Commercial Nespresso in première op zes zenders tegelijk

De nieuwe Nespresso commercial met George Clooney beleeft vanavond een bijzondere première op de Nederlandse tv. De marketingafdeling van koffiemerk Nespresso heeft ervoor gekozen om de lange versie van de commercial (1 minuut en 50 seconden) eenmalig uit te zenden op zes verschillende zenders tegelijkertijd. Rond 20.40 uur is de vol- ledige versie van de commercial met de naam ‘George Who’ te zien op de televi- siezenders RTL4, RTL5, RTL8, SBS6, NET5 en Veronica.

Vanaf maandag 12 november wordt de 30 seconden versie van de Nespresso commercial met George Clooney uitgezonden, zo bericht de website TooStylish.

De lange commercial bestaat uit drie verrassende scènes, waarin op humoristische wijze gespeeld wordt met de beroemdheid van George Clooney. Conclusie: in de Nespresso boetiek draait het niet om George, maar om de koffie. Actrices Camilla Belle en Priscilla Shanks maken naast Clooney hun opwachting in deze film.

‘George Who?’ werd geproduceerd door Bennett Miller. Hij werd al eerder genomineerd voor een Academy Award: beste film en beste regisseur voor de film ‘Capote’. Het camerawerk voor de commercial was in handen van Rodrigo Prieto. Hij filmde ‘Brokeback Mountain’, waarvoor ook hij een Academy Award nominatie kreeg.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen