980.000 kijkers voor Dancing with the Stars

Geplaatst op Sun 08 Apr 2007 om 11:33


De kijkcijfers van zaterdag 7 april 2007 (SKO)

Dancing with the Stars (RTL4, 20:00) – De nieuwe reeks van het programma Dancing with the Stars ging vorige week zaterdag goed van start met 1,2 miljoen kijkers. Een dag later trok de resultshow met het eerste live-optreden van Frans Bauer sinds geruime tijd 703.000 kijkers. De tweede zaterdagshow werd gisteren door 980.000 kijkers (madl: 15.5%) bekeken. De grootste concurrenten bleken Paul de Leeuw met Mooi! Weer De Leeuw (1.949.000 kijkers) op Nederland 1 en Wegmisbruikers (891.000 kijkers).

Dancing with the Stars-presentator Ron Brandsteder kwam deze week in het nieuws, toen De Telegraaf meldde dat hij Jan Paparazzi zou hebben bereikt. Paparazzi belt in de ochtendshow Kicken Wordt Wakker! op Radio Veronica diverse sterren wakker om hun mening te vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Ron werd er niet blij van… “Ron vond dat ik hem lastig viel. Hij zei dat hij me, de eerstvolgende keer dat hij me ziet, een ‘knal voor mijn vervelende kop’ zou geven. Jammer zo’n reactie. Ik bel hem voor het eerst sinds twee jaar weer om te vragen hoe het gaat. Meer niet.” De knalrode bank van talkshow Jensen! heeft hij voorgoed verlaten. “Ik zat daar als een soort bliksemafleider. Robert stelde de brutale vragen; ik stelde de gasten op hun gemak. Een prachtige rol, maar uiteindelijk wilde ik terug naar mijn echte passie: radio. Ik mis Robert trouwens wel. We hebben tien jaar samengewerkt.

So you wannabe a popstar? (SBS6, 21:53) – Jochem van Gelder werd zaterdag door het publiek naar huis gestemd in So you wannabe a popstar?, dat door 832.000 kijkers (madl: 12.9%) bekeken werd. “De afvalrace was tussen het lekkertje van SBS6, Viktor Brand, en de christelijke Jochem van Gelder. Hierbij had Viktor duidelijk het voordeel van het thuispubliek want presentatrice Nance was duidelijk voor de mooie jongen“, schrijft De Telegraaf. Nu Van Gelder is weggestemd, loopt hij een aardig zakcentje mis. De deelnemers aan het programma krijgen namelijk een vergoeding voor hun deelname. “Ik denk dat dat totaal onbelangrijk is“, vertelt deelnemer Geert Hoes in Weekend. “We verdienen met So you wannabe a popstar? allemaal iets leuks, en ik denk dat we daar heel erg blij mee mogen zijn. Sterren dansen op het IJs was ook heel erg leuk, echt een superervaring. Dit wordt weer hetzelfde.

Close to home (NET5, 20:29) – De 46-jarige acteur David James Elliott is in de Amerikaanse serie Close to home te zien als de zelfverzekerde hulpofficier van Justitie James Conlon, die nieuwe baas van Annabelle Chase (Jennifer Finnigan). “James zorgt met zijn New Yorkse opvattingen voor heel wat opschudding. Het is een leuke en uitdagende rol“, aldus David in Televizier. David werd door producent Jerry Bruckheimer, ook de man achter CSI, gebeld toen hij op de golfbaan stond. “Hij vroeg: ‘Is dit personage iets voor jou?’ en ik antwoordde: ‘Momentje, ik maak eerst even deze hole af’. Twee minuten later belde ik terug. Ik bedoel: een rol in een Bruckheimer-serie ga je niet afslaan!” De ouders van David vonden het maar niets dat hun zoon wilde acteren. “Ze betaalden alleen mijn studie, de rest moest ik zelf doen. Dat heb ik geweten. Ik heb nog nooit zo vaak honger gehad.” De Amerikaanse misdaadserie Close to home trok zaterdag 323.000 kijkers (madl: 5.0%).

De afbeelding “http://home.planet.nl/~will1856/Mediakrant/kijkcijfersgroot.JPG�? kan niet vertoond worden, omdat ze fouten bevat.Top 15
01. Mooi! Weer De Leeuw (Ned1) 1.949.000
02. Journaal 20:00 (Ned1) 1.768.000
03. Kassa (Ned1) 1.357.000
04. Kinderen geen bezwaar (Ned1) 1.186.000
05. Half acht nieuws (RTL4) 1.143.000

06. Lotto Weekend Miljonairs (RTL4) 1.092.000
07. Koefnoen (Ned1) 1.022.000
08. Groeten terug (SBS6) 981.000
09. Dancing with the Stars (RTL4) 980.000
10. Journaal 18:00 (Ned1) 920.000

11. De wedstrijden (Tien) 919.000
12. Wegmisbruikers (SBS6) 891.000
13. So you wannabe a popstar? (SBS6) 891.000
14. Hart van Nederland (SBS6) 813.000
15. Eigen huis en tuin (RTL4) 775.000

Marktaandelen 18:00 / 24:00
1. Ned1 / 19.6%
2. RTL4 / 15.3%
3. SBS6 / 11.5%
4. Ned2 / 6.8%
5. Tien / 5.6%
6. NET5 / 5.6%
7. Vero / 5.0%
8. RTL7 / 4.6%
9. RTL5 / 4.4%
10. Ned3 / 4.1%
11. Discov / 0.8%
12. N.geog / 0.7%
13. Eurosp / 0.6%
14. TMF / 0.5%
15. Nick / 0.3%

Marktaandelen per zendergroep
1. Publieke Omroep 30,5%
2. RTL Nederland 24,3%
3. SBS Groep 22,1%

(Bron: StichtingKijkOnderzoek)
77 Reacties op “980.000 kijkers voor Dancing with the Stars”


 1. mari

  ned1 weer op kop
  campingzender en rtl zakken in

 2. Thom

  je kan nu wel zeggen dat So you Wannabe a Popster geen klapper is voor SBS6. Maar ook DWTS zakt naar beneden. Volgens mij wil nederland weer eens iets verfrissend dan die BN’er shows. Lotto Weekend Miljonairs doet het wel weer goed, net zoals Paul de Leeuw en Kinderen geen bezwaar. wanneer is de laatste aflevering van Mooi! weer de leeuw?

 3. Kamperen op 4

  Dancing With The Stars op 20-49 heeft 4,6/11,9. Groeten Terug heeft 6,3/15,1. Campinglife heeft 4,7/20,5. RTL4 is definitief de campingzender!!!

 4. Leo

  Mooie cijfers voor de ‘light’-versie van SYWAP gister!

  Sowieso een mooie avond voor SBS, want ook Groeten Terug is natuurlijk een hit.

  Iedereen gooit alle zenders namelijk op één hoop, maar vergeet niet dat SBS6 gewoon een kleinere zender is, en veel minder budget heeft dan RTL4!

 5. Hans

  Paul de Leeuw 2.000.000 kijkers. Jack Spijkerman 273.000. Het getal Tien Jack, ik krijg het getal Tien door…

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/004957.html

  Ze had gelijk.

 6. joost

  wat hilarisch van dwts

 7. Tim

  Volgens mij wordt het tijd voor nieuwe programma’s op zaterdagavond…en wel zonder sterren. Het lijkt wel of ze bij Rtl4 en sbs6 geen creativiteit meer hebben….

 8. Martijnjdd

  Ai, dat is het zoveelste product van RTL4 dat dit seizoen onder het miljoen duikelt.

  Nieuwe programma’s als: Je echte leeftijd, De opvolger, Gelukkig je bent er en Dancing on ice werden geschrapt of verplaatst vanwege de lage kijkcijfers.
  Zojuist opgestarte programma’s als: De weg naar Fame, Wie wordt de man van Froukje en Voor de rest van je leven stuiteren ook op een flop aan.
  The X-Factor bleef verre van de Idols-cijfers (zelfs de finale wist nog geen 2 miljoen kijkers te boeien) en ook GTST staat dit seizoen onder druk.
  Weinig kijkers waren geïnteresseerd in de 40ste herhaling van Baantjer onder de naam “Classics” en de enige succesvolle avond ging op de schop.
  Na gisteren komt daar dus ook Dancing with the stars bij die ook geen miljoen kijkers weet te halen. Geen flop, maar ook geen RTL4-waardige cijfers.

  Vrolijk Pasen Fons!

 9. Simone

  (Youp in NRC)

  Zieke Fons

  Worden al die sneue belspelletjesspelers belazerd? Fons van Westerloo, de pooier die ooit de harde porno officieel op de Nederlandse beeldbuis introduceerde, had onlangs twee gevallen van fraude op een van zijn zendertjes ontdekt. Twee! Dan heeft hij waarschijnlijk een halve minuut gekeken. Elke normale boerenhork die tien minuten naar die onzin kijkt ziet één grote criminele organisatie, die de boel grootschalig besodemietert. Dementen, analfabeten en goedgelovige kinderen tuinen in deze onzin en worden massaal verlost van hun laatste spaarcentjes. Dit meestal bij een woekeraar geleende geld stoppen ze in de varkens van de belspelletjesmaffia.

  Zieke Fons vertelde vorige week dat hij de door hem geconstateerde fraude niet langer pikt en dat hij producent Endemol keihard zou gaan aanpakken. Sterker nog: hij dreigde te stoppen met die ranzige oplichterij!! Ja Fons houdt van grote woorden. Inmiddels hebben ze hun geschil bijgelegd. Endemol houdt zich voortaan echt aan de belspelletjescode en zal de zaak niet meer flessen. Heerlijk woord: belspelletjescode.

  Mag je stellen dat die commerciële omroepen criminele organisaties zijn? Ja, dat mag je stellen. Dus je zou kunnen zeggen dat Fons van Westerloo leiding geeft aan een criminele organisatie? Ja, dat kan je keihard roepen. Maar als RTL of Fons zelf je na deze beschuldiging voor het gerecht daagt dan verlies je het? Ik denk het wel. Ik vrees dat je dan wordt veroordeeld wegens smaad en dat je een schadevergoeding aan de oplichters moet betalen.

  Het leuke is dan wel dat er in alle kranten staat dat hij geen oplichter is, terwijl het hele Nederlandse volk weet dat hij het wel is. Een heel vies, ranzig oplichtertje zelfs. Sterker nog: Fons weet het zelf ook. Dag en nacht weet hij het. Overdag tilt hij allerhande kneuzen door ze voor te spiegelen dat ze gemakkelijk geld kunnen winnen en ’s nachts tilt hij allemaal eenzame mannen die dronken worstelen met hun erectie. Die mogen ook weer bellen of sms’en voor heel veel geld.

  Of ik het zou durven? Of ik Fons van Westerloo, John de Mol en meer van dat soort gajes oplichters zou durven noemen? Ja, ik zou het wel durven, maar ik vind het een beetje zonde van mijn tijd. Iedereen weet het al en iedereen weet het al jaren. Het is handiger om te zeggen dat dit soort geen oplichter is. Gewoon in de krant schrijven dat John de Mol en Fons van Westerloo geen oplichters zijn. Stel dat zij dit lezen dan denken ze zelf: Maar dat zijn we toch wel? We zijn alleen hele slimme oplichters, die binnen de mazen van de wet opereren. Maar we zijn het al jaren. Alleen mag een ander het officieel niet zeggen. Je mag ons van de rechter geen crimineel noemen, maar we zijn het in hart en nieren. Daarbij zijn we ook nog hele smakeloze oplichters.

  Dus iemand die bij Talpa, SBS of RTL werkt is crimineel? Ja. Je mag het niet zeggen, maar het antwoord is ja. En dat weten ze zelf ook. Alles wat bij die zenders werkt weet dat ze onderdeel uitmaken van een club criminelen. Je houdt die gedachte stil in je hoofd, fluistert hem hooguit op een zwak moment tegen je geliefde, maar je gaat niet hardop in de kroeg roepen: „Ik werk voor een club laaienlichters!? Dus als je morgen een Talpatype tegenkomt dan ga je dat zeggen? Nee, dat zeg je niet. Dat weet diegene zelf wel.

  Bijna niemand zegt tegen mij dat ik te dik ben, terwijl ik dat zelf heel goed weet. Iedere ochtend denk ik in de badkamerspiegel: zuip nou toch eens wat minder. Breng die kop weer terug naar ooit! En zo denken de Johnnen, Fonsen en andere oplichters iedere ochtend: ik ga weer een hele dag legaal frauderen en sneue mensen besodemieteren. Dat zeggen ze aan het ontbijt niet tegen hun geliefden. Die weten dat ook al lang. Dat zijn zaken die je niet meer bespreekt. Daar discussieerde je vroeger over. Nu is de commerciële gedachte: als ik ze niet til dan tilt een ander ze, dus laat mij ze maar tillen. Zo simpel is het.

  Youp van ’t Hek

 10. jelmar

  Kassa heeft ondanks dat ze er paar minuten eruit moesten omdat het geluid het niet deed toch hoog gescoord.

 11. Almere Buiten

  F1 was geweldig ik denk dat het richting 1 miljoen heeft gescoord met hh erbij. 700.000 voor live uitzending en 300.000 hh!!!!!. Ronde van vlaandren zal ook wel hoog scoren op ned1. iedereen zit er klaar voor. Sport is voor alle zenders heeeeel belangrijk zonder sport geen zender. kijk maar naar net5 en veronica.

 12. joost

  moet zijn = campingzendeik.

 13. [dannyºlinkers).nl

  Het word steeds dramatischer voor RTL4… Nog steeds een redelijke voorsprong op SBS6, maar als het zo doorgaat dan is die voorsprong snel geslonken. Net als in de Eredivisie PSV Ajax steeds dichterbij ziet komen…
  Bart in ‘t Hout en Fons van Westerloo zijn niet bepaald knallend bezig…

 14. Tjedde

  De commerciele zenders moeten een zender sluiten en de successen daarvan herverdelen over de 2 overgebleven zenders. Het maakt de versnippering minder en daarmee kunnen zij hun reclame inkomsten consolideren.

  Zoals het nu gaat mete deze zenders graven ze voor al hun zenders een graf.

  Hoewel ik altijd kritisch ben geweest naar Talpa/tien denk ik dat de teloorgang van meerdere zenders van de commerciele omroepen wel te danken is aan Talpa.

  Voorlopig zien de prognoses voor de komende tijd er voor de zenders niet goed uit. Volgens kenners word het een warme lange zomer en dat is funest voor de omroepen.

 15. Anonymous

  Ai, die column van YOUP zal Fons pijn doen.

  Iemand die zo graag ‘boven de partijen’ wil zijn, wordt zo afgemaakt.
  Terecht.
  Het wordt tijd dat hij een keer ontmaskerd wordt.

 16. Michael*

  @Almere Buiten

  RTL5 heeft ook geen sport in z’n pakket zitten, maar doet het altijd weer redelijk tot goed (muv: de zaterdag)

  @Dannylinkers

  Wanneer waren Fons & Bart “meer KUT in” in ‘t Hout dan wel knallend bezig? Kan het me niet bepaald herinneren :?

 17. Thom

  Nieuwe serie Las Vegas vanaf 21 april!

 18. Michael*

  @Tjedde

  Helemaal mee eens!
  De idee waar ik de heletijd al om pleit, de tvmarkt is gewoon te overbevolkt.

 19. Almere Buiten

  Moet je voorstellen als RTL5 sport heb dan worden ze de grootste zender van nederland.

 20. [MikE]

  Ik erger me altijd zo ontzettend aan die ‘gooische’ You van ‘t Hek!! Wat een ongeloofelijke loser is dat zeg!

 21. Kerkelanden

  Fons gaat namens RTL na Pasen een mededeling doen.

  Iedereen verwacht hier dat t over het functioneren van de programmaleiding/ Bart in t Hout gaat.

  Stay tuned…

 22. johan b.

  Vanavond de finale van “Het Zesde Zintuig”. De 7e aflevering dus de finale. Een reeks die begon met rond de 800.000 kijkers en afgelopen week de 1,5 miljoen kijkers bereikte. Dus zeer benieuwd hoeveel de finale, die vanavond trouwens al om 21.00u begint, gaat halen. In een poll scoorde Liesbeth trouwens 70%. En hoewel niet gepland komt er wellicht een tweede reeks. Wie weet met BN’ers als Char, Jomanda e.d. gasten.

 23. johan b.

  Kerkelanden, dus Hilversum, zou ook over Tien kunnen gaan? Hoe dan ook, ik ga nu lekker genieten van het fraaie weer. Te mooi weer om binnen te blijven.

 24. Theo

  Alweer DIE column van misselijke Youpje
  Nogmaals er is maar 1 crimineel en dat is Youp zelf.
  Zakken vullen met kaartjes van 35 euri en vervolgens een voorstelling van een uurtje doen, zodat meneer de zaal 2x kan vullen op een avond, dat is pas crimineel!!
  En dat durft tekeer te gaan tegen graaiers en zakkenvullers.
  Zo’n lul moet toch nooit meer in de spiegel durven kijken :?
  Telefoonspelletjes boycotten helemaal mee eens, maar bovenaan m’n lijstje staat toch eerst hypocriet salonsocialistje Youp.

 25. Simon

  Pijnlijk lage cijfers voor DWTS!

 26. [dannyºlinkers).nl

  @Michael*:
  Oh nee, dat is waar ook…

 27. Craig

  Gewoon kappen nou met dat sterren shit programma… iets is succesvol op RTL en SBS kopieert de forumule en melkt het zodanig uit dat mensen het gewoon zat worden.

 28. Theo

  @Mediacourant

  Sinds wanneer moeten mijn posten op authorisatie wachten?? :?

 29. Craig

  Sinds je zoveel spamt. ;)

 30. Tjedde

  Er is niemand meer die nog waarde hecht aan de mening van Youp laat staat dat iemand Youp nog serieus neemt. Zelfs zijn koters lachen dit beddenpissertje in zijn gezicht uit.

  Youp moet de waarheid onder ogen zien. Het tijdperk Youp is gewoon voorbij. Jammer dat de hele wereld dat al weet en daar zo mee omgaat, behalve Youp. Het is gewoon pathetisch

 31. Tjedde

  @Theo

  Misschien vanwege je werkzaamheden op een belendend log :lol:

 32. Robin

  Aha…

 33. mari

  waneer komt er weer eens een programma met sterren

 34. [dannyºlinkers).nl - mediaservice vernieuwd

  @mari:
  Hoef je niet lang op te wachten denk ik…
  Maar er lopen toch al een stuk of 3 “ster” – programma’s op de Nederlandse Commerciele Zenders????

 35. mari

  @danny

  dit was een geintje

 36. Theo

  @Craig & Tjedde

  Yeah sure :lol:

 37. [dannyºlinkers).nl - mediaservice vernieuwd

  @mari
  Dacht ik al :lol:

 38. Thomas

  Ook gister avond was er weer helemaal niets op de televisie, behalve Nip/Tuck, wat ook maar enigsinds de moeite waard was om te kijken.

  Regelrechte armoede…

 39. Chiel

  101 sterren weer strak en Stom, Stommer Stomt waren toch echt de moeite waard hoor! “Wil je écht wat stoms zien? blijf dan kijken!” Top tv! :)

 40. Theo

  @Chiel

  Jaja maar wel stiekum alles opnemen he. :P

 41. Henk Jan

  Net5 gaat weer lekker! Nip/Tuck terug op de buis EN HOE! 333.000 kijkers! Bij Net5 en Veronica trok deze hitserie nog geen 100.000 kijkers! De VPRO is dus erg slim bezig en breekt nu kijkcijferrecords (voor VPRO-programma’s dan)! :-)

 42. Frits

  Mongole Paultje scoort weer lekker, erg vreemd. :? Gisterenavond zelf naar Koppensnellers, Groeten terug en De Wedstrijden gekeken. Vanavond gaat Praatjesmakers weer van start, weet ik in ieder geval al wat ik niet ga kijken, maar voor bejaard, lager opgeleid en pedofiel Nederland is het vanavond weer feest. Ik gok op een 1.5 miljoen kijkers.

 43. Chiel

  Q: Jaja maar wel stiekum alles opnemen he.

  Heb ik ook NOOIT ontkend. De E entartainment 101 series zijn altijd erg leuk en grappig (vanavond meest memorabele jaren 90 fragmenten). En Stom, stommer, stoms is ge-ni-aal! Nee, dat niet… Maar wel vermakelijke tv.

  – boom valt op auto – motor door hek – brandende motor – boom valt op huis – man op loopband, neerstortende parasailer, neerstortende motorrijder
  – instortend dak, bijtende alligator- sneeuwscooter gaat onderuit – instortend bouwwerk.

  Énig! Niet de beste 18 minuten tv van deze week; wél leuk! En beter dan sterren die weet ik veel wat doen :)

 44. kraan

  Frits, weer aan het generaliseren jongen? Ik, hbo opgeleid, nog geen veertig en absoluut geen pedofiel gaat vanavond weer eens lekker naar praatjesmakers kijken. En laat dat “gemongool” nou eens achterwege. Ik werk dagelijks met deze medemensen en ik heb echt de indruk (na al die maanden jouw posts gelezen te hebben) dat het verstandelijk/sociale/emotionele vermogen van deze mensen hoger is dan de jouwe.

 45. rtl * nl

  Kerkelanden (post 21)
  Wees eens wat specifieker?!

 46. Misses.

  Gelukkig dat die Jan Paparazzi weg is. Hij zei geen woord! Zo kan ik ook wel m’n geld verdienen: een aantal keren per week een paar uur met m’n luie kont op de bank zitten, voor me uit te staren ..

 47. Misses.

  Trouwens. SYWAP is vet leuk. Vind ik. Dus 800.000 is wel weinig. Zelfs naar Dancing With The Stars (!) kijken meer mensen, wat een vet saai, oud en ongezellig programma is. Maar Viktor zit er lekker nog iiiiinnnnnn

 48. Bastiaan

  @mari, Campingzender en SBS6 zakken in.

 49. Dayslover

  Wat een domper het vertrek van FABIENNE :(

 50. Chiel

  Deed die mee dan?! :lol:

 51. Tjedde

  Grumpy old women op Net5 is ook erg leuk

 52. Tjedde

  Eilandgasten was ook erg sterk

 53. Tjedde

  Wat een enorme trut die Irene Moors om steeds de naam van Marchien van “Het zesde zintuig” fout te zeggen in life and cooking.
  Ik heb nog nooit zo een talentloos wijf gezien als Irene Moors.

 54. Jeffrey

  Jij bent fan van toverkollen Tjedde? Het nationaal verkeersexamen is in mijn ogen ook maar een aanfluiting. Hoe lang kan je een examen rekken vraag ik me dan af…

 55. Chiel

  Q: Wat een enorme trut die Irene Moors om steeds de naam van Marchien van “Het zesde zintuig? fout te zeggen in life and cooking.

  Heeft Marchien het niet verbeterd dan? Dan is het gewoon Machien’s schuld!

  Q: Ik heb nog nooit zo een talentloos wijf gezien als Irene Moors.
  Ja, nou… een naam verkeerd uitspreken, dán ben je echt talentloos. Doet Mathijs van Nieuwkerk (ik noem maar iemand) nooit :?

 56. Almere Buiten

  ik had meer verwacht van de Davis Cup.

 57. Coco

  Een domper voor SYWBAP, want het is eigenlijk best leuk, met het hele foute felle decor en Bners zoals Nawijn, het blijft lachen geblazen. Ik hoop dat de kijkcijfers weer een beetje omhoog schieten, aan DWTS zal het niet liggen :) Nee, Paultje blijft verbazingwekkend goed scoren, en Koefnoen zat eindelijk ook weer eens tegen het miljoen aan, terwijl ze de laatste tijd echt niet grappig zijn.

 58. Tjedde

  @Chiel

  Heeft Marchien het niet verbeterd dan? Dan is het gewoon Machien’s schuld!

  Ja hoor Marchien verbeterde Irene wel een keer of 15, dus Irene Moors is gewoon een domme trut.

  Ja, nou… een naam verkeerd uitspreken, dán ben je echt talentloos.

  Wel als het telkens gebeurd en niet alleen bij Marchien en ja Moors heeft geen talent. Voor kinderproggies was ze wel leuk, maar dat is zij inmiddels wel ontgroeit.

  Doet Mathijs van Nieuwkerk (ik noem maar iemand) nooit

  Sterker nog iedereen doet het wel eens, maar zovaak als Moors heb ik iemand nog nooit zien blunderen. Zelfs Boshard ergerde zich daaraan zoals te zien was.

 59. Almere Buiten

  Hulde voor Doornbos tweede!!!!!!!!!!!!!!!!! op naar de winst en volgend jaar de F1 Bij Renault!!!!!!!!

 60. Tjedde

  Who the fuck is Doornbos?

 61. Almere Buiten

  Coureur in de champ car en heeft in de F1 gereden en wordt onze beste coureur.

 62. Chiel

  @ Tjedde, je vond Irene al slecht, en nu nóg slechter. Oké. Nu is ze dus officeel een domme trut. Ik snap niet dat je ‘r nog naar kijkt!

 63. Tjedde

  @Almere Buiten

  o dat zegt mij niets, kijken naar rondrijdende autootjes is zo dom.

 64. Theo

  Leuke spontane talentvolle meid die Irene Moors, helemaal nix mis mee.

 65. Tjedde

  @Chiel

  Ik heb nog nooit iets over Moors gezegd, maar het is gewoon een domme trut, zonder talent. Dat kun je alleen beoordelen als je vaker kijkt.

 66. [dannyºlinkers).nl - vrolijk pasen!

  @Tjedde:
  Helemaal niet. Ik vind Irene Moors juist een goede presentatrice. En oh ja… ik kijk vaker.

 67. Chiel

  Ik vind het goed zo Tjedde. *zucht*

 68. Tjedde

  @Chiel

  Waarom een zucht Chiel ?
  Is er iets mis met mijn antwoord?

 69. kerkelanden

  Ik kan bevestigen dat Fons en Bart deze Pasen bij elkaar zijn om de kijkcijfer-crisis op RTL4 te bespreken…

  Stay tuned.

 70. Chiel

  RTL heeft nu wel een promo met ALLE flops bij elkaar :) Wat zullen ze trots zijn ;)

 71. Martijnjdd

  @kerkelanden: Die kijkcijfercrisis is al weken (zo n iet maanden) aan de gang en dan gaan ze uitgerekend met Pasen besprekingen houden. Klinkt mij niet echt logisch in de oren.

 72. Almere Buiten

  Grijpstra en de gier
  CSI
  Standoff
  Shark

  zijn zeker geen Flop!!!!!!!!!!

 73. Chiel

  Het leek me duidelijk dat ik ‘de man van froukje’ ‘brothers & sisters’ ‘de weg naar fame’ en ‘voor de rest van je leven’ bedoelde…

 74. Theo

  @Almere Buiten
  Het ging over de nieuwe produkties van RTL.
  CSI & G&dG zijn niet nieuw, en Standoff heeft ook niet echt een topscore, van Shark waren de cijfers erg wisselend, bovendien hebben we het hier gewoon over aangekochte series.
  De Nederlandse produkties zijn allemaal stuk voor stuk flops.
  Gelukkig je bent er, Hoe mooi is jouw straat, Fame, Froukje, Dancing on Ice, opvolger gezocht, Voor de rest van je leven, Brothers & Sisters.
  Alleen X-Factor heeft het matig tot redelijk gedaan.

 75. Theo

  Ze zijn wakker bij SKO :D

 76. Mike

  @ Theo. X Factor matig? Anderhalf miljoen kijkers is gewoon een erg goed scorend programma hoor. Vergelijken met Idols heeft geen zin want dat was gewoon een kijkcijferkraker.

  Verder is alles wat RTL 4 introduceert behoorlijk aan het floppen. Daar is geen ontkennen aan. De tijd dat alles wat RTL 4 uitzendt meer dan een miljoen kijkers scoort is voorbij. De kijker straft belachelijke programma’s als Wie wordt de man van Froukje? en Voor de rest van je leven direct af.

 77. Tjedde

  Dat nationale verkeersexamen is ook een behoorlijke aanfluiting met zulke lage kijkcijfers hoor.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.