Peter R. de Vries druk bezig met eigen talkshow

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries is druk bezig met het ontwikkelen van zijn eigen talkshow voor SBS 6. “We hebben inmiddels een pilot opgenomen. Die ging voortreffelijk“, laat De Vries weten in de talkshow van Robert Jensen. De Vries kan zich vinden in de omschrijving van een ‘mannentalkshow’. “Het is een talkshow die ook gaat over misdaad, maar zeker niet alleen. Verder sport, daar weet ik veel van. Wij zullen het meer met voetbal doen, dat soort sporten. Nieuws, media. Allemaal dat soort onderwerpen.

De Vries vond het maken van de pilot-aflevering met Edwin Evers, Barbara Barend en Peter Plasman ‘ontzettend leuk’. “Het was ontzettend lachen. De pilot is opgenomen en iedereen was daar enthousiast over. Het gaat nu besproken worden en als het doorgaat gaat zal dat na de zomer zijn.

Talkshowhost Robert Jensen twijfelt aan de capaciteiten van Peter R. de Vries als talkshowpresentator. “Ik denk dat jij dat dus niet kan“, liet Jensen De Vries weten. “Peter, ik vind jou een aardige vent, maar dat kan je niet. Je kan geen talkshow. Ik weet niet of dat jouw kracht is.” De Vries: “Daar vergis je je in. Je bent wel bang, he?

Jensen noemt De Vries ‘de beste misdaadjournalist ter wereld’, “maar ik denk in ge- sprekken enzo kan jij wat kil zijn“. De Vries reageert: “Ik denk dat jouw beoordelings- vermogen wat te kort schiet. En als je nou nog even doorgaat, programmeren we het op hetzelfde tijdstip dat jij het ook uitzendt en dan is het met jou gauw gebeurd.

Jensen: “Misschien als je me laat omleggen, maar anders niet hoor. Ik durft het aan.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen