Jet Sol: ‘Presentatie House Vision een cadeautje’

Jet Sol noemt het ‘een cadeautje’ dat zij Quinty Trustfull tijdelijk mag vervangen als presentatrice van het RTL 4-programma House Vision. Trustfull doet mee aan Dancing on Ice en heeft daarom weinig tijd voor overige werkzaamheden voor tv. “De opnames van My first home waren net afgerond. Na één dag uitslapen dacht ik ’toch wel lekker dat draaien’ en voordat ik het helemaal besefte, zat ik al een paar dagen in Tsjechië“, vertelt Jet Sol in De Telegraaf. Sol verheugd zich op de uitstapjes naar Turkije en Spanje.

Elke vrijdag is het spannend voor de presentatrice. Als Quinty uit de ijsshow wordt gestemd, is het over voor Jet. “Er zijn wel afspraken over gemaakt, maar ik kan me goed voorstellen dat Quinty haar programma meteen terug wil. Dan doe ik rustig een stapje opzij. Ik zie elk gedraaid item als een geschenk.

Sol is zelf niet gevraagd voor Dancing on Ice. “Ik ben wel gepolst door SBS, maar uit loyaliteit naar RTL heb ik het niet gedaan. En, hallo, ik ben Indo, ik dúrf niet eens te schaatsen. Ik vind John Williams echt een held. Vandaag ga ik even bij ze kijken. Maar ik ben als de dood dat ze vragen of ik het ijs op wil gaan.

De komende afleveringen van House vision wordt John Williams vervangen door Tim Immers. Afleveringen van Jetsetters met Stella Gommans en Campinglife met Sander Janson waren al afgerond voordat Dancing on Ice begon. Marilou le Grand weet haar schaatsavontuur te combineren met de opnames voor Yacht Vision.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen