Slachtoffer ongeval Daphne Bunskoek boos

De 21-jarige George de Gruijl die vorig jaar oktober werd aangereden door Daphne Bunskoek, is boos op de presentatrice van RTL Boulevard. De verzekeraar van Bunskoek eist ruim 5.000 euro vanwege de schade aan haar auto. De jongen, die twaalf dagen in coma lag, lijdt aan geheugenverlies en doof is aan zijn linkeroor, is teleurgesteld in Bunskoek. “We hebben ons ernstig vergist in Daphne“, zei De Gruijl vrijdag in De Pers. Bunskoek zegt niets te weten van een claim.

Bunskoek vertelt vanaf haar vakantieadres: “Ik heb mijn verzekeraar geen opdracht gegeven geld bij die mensen weg te halen. Maar wij hoeven nou ook niet te doen alsof het een jongen uit de getto’s van Brazilië is die voor zijn moeder eten moest halen op zijn brommertje. Maar ja, als ze geen geld hebben, kunnen ze het niet betalen.

Het ongeluk gebeurde vorig jaar toen Bunskoek de man, die onverzekerd op een brommer reed, niet tijdig opmerkte toen ze de A10 opdraaide. Al snel werd duidelijk dat Bunskoek geen blaam trof. De jongen zou door rood zijn gereden.

De jongen zegt netto 600 euro per maand te verdienen. Daar gaat echter nog de telefoonrekening en het sportschoolabonnement vanaf. “Ik kan dit niet betalen.

Sylvia, de moeder van het slachtoffer, vertelt dat Bunskoek drie keer op bezoek kwam in het ziekenhuis, waar de jongen lag. “Wij hebben als mensen met elkaar gepraat. Wij hebben dit allebei niet gewild. Daphne bood zelfs haar hulp aan, maar nu blijkt dat het allemaal schijn is geweest. Dat beeld raak je nooit meer kwijt.

Een videointerview van De Pers met het slachtoffer is via internet te bekijken.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen