Caroline Tensen: ‘Ik heb voor de NCRV gekozen’

Caroline Tensen maakt dit seizoen haar debuut bij de NCRV, waar ze maar maar liefst drie nieuwe programma’s gaat presenteren. Bij RTL 4 blijft ze te zien in Eén tegen 100. “Ik werk al meer dan zestien jaar voor de Postcodeloterij en voor hen presenteer ik Eén tegen 100“, vertelt Caroline in Televizier. “De show is al te zien geweest bij de TROS en Talpa en nu dus bij RTL. Maar ik ben daar niet in diest; ik heb voor de NCRV gekozen.” Caroline bedenkt zich: “Ik ben eigenlijk verleid door de NCRV.

Volgens Caroline kwam de NCRV met ontzettend leuke ideeën. “Ze kwamen met zulke leuke voorstellen dat ik gewoon geen nee kon zeggen. De komende maanden ga ik erg uiteenlopende programma’s doen. Babyboom natuurlijk, maar ook een nieuwe serie De 100… waarin we honderd aanstaande echtparen volgen.

Bovendien presenteert Caroline op 31 oktober ook de grote amusementsshow De Beste Wensen. Voor dit programma trekt de presentatrice de Arnhemse wijk Klarendal in, om samen met de bewoners de boel een beetje op te knappen.

Rond Kerst krijg deze amusementsshow een vervolg. “De komende tijd gaan we de leukste wensen van een wijk in vervulling brengen. Als het maar ten goede komt aan de leefomgeving. Denk aan nieuwe straatlantaarns of een nieuwe dakgoot voor een oude dame. Dan gaan wij helpen, maar wel mét de buurtbewoners. Aan het eind van het jaar ga ik persoonlijk kijken wat er van geworden is.

De zwangerschapshow Babyboom is de eerste klus voor Caroline bij de NCRV. “Er doen honderd stellen mee. Dat staat garant voor heel uiteenlopende, mooie, leuke, maar ook wel verdrietige verhalen. Daar komt bij dat de opnamen al in januari zijn begonnen omdat we de hele zwangerschapsperiode willen volgen. Maanden filmen voor ‘maar’ tien afleveringen is vrij bijzonder. Maar zo zien we wel alle ups en downs van zwanger zijn. We zijn overal bij, behalve de verwekking zelf dan, haha.

Caroline krijgt het dus druk bij de NCRV. “Maar door de afwisseling blijft alles leuk…

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen