Modellenbureau neemt Harry Klooster Casting over

Modellenbureau A.F.T. group heeft het gerenommeerde castingbureau Harry Klooster Casting overgenomen. Dat laat een woordvoerder van A.F.T. weten. Het modellenbureau breidt hiermee zijn werkveld aanzienlijk uit. Naast het aan- bieden van modellen voor commercials en printadvertenties is het bedrijf nu ook actief in het werkveld van Harry Klooster Casting: talenten voor televisie en drama. Beide bureaus blijven onder hun eigen naam werken om herkenbaarheid in de markt te verzekeren.

Harry Klooster Casting heeft meer dan vijftien jaar ervaring met het aanbieden van talenten voor soaps en dramaseries als Goede Tijden, Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen, Rozengeur en Wodkalime en het in Argentinië opgenomen Julia’s Tango (foto). Ook verzorgt het bureau de complete casting voor filmproductiemaatschappijen en commercials van onder andere Albert Heijn, Heineken, Unox en Hans Anders.

Jan-Pieter C. Roozen, directeur en eigenaar van A.F.T. group: “We zijn heel blij dat de teams van A.F.T. Modellen Casting Bureau en Harry Klooster Casting hun krachten hebben gebundeld. Allebei zijn gevestigde spelers in hun werkveld en bekende namen voor iedereen in Nederland die met modellen of acteurs werkt. Ik zie er naar uit om onze klanten in de toekomst talenten voor de volle breedte van print, commercials en televisie te kunnen aanbieden en ik weet zeker dat ze al snel even enthousiast over de samenwerking tussen de twee bureaus zullen zijn als wij.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen