Feyenoord – Chelsea vanavond op Nederland 3

Feyenoord-Chelsea is woensdagavond live te zien bij NOS Studio Sport op Nederland 3. Oorspronkelijk zou alleen een samenvatting van de wedstrijd te zien zijn, maar nu is besloten de gehele wedstrijd uit te zenden. De uitzending van de NOS begint om 19.00 uur en wordt gepresenteerd door Toine van Peperstraten en Youri Mulder. Door de ingelaste uitzending is vanavond de programmering van Nederland 3 gewijzigd. Het NOS Tourjournaal wordt later uitgezonden.

De programma’s Costa, NOS Tourjournaal, UR en Veronica Mars moeten plaatsmaken voor de wedstrijd. Het NOS Tourjournaal wordt na de nabeschouwing van de wedstrijd, rond 21.05 uur, alsnog uitgezonden.

In verband met de tv-uitzending begint de wedstrijd Feyenoord – Chelsea woensdag om 19.05 uur, vijf minuten later dan aangekondigd. Inmiddels zijn al ruim 40.000 kaarten voor het duel verkocht. Vorig jaar kwam Chelsea ook naar Rotterdam, het elftal van manager José Mourinho en oud-Feyenoorder Salomon Kalou won toen met 0-1.

RTL 7 kondigde dinsdag ook aan op dezelfde avond een vriendschappelijke voetbalwedstrijd in te lassen. Het duel Glasgow Rangers – Ajax werd dinsdag- avond door 604.000 mensen bekeken.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen