETJE iets nieuws te verzinnen? Natuurlijk is er veel gedaan, maar dit is wel weer erg kopieeren. Maar ja, het is hun eigen geld en ze mogen doen wat ze willen, en misschien is de tijd van ‘vernieuwende’ televisie ook wel voorbij…

 34. Timo

  Blijkbaar komt SBS nog niet met Holland’s got talent, de lokale versie van het format Got talent, wat ze hadden gekocht. Maar eerst met een illegale kopie van So you think you can dance. Go SBS!

 35. Sylvia

  O ok dat lijkt me ook wel leuk ben gek op dansen en zingen maar gerard mag het absoluut presenteren maar geen nance A.u.b wil hem zelf wel bijstaan haha

 36. Oprah

  Hahahaha Sylvia moet je zo nodig met jou kop op tv? talent is niet te koop dus hou het maar bij verzorgster daar ben je goed in… Good lucky

 37. Craig

  Eerst een Idols kloon… nu een Dancing with the Star kloon lekker creatief hoor…

 38. Anonymous

  Wat kunnen sommige (lees:vele) mensen zeuren. Zenden ze shows uit, is het oudbollig. Zenden ze series uit, wil men shows. En ga zo maar door.
  Of je de shows nu leuk vindt of niet, Sbs programmeert tenminste shows, investeren (veel) geld. Rtl (toch een van mijn favoriete zenders) doet dat momenteel veel minder.

  Ik ben wel enthousiast over de nieuwe show. Eerst maar eens zien, voordat we er een oordeel over vellen.

  Wat betreft de presentatie: alsjeblieft geen Henk-Jan S. En liever ook geen Patty Brard. (Tenzij ze “normaal” presenteert. Bij Shownieuws vind ik haar redelijk beschaafd)
  Viktor & Tooske vind ik wel een leuke combi. Misschien Nada van Nie (doet zo weinig tegenwoordig) of toch Ellemieke naast Viktor. Marlayne vind ik ook top, maar heeft ook al aardig wat programma’s (Hart v. N., 1000x geluk, Van Rommelzolder….). Dan hebben we ook nog Natasja Froger (is denk ik beter bij de emo-tv), Evelien de Bruijn (vind ik een leuk mens, die gun ik wel wat meer dan Hart van N.) en Milika Peterzon (heeft wel de ambitie, maar doet weinig naast Hart v N.)
  Erik van der Hoff (Net5, dus ook Sbs-groep) zou ook nog kunnen.
  Ben het met velen eens dat Geer & Nance even aan een pauze toe zijn….

  Enne… waarom niet iemand die (nog) niet bij Sbs werkt???? Manon Thomas is weer uitermate populair….. ;-)

 39. Vincent

  @ Post 38: Manon Thomas populair??? Bij wie dan. Laat die ouwe koektrommel in godsnaam van de buis, dat heeft geen enkele toegevoegde waarde.

  Gerard en Nance zijn het gouden duo voor sbs. Waarom dit veranderen? Mensen kijken toch voor de show, anders waren ze allang gestopt met kijken wanneer het aan Gerard en Nance lag.

  Het enige leuke idee dat ik kan opperen is mss de belspel-meisjes een grote show laten dragen, dat is gegarandeerd entertainment en een relatief goedkope oplossing voor de monsterbedragen die Joling verdient.

 40. Henk

  Post 38 heeft iets goed geschreven over de duo`s : Viktor brand & Ellemik vermollen of Patty Brard als ze tenmiste meer afvalt ik zag haar donderdag met zo een hele dik buik.. maar ja dat terzijde en Henk ja, gerard, nance, mogen dit programma niet presenteren anders verspesten ze het hele programma dat zullen we merkern aan de kijkcijfers

 41. michel

  victor brand en wietske kennemans(belspel) was al een hele leuke combi bij op jacht naar de schat voorig jaar!

  of geef een voor het grote publiek een nieuw gezicht de kans! bv: valerio zeno (tmf), saar koningsberger (tmf), dennis weening (mtv) of damien hope. vind dat nieuw talent sneller een kans moet krijgen ipv altijd de zelfde koppen. begrijp me goed heb niks tegen nance en gerard maar is voor het oudere publiek misch ook lekker es een keer een nieuw gezicht!

 42. Robert

  Presentatie: Ellemiek vermolen & viktor brand OF
  Ellemiek vermolen & Roos van acker
  ze hebben nog inderdaad NAda van nie en Patty brard mensen kunnen allles over deze vrouw zeggen mar talent heeft ze ook wel

 43. Bernie

  @frank, ik weet eigenlijk nu al wel zeker dat dit programma zo’n 900.000 tot 1.2 miljoen kijkers gaat trekken, SBS kennende.

 44. KIJKCIJFERS!

  1,3 miljoen kijkers vor ranking the stars en voor najib wordt wakker!
  Sterren dansen op het ijs 11e met bijna 1 miljoen kijkers

 45. PO rules the WORLD

  PO rules the World!

 46. SP

  Post 41 michel…. Ik ben met jou eens geef de nieuw talent een kans en Wietske kennenmans is echt een hele goed presentantice en Valerio (TMF) trouwens ook ik hoop dat d eRedactie van SBS dit leest

 47. sylvie

  ik vind het echt een super leuk progamma dat op de tv komt jammer dat het pas vanaf 16 jaar en ouders is ik ben 14 en zou graag met mijn danstalent mee willen doen. volgende keer vanaf 14 jaar en ouder

 48. Lisa

  waarom is het altijd voor 16 jaar en ouder niet voor jonger 13 ofzo alleen als je 16 jaar ben kan je ergens komen en dat vind ik niet kunnen. doe een keer ook voor jonger!

 49. Lisa

  want ik zou er ook graag aan mee willen doen

 50. dancing queen

  ooh ik ben bijna 16 jaar maar met de audities nog niet:(
  ik zou zoooo graag mee willen doen!!
  X

 51. jan

  Vanaf hoe oud mag je meedoen ??
  mag je vanaf je 11 Meedoen?

 52. myke

  vanaf Hoe Oud mag je meedoen ?

 53. Battlezone

  SBS eat this!!!

 54. Battlezone

  http://www.streetbattle.nl

 55. eef

  http://www.psiertje.com

 56. Dancing-star

  Nou mensen ik heb de stap gedaan om me op te geven.
  Ik doe nu al 17 jaar aan stijldansen en vanaf mijn 7de is dansen
  mijn passie geworden door de film Dirty Dancing.
  Dus het zal mij benieuwen hoe de autditie’s gaan verlopen :D

  Greetz Dancing-star

 57. Yves

  Hoi allemaal,

  Dit concept heeft idd iets weg van So You Think You Can Dance. SYTYCD is helemaal geweldig (als je zelf ook danst)!

  Ik vind het erg jammer dat So You Think You Can Dance niet in een Nederlandse variant op de buis komt.

  Dit is in mijn ogen een slap aftreksel en een gemiste kans. Laten we hopen dat RTL met de juiste tegenhanger komt die in het straatje van SYTYCD past!!!

  Gr. Yves.

 58. p. van Romondt

  ik hoop dat mensen van 35+j ook mee kunnen doen?

  ha ha maar voor de loll….

 59. remy

  jammer alleen voor vrouw er is ook veel mannelijk talent in nederland

 60. Cynthia

  Geweldig toch!!
  Ik heb me opgegeven :D
  Goede kans om me danstalent te showen!

  Wat kunnen mensen trouwenss toch weer zeurenn! haha
  vind je het niet leuk?? kijk je toch gewoon niet! ;)

 61. sanne

  Ik vind het super leuk idee
  alleen zou ik het leuk vinden als het ook in
  de leetijd 13 tot 15 ofzo is want ik dans ook graag
  ik zou ook een ster willen worden maar jammer dat dat
  nu dan niet kan maar ik hoop dat ht ooit nog zo progamma komt van mij leeftijd want dan vind ik het super leuk !!

  Pragamma is super leuk !!
  ga dr zkr naar kijken

  xx sanne :*

 62. Mareska

  Leuk! Ik zou wel willen dat ik alle dansstijlen beheerste, dan had ik me zeker opgegeven… Helaass.. Maar ik ga zeker kijken! Zo mooi schaatsen zou ik ook wel willen leren! Geweldig! En Geer met Nance, ook leuk!!! Ja leuk leuk allemaal!

 63. nadia

  hoop niet dat er meiden mee gaan doen die net uit de luijers komen.
  niet zo als bij idols oo ja ik kan zo goed zingen en die zig uit sloven maar tog niet door gaan doe nou maar gewoon dan doe je al gek genoeg.
  hoop alleen wel dat er mensen mee doen die het echt kunnen en die niet denken van oo ik wil op tv dus doe ik maaar mee nee ze moeten het wel kunen

 64. Ruby-jane

  Geweldig!
  ik dans al zo lang en nooit verder gekomen dan alleen wereld kampioen schappen.
  Ik hoop dat dit mn kans is!

  grz R-J

 65. De PIMP

  Luister..

  Ruby is het geavanceerdste zuig wat er is…
  Wat moeten jullie van mij!!!?????

  Groetjes thuis

 66. Meisje

  Ik heb me ook opgegeven :)
  DOe aan Jazz, streetdance en hiphop..
  Weet niet of ik goed genoeg ben.. maar is toch een super ervaring :)!
  Ik vind het ook een leuk concept!
  Maar hoop idd wel andere presentatoren! Doe maar ellemieke en victor idd!

  Liefs

 67. Fleur

  wie gaat de jury doen?

 68. RIDVAN

  ER MOET OOK GWN EEN DANSPROGRAMMA VOOR MANNEN KOMEN!! zo laten ze alleen maar zien dat vrouwen kunnen dansen GEWOON SEKSISME is het!!

 69. Anonymous

  Ridvan we hebben het Eurovisie Dansfestival

 70. Fréderique

  Ruby schat je moet gewoon mee doen!!
  Ik hoop voor je dat je verder komt want je danst super!

  Kuss

 71. Angel

  Heeeey dit lijk me echt dope

 72. danceangel

  dit is egg veeeeet

 73. pricilla

  Ik Vind dit echt Super Leuk bedacht….
  Ik had altijd al gedacht er moet iets met gewoon dansen komen en nu is eindelijk… Ik heb me opgegeven hoor ..

 74. jeroen

  Ik heb nou al zin om dit te bekijke :D waarom zijn er zoveel negatieve berichten hierover? Het is toch gaaf om nieuwe mensen een kans te geven??

 75. donnee

  hallo,

  ik heb een vraagje .
  ik kan ook heel goed dansen maar ik ben nog niet uit genoeg dus waarom mag ik niet meeedoen dat is toch niet eerlijk ik zou namelijk echt heel graag willen mee doen .
  ik denk dat er nog meer kinderen onder die leeftijd willen meedoen dus mischien hebben jullie iets aan deze tip!!

  VEEL SUCCES EN IK GA ZEKER KIJKEN

 76. Sharon

  Ja shit is dit!! dans al jaren het is mijn droom en kan ik me niet meer aanmelden !!!

 77. Steffie

  Heel vet ,, kheb me opgegeven :D ik hoop dat ik door de audities kom :D

  Greets

 78. kel

  het lijkt me super leuk dit is eens een programma wat dat nog niemand kent en dat het alleen door gewone mensen mag gedaan worden inplaats van bekende mensen

  als het door Gerard en Nance wordt gepresenteerd zou ik dat helemaal niet erg vinden dat lijkt me leust leuk geef toe zo doen het leuk bij sbs 6 en ze zij leuk bij elkaar voor te presenteren.

  Gr..

 79. MarinaBallerina

  Shitt!! Ik kan me ook niet meer aanmelden, ik dans ook al heel erg lang en wilde het ook super graag! Ik kwam er recent achter en er stond nergens dat je tot vandaag kon opgeven…
  Hoe kan ik nog meedoen??

  xxx

 80. Anonymous

  Marina ik denk dan niet

 81. mellebelliejj

  Ik heb me ook opgegeven :) lijkt me ook echt super, maar moet ik zelf nu wat gaan verzinnen, weet je dat Steffie..
  kusj

 82. nina

  whaaaaaa ik wil me heel graaag aanmelden voor de dansshow maar het kan niet meer,,

  kan iemand mij helpen zodat ik nog audities kan doen???

  ik wil dit zo graag

  groetjes nina

 83. Edge

  So you think you can dance rip off,

  Allen zonder mannen , zonder een hoofd prijs van half miljoen en zonder
  Voor de rest is it the same.

  Komt er ook voorrondes net als so you think you can dance ??

 84. martine

  Ik vind juist dat je iemand het moet laten presenteren die affiniteit heeft met dansen en het dus ook leuk kan presenteren. Katja Schuurman heeft een dansachtergrond en kan leuk presenteren

 85. steffie

  mellebelliejj,, ik heb geen idee :O als het goed is krijg je daar toch nog een berichtje over??

  Ik ben al wel bezig om iets in elkaar te flansen,, voor het geval dat :D

  Miss zie ik je daar :D

 86. myrtje

  ;-) http://www.psiertje.com

 87. selena

  heeey ik^& me vriendinnen hebben ons ook opgegeven voor dancing queen alleen het probleem geen van ons weet eigelijk wat de bedoeling is
  moeten we zonder muziek dansen?
  krijg je daar muziek
  moet je muziek meenemen
  moet je thuis een dans oefenen
  mag je zelf een nummer kiezen doen hun dat
  wat voor stijl moet je laten zien we hebben geen idee wie weet het allemaal wel?
  laat me weten

  xx selena

 88. charissaxxx

  Heb mij ook opgegeven en ook helemaal geen idee wat nou de bedoeling is…ik zie t wel. Hebben net toch mailtje gehad voor de audities en krijgen nog meer info tzt. Spannend toch?!

  Wel een uitdaging! Ben wel heel erg benieuwd naar de overige meiden…qua stijl, ervaring en vooral leeftijd. Voel me nu al beetje oud..(ik ben 27)

 89. mellebelliejj

  ik heb ook echt totaal geen idee allemaal anders wordt het daa maar ff wat ter plekke verzinnen:P ben 18

 90. steffie

  ik hoop dat je je eigen muziek mag meenemen :D

  het wordt vast heel druk in Den Haag :D

  x

 91. soof

  oowkej misschien is het niet origineel en het is ook niet leuk dat er geen jongens mee mogen doen. maar ik doe zeker auditie!! heb dat altijd al willen doen

 92. priscilla van geijlswijk

  jaaaaaaaaaa ik zit erbij dames en heren whaha hendig cool maarja weet niet moet ik een eigen liedje pakkuh?zeggen hun me dat ik moet dansen?haha bene rg benieuwd nou 28ste is de auditie ronde ben erg benieuwd!!!!!!!!

 93. hansworst

  Jullie kunnen ook gwoon niks zeggen, inplaats van al dat gezeik,, je kan ook denken aan de mensen die gaan meedoen!!!
  vOorr somige is het een droom om aan zo iets mee te gaan doen, om gewoon lekker te dansen, hoef je er toch niet bij te zetten dat SBS6 een naaper is, ik vindt het juist weer eens wat anderss, alleen wel jammer dat het alleen voor meiden is, want gemengd dansen is veel leuker, en kan je ook meer dingen doen qwa dansen enzoo.. najaa wel beter dat er nu iets komt over dansen, en niet weer eens iets van idols of wat dan ook!!!
  NAJAA ALS IK IN DE FINALE KOMT GAAN JULLIE ALLEMAAL KIJKEN!!!

  kussjjee

 94. lisette

  hoii
  waarom is het voor 16 jaar en ouder mensen onder de 16 willen misschien ook graag meedoen !!! zoals ik

 95. steffie

  wie weet al wat je precies moet doen??

 96. Ruby-jane

  waar blijft die info..laat wel allemaal erg op zich wachten he

 97. steffiie

  hallo iedereen,,

  ze hebben het wel raar geregeld hoor
  er staat helemaal geen informatie bij
  over hoelaat en waar
  maar ik doe wel mee is toch grappig om mee
  gemaakt te hebben

  kusss,,

 98. Nini

  Ik heb me ook opgegeven.!
  En ben benieuwd wat ik eigenlijk moet doen
  Heb er echt zin in! ! !
  En volgens mij krijg je de info nog voor de auditie naar je email gestuurd!
  Tenminste dat stond in de mail
  Greetzz

 99. nicoline

  super toff ik moet daar werken :P

 100. Bianca

  Woohooo Ik doe mee aan de audities :D
  nu nog ff wachten op de volgende email met locatie enzow, kan bijna niet wachten echt super dat k een kans krijg….

  xoxox

 101. Anonymous

  Jammer das kut als je nog geen 16 bent en dat wel wordt in September.!

 102. Stacey

  Ik heb een Klacht!!!

  WAAROM MOGEN ER GEEN JONGENS MEEDOEN
  JONGENS KUNNEN OOK GOED DANSEN HOOR

  :@:@:@:@:@:@

 103. Cheryl

  Ik heb me opgegeven:P hihi, het lijkt me super leuk:D maar ben nu wel al fucking zenuwachtig:P.. haha
  x

 104. Stan

  @ Stacey

  Een jongen als Dancing QUEEN? lijkt me niet echt realistisch :P

 105. dana

  super programma echt geweldig :D kan niet wachten tot het begint :D

 106. Marlous

  Tja, als ze de leeftijd van 0 t/m 65 doen staat straks heel Nederland volgende week vrijdag/zaterdag voor het World Forum Convention Centre.

 107. steffie

  heeft iemand al een bericht gekregen waar je precies moet zijn en wat de bedoeling nou eigenlijk is??

  xx

 108. Nini

  Jaah want het duurt wel heel erg lang voor dat de informatie word opgestuurd over waar het is en wat je pcies moet doen.!!
  Het is al over een paar dagen hmmmm..
  Xx

 109. carine verheul

  heeeej Lettie (Koster),

  heeeeeeeeel veel succes! je kan het! dat heb ik gezien op het octopusfeest!
  ik zal je volgen!

  groetjes van Carine

 110. adriënne

  eej
  ikhebde 1e mail wel gekregen maar ik heb nu nog steeds niet de 2e mail gekregen houdt dat nu in dat ik geen auditie mag doen? want het is al over een paar dagen!

  groetjes adriënne

 111. Timmiej

  Ewa,

  Ik vind het wel een leuk idee, maar is jammer dat al die .. anders shows als sterren dansen op het ijs, so you wannebe a popstar etc. zijn geweest.

  Begint men te vervelen, de prestator Henny huisman met zijn show deed het super, Idols was ook nog leuk maar nu begint het te vervelen. Jammer dat dansen dalijk verkeerd word gezien in de ogen van nederland. Ik zelf dans al lang en ik vind de prestators meer niks Nance en Gerard. Laat dan Lucia zelf presenteren en beoordelen. Ik vond Tooske en Reinout het ook spr doen. Hun staan altijd naast elkaar in hun glimmerpakje wat er gewoon tataal NIET uitziet. Jammerjammerjammerjammerr….. ze moeten het gewoon sirieus aanpakken en niet te overdreven!

  Hoop dat het wel wat word! later:)

 112. Timmiej

  HEEY,
  ik denk dat het niet geweldig is om Gerard & Nance te laten presenteren.
  Ik zou zelf iets was de jeugd trekt zoals; valerio & Nikkie van TMF

  maybe slimme tip
  dan word het ook niet zo oudbullig gezien, en aub niet te veel glimmer en glatter dit jaar pleas, het stoort!

  thanks voor het lezen later;)

 113. anouk

  hee allemaal.
  ik doe ook mee aan de auditie.
  & kzie dat ik niet de enige ben die de 2e mail niet heeft gekregen.
  wat raar!
  maar morgen zou het toch eigenlijk al zijn?
  nja,
  hopelijk krijgen we nog wat te horen!

  succes allemaal!
  dikke kuss,
  Anouk

 114. !#Michael#!

  @ Stan

  Eerder een Dancing QueeR :lol: …

 115. Jorn

  In plaats dat jullie eens zorgen daar dat die CD-Speler het doet!! maar nee hoor moet me fokking zus ineens op een ander nummer gaan dansen… Geef iedereen een fokking gelijke kans motherfockers!

 116. anouk

  hee allemaal.
  ik heb vanochtend gebeld met sbs, omdat ik togh wel even wou weten hoe dat zat met die info die bij sommige niet gekomen is.

  & op het laatst kreeg ik dus zo`n man aan de tel. van eyeworks.
  & er zijn idd wat dingetjes fout gegaan.
  maar bij sommige mensen vonden ze de mening & de danservaring.. ja dat was het togh net niet.. dus die zijn van de lijst gehaald. & alle mensen van 15 jaar hebben ze ook weggeschrapt.
  wel logisch eigenlijk.. want het was vanaf 16 jaar.
  ik zelf ben ook 15.. maar dan is het wel jammer dat we wel eerst bericht kregen dat we wel mee mochten doen.

  maar nu weten we het dus,
  en volgend jaar doen we gwn weer mee.. en dan komt het wel goed;)

  Kuss Anouk

 117. Nini

  Hmmmm okaaaii
  Ik hoop dat het volgend jaar wel allemaal beter geregeld is dan!!
  En niet dat je weer een email krijg met dat je mee mag doen en dat je nog iets van hun hoort.
  Ik bedoel iedereen mag gewoon auditie doen toch en dan zien ze daar wel wie er bij past en wie niet. Want dans ervaring zegt nog niks.
  Maar goed thnx dat je het ff hebt gemeld Anouk!
  Greetz Nini;)

 118. Een moeder.....

  08.00 uur aanwezig, werd er met nadruk verzocht in de brief. Het was notabene bijna 9.30 voordat de deuren open gingen. Jammer dat je (zeker als je van zover moet komen) zo lang moet wachten.
  Ook heel jammer dat je na je auditie als enige opmerking krijgt: “Je bent te dun!!!!!”, maar over het dansen werd niet gesproken. Volgens mij komen alle meiden voor het dansen!! Ik vind dit niet terecht. Wij hadden een zeer verdrietige dochter. Niet omdat ze de volgende ronde niet heeft gehaald, maar door zo’n opmerking. Hoe praat je een slanke meid een complex aan!?!!

  ………en de groeten van nr. 2007

 119. stephanie moerenhout

  ik ben van daag in den haag geweest het was heel leuk om te zien hoe het er aan toegaat allemaal,,ik ben met me buurvrouw me geweest ant die moest gaan dancen echt onwijs leuk zoon dag . maar het belang rijkste komt nog ze moet nog een x terog kommen ZE IS DOOR.wij zijn heel erg trots op haar ,,op naar de volgede ronden
  groetjes stephanie

 120. Yohanna

  WOOW,, echt vet!!.
  Blazin Sneakerzz doen er aan meeeeeeeee!!
  weet je hoe vettt!!

  Nou veeeel succes allemaal,,!!

  kuskuss,,

 121. Anonymous

  DIT IS EEN BERICHTJE VOOR DE ORGANISATIE……
  JULLIE HADDEN BRENDA DOOR MOETEN LATEN GAAN!!!!!!!
  ZE IS EN BLIJFT DE BESTE JAMMER DAT JULLIE TALENT LATEN GAAN…

  GROETEN HAAR COLLEGA’S EN DANSLEERLINGEN

 122. moeder

  jammer dat je maar 1 minuut mocht dansen………

  en dan geeft de jury als commentaar : je hebt te weinig dans laten zien !!!!!!

  zo te zien ging het niet om het dansen alleen want de meest vreemd aangeklede meiden van allerlei formaten waren door terwijl hun danskwaliteiten ( als ze die al hadden ! ) ver beneden peil waren.

  nou ja…the show must go on en de kijkers willen waar voor hun geld……

  te bloot , te mollig , te sexy etc. veel kijkplezier

 123. Kimberly

  Heey,

  Het is opzich wel grappig alleen jammer dat het vanaf 16 jaar en ouder is…
  Het wordt weer gepresenteerd door dezelfde haha!

  groetjes,

 124. melsje

  Triest dat dochter van 15 uitgenodigd wordt voor de autitie, 2 data vrij moet houden, te weten 28 en 29 december en zelf een mail heeft moeten sturen waarom ze niet wist welke datum.
  Eerst lezen en dan uitnodigingen sturen………………

 125. Chanty

  waarom nooit een keer voor kinderen?
  kinderen kunnen namelijk ook dansen hoor!!

 126. cheryll

  hoi,

  ik vind het echt super jammer dat het voor 16 jaar en ouder is…want ik ben namelijk heel erg met dansen bezig…en het leekt me zo leuk!
  maar helaas….ik ben nu namelijk 14…

  gr.cheryll

 127. Iris

  stom dat je 16 moet zijn!!

  maar ja misschien andere keer een kans;) .. voor de rest ik ga het programma zeker volgen! supper idee!

 128. BONITAA.x

  pfff, haha ik vind het echt leuk.
  Lekker weer een tv avond:D
  idols ging vervelen ( en al die na aap programmas ( jammer altijd hé))
  Me susie doet meej:D ze is al bij ronde 3 GOODLUCK dan maar?
  xx

 129. gaat je nix aan

  DANCING QUEEN KLINK SUPER GAAR OMADAT HET OOK IS DUHHH

 130. Janet

  Dominique, gefeliciteerd! Echt onwijs leuk dat je door bent!
  Groetjes Janet ( van de sportschool)

 131. sweet moppie

  eey menshuu nog een gelukkig nieuwjaar en de bestewensen(K)
  het lijkt me eensupper tof programma ik zoe er wel mee wille doen maar ik ben telaat maar allemaal suc6.
  xxx hvj my:P:P

 132. amber

  hallo waarom mogen er geen kinderen mee doen? ik zou het namelijk heeeeeeeeeeeeel leuk vinden om mee te doen maar ik ben pas 10 dus ik zit op selectie streed dans en ik vint ZELF dat ik het best goed kan doe ook altijd dansjes voor de klas dus zou u mij a.u.b. mee willen laten doen ik wacht al een hele tijd op een dans show voor kinderen of kinderen en grote mensen dank u wel alvast dag groetjes van amber

 133. jesca de feijter

  heej
  leuk dat jullie zo’n vet leuk programma gaan presenteren !
  wel jmmr dat ik nog niet mee kan doen want ik ben 11 en gek op dansen ( ik zit zelf ook op street dance )
  . als jullie nou het ook een keer voor kinderen doen ofzoo dat zou heel leuk zijn . maar ik ga er egt van genieten en wil ook wel een keer in de studio komen kijken :D:D

  XxX jesca

 134. TIJGER!!GRRRRRR

  VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!!!!!
  Ik hou wel van danse!
  en ik vin het dn leuk om op tv te zien:D
  mrr de zus van een vriendin deed er aan mee!
  Die heeft al auditie moete doen mrr die was niet dooor omda ze te jonge uitstraling had en als ze er wat ouder uit had gezien dan was ze door!!!!
  IK VIND DIE REDE EGT FUCKING DOOOOM!!
  tssssss! domme kut mense!!!!

 135. stephanie

  keii leuk diit programma ga het zeker volgen.
  nance je doet het leuk!!!!!

 136. annemarie

  ik wil ook!!!

 137. Red õne

  Wel een leuk programma maar jammer dat er geen programma is voor jongeren en ook JONGENS:D

 138. Red õne

  Stacey je hebt helemaal gelijk ! jongens kunnen ook dansen en waarom vanaf 16 jaar geef kids van 13 ook een kans JOH

  SBS leuk idee maar geef meerdere een kans!

 139. hester

  ik zou echt super graag mee willen doen, maar ben nog maar 14! sniksnik.. xx

 140. Miss

  Mijn vriendinnetje is doorrrr

  :D

 141. danseresje

  haai,,
  het likt me egt een leuk programma jammr dat je 16 moet zijn want ik ben 14 en doe zelf ook veel aan dans wil later ook nar dansacademie hopen dat het leuik wordt en dat het er over 2 jaar ook nog is !!!!!
  xxx danseresje

 142. Anonymous

  denk dat het misschien niet kan kinderen onder de 16, want het is prime time en dan mogen ze niet zolang op tv van de arbowet denk ik om die tijd

 143. Soraya

  eey ik ben 15 jaar bijna 16
  ik hou van dansen ik zit niet meer op dansen maar ik doe liever me eigen stel toen ik die dance queen zag leek of eindelijk me droom soort van uit kwam ik wil al jaren lang iets met dansen doen maar echt zoals bij de film afblijven of step up .
  vind het beetje raar wrm en geen jongens mee kunnen doen en waarom niet van 15 of 14 jonge kindere kunnen ook goed dansen en waarom niet je eigen stel beetje laten zien wat je allemaal kunt.
  ik vind het echt jammer dat ik 16 moet zijn en dat je niet meer kan in schrijven . ik wou echt mee doen. ik hoop dat dit jaar nog zoiets komt ik wil echt iets met dansen doen dat is echt me droom
  xx soraya
  p.s ben geen jongen maar ik bedoel daar mee ik heb jongens zien dansen en hun kunnen het ook maar dat is mijn mening

 144. laurens

  mij zus zit bij de laatste 50:D

 145. gerry

  Wordt vast weer super leuk programma voor al die dans kanjers !!!!!!!!!!

 146. Henk en Annie

  Egt weer z’on bagger programma omdat so you wanna be a popstar en sterren dansen op het ijs al weer op hun einde lopen….Triest

  Wij kunnen het programma in ieder geval wel invullen, U ook?

 147. Tuckerzooi

  Jah klopt vet baggere zooi

 148. Tuckerzooi

  Jah een keer dansing on ice gzien en toen kwam het volgende gezeik en nu nog meer gezeik BAGGER !!

 149. Brn. Marskampf

  Wat een boeeeeeern mooie spelshow wordt dit weer!

 150. Henk en Annie

  Heey Brn. Marskampf, ben je wel helemaal lekker?
  Gelukkig denken tuckerzooi en nog heel veel andere mensen hier anders over…

 151. R.vG

  @Henk en Annie

  Tja de mening van Tuckerzooi maakt echt het verschil.

  Doe niet zo raar als iemand een beetje enthousiast reageert. Kom op zeg!

 152. Scylla

  hoe kn je hier aan mee d0en?? xx

 153. Myrt

  Niet een hele orginele show, maar MIJN vriendinnetjes zitten wel bij de laatste 14! TOP!:D Ga zeker kijken een aanmoedigen…

 154. melissa

  jammer dat ik nog net niet zou oud ben anders hat ik zekker me willen doen:)

 155. Roxana

  Haaaj ik wou zeggen dat ik heel graag wil mee doen

  en ik kan hiphop en salsa ik ben een colombiaan

  En ik geef zelf dansles ben 16

  Groetjeess Roxana Peeters

 156. engelien

  jammer ik ben 14 en kan me niet opgeven er zijn weinig meisje`s van 16 jaar en ouder die zo kunnen dansen als mij maarja me leeftijd zit weer tegen
  maar geloof me er kom een keer een tijd zal ik het julie laten zien
  groetennnnnnn
  engelien donkervoort

 157. Anonymous

  Eindelijk een Nederlands (dans)programma dan over dansen gaat! En dan bedoel ik niet stijldansen, maar gewoon jazzballet, streetdance etc. Ik zit zelf ook op jazzballet en streetdance dus ik ga zeker kijken (nee, ik heb mezelf niet ingeschreven..

 158. Henk en Annie

  Heey R.vG denk je dat Brn. Marskampf bestaat?

 159. Henk en Annie

  KUt nee Dit KAn Tog Nie

 160. Anonymous

  Wel leuk om een show te zien wat de (jazz) dance misschien ook een beetje gaat promoten, alleen dit zal wel meer de richting populiere videoclip dans gaan, goed eruit zien, superlening zijn etc. MAAR de pure echt jazz dance is toch heel iets anders. Vraagt heel veel training prof. of semi-prof. in pure jazz dance en klassieke onderbouw. Hopelijk wint er iemand die nooit het geluk heeft gehad om bij opleidingen door te komen en of bij audities door kwam!!!
  Je hoeft niet superlening te zijn, supertechnisch om een goed danser te zijn. Dansen is meer dan alleen lenig en techniek. Uitstraling (bedoel niet knap zijn) en presentatie is allerbelangrijkste. Naar iemand kijken die alleen toevallig zijn been in zijn nek kan leggen gaat naar paar minuten gauw vervelen. Mogen de beste JAZZ dancer winnen!

 161. Nancy

  Ik hoop dat ze Tina Landon, Sofia Boutella en Paula Abdull uitnodigen als jury.

 162. robie

  Wat dacht je van LuciaMarthas, Barry Stevens en Pipo de Clown

 163. kirsten

  hoeveel januari kwam het op tev er staat eind januari
  maar welke datum ongeveer mijn dochter zou er graag heen willen??

 164. Vic

  Hmm.. klinkt leuk!
  Misschien doe ik over een jaartje wel mee!

 165. DEVENY

  mag je ook meedoen als je 12 bent?

 166. larissa

  LEUK!!! ik wil ook wel meedoen!

 167. elske

  Niemand is verplicht om te kijken er zijn nog tig andere zenders. Waarom moet men altijd kritiek hebben. Zap gewoon door als je er niets aan vindt. Er is voor ieder wat wils.

 168. Gert

  Leuk programma, beter dan Idols in elk geval.

  Een naar tintje toch weer vanavond 1 februari. Gracia, jazeker een transsexueel. Het was niet mijn type en nee ze had niet echt de stijl die gezocht werd.

  Maar waarom nu weer die sneer achteraf “We zoeken een echte vrouw”.
  Mensen toch, gedraag je eens voor één keer.

  Maar goed, die belg is dan ook een echt jurylid.

 169. TurkishDelight

  Leuke programma…:)

  Is wel overgenomen van TURKIJE maargoed …..:D!!!

 170. Jeffrey

  Gekocht bij Eyeworks, dat het onder andere in Turkije geproduceerd heeft. Niets turkse oorsprong dus..

 171. marion

  haaj…
  jullie zijn allemaal superr
  xxxjes miss marion

 172. annelies

  heey sbs6 wat ik grapig en raar vindt dat jullie altijd dans show doen of zing shows dat vindt ik leuke progama ik kijk er naar

 173. anoniempje

  heej;) is een leuk programma! Maar weet iemand wie de regisseur en producer is.. moet dit weten voor engels verslag..
  Dankje!!

 174. anoniemie

  hej,

  ik be voor Ingrit!!
  zij is egt vet goed zij had de eerste 10

 175. Anonymous

  ikwil de finale terug zien

 176. Anonymous

  wie heekt er gewonnen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.