Startdata weekendamusement SBS 6 bekend

De startdata van het weekendamuse- ment van SBS 6 zijn bekend. Vanaf vrijdag 17 augustus zijn de audities van talentenjacht So You Wannabe A Popstar te zien. Hierin krijgen deze keer onbekende Nederlanders de kans de nieuwe popster van ons land te worden. Het programma wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling en is wekelijks van 20.30 tot 22.30 uur te zien. Op zaterdag 25 augustus start SBS 6 met de amusementsshow Het Beste Idee van Nederland.

Afgelopen weekend werden in Apeldoorn de eerste audities van So You Wannabe A Popstar gehouden. Duizenden mensen van alle leeftijden en in allerlei muziekgenres presenteerden zich aan het castingteam in de hoop door te mogen naar de volgende ronde. Het castingteam is samengesteld uit betrokkenen van de eerste serie van So You Wannabe A Popstar, waarin bekende Nederlanders de strijd aangingen om de nieuwe popster van Nederland te worden. Maurice Wijnen (jurylid), Martijn Schimmer (producer en coach van finalist Sacha Visser) en Erik Hulzebosch (winnaar) hebben deskundig de eerste selectie in de zoektocht naar een nieuwe popster verricht.

De vakjury wordt op een later moment bekend gemaakt. Ook de kijkers thuis hebben uiteraard weer een stem in het kiezen van de winnaar, voor wie een platencontract klaar ligt.

Tooske Ragas en Henkjan Smits presenteren iedere zaterdagavond om 21.30 uur de groots opgezette show Het beste idee van Nederland, waarin ruim 2500 uitvinders strijden om hun idee in productie te krijgen. Ruim 2500 uitvinders schreven zich de afgelopen maanden in voor de voorrondes van het programma. Hier mochten zij hun idee presenteren en zo proberen door te dringen tot de volgende ronde, de live shows.

De beste uitvinders zijn inmiddels geselecteerd en zij mogen hun idee in de live uitzendingen presenteren aan de vakjury – bestaande uit Bernd Schneider, Han Brezet, Manon Navarro en Erland Bakkers – en de kijkers thuis. Het winnende idee zal daadwerkelijk in productie genomen worden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen