Fragment RTL Boulevard hele wereld over

Geplaatst op Wed 06 Dec 2006 om 8:39

Het fragment van RTL Boulevard waarin acteur Eddie Murphy verklaart niet langer samen te zijn met Mel B is de hele wereld over gegaan. “In al die jaren is het gewoon de eerste keer dat gewoon echt de hele wereld iets opvraagt“, aldus Albert Verlinde. De telefoon stond roodgloeiend bij de redactie van de dagelijkse show- rubriek op RTL 4. “We konden bijna dit programma niet maken, omdat we van alle kanten gebeld werden.

De primeur van RTL Boulevard behaalde zelfs de voorpagina van de populaire Britse krant The Sun. “Dat zijn dus gewoon onze teksten van maandagavond. Internationaal is dat opgepikt. We worden regelmatig genoemd. RTL Boulevard of ‘Dutch TV Show’, vind ik ook leuk”, liet entertainmentdeskundige Verlinde weten.

Oorspronkelijk zou een verslaggever van RTL Boulevard met Eddie Murphy praten over zijn nieuwe film Dramgirls. “De filmmaatschappij is echt in paniek op dit moment, want we gingen daar natuurlijk naartoe voor de film Dreamgirls. Dat is een fantastische film. Maar ja, als Eddie Murphy dit opeens vertelt, dan zenden we dat uit.

Eddie Murphy meldde in de uitzending van RTL Boulevard maandagavond dat hij zelfs niet zeker weet of het kind dat Mel B verwacht, wel van hem is. “We zijn niet meer bij elkaar. En we weten pas na het bloedonderzoek van wie het kind is“, aldus Murphy.
13 Reacties op “Fragment RTL Boulevard hele wereld over”


 1. Coco

  Wat een ophef zeg, het de bewuste aflevering gezien, en het leek wel of Eddy Murphy de verslaggever in de zeik nam, iig was het niet duidelijk of hij nou serieus was of niet, maar goed leuk voor Blvd die publiciteit!!!

 2. Coco

  Ok ik heb even gekeken en het nieuws wordt overal overgenomen, dus wellicht is het wel waar, in dat geval Chapeau BLVD!!!

 3. Chiel

  Leuk voor BLVD, na 5 jaar eindelijk een primeur over de hele wereld. En iedereen wil de beelden hebben :D

 4. Babs

  Tof voor het RTL blvd team maar waarom strijkt mr. Verlinde nu weer met de credits ? Het is zijn team die dit heeft geregeld (zoals altijd).

 5. Michael*

  En wanneer kunnen Shownieuws én Entertainment Live zo’n primeur tegemoet zien? :mrgreen:

 6. Chiel

  Q: Tof voor het RTL blvd team maar waarom strijkt mr. Verlinde nu weer met de credits ? Het is zijn team die dit heeft geregeld (zoals altijd).

  Albert gaf ook aan dat het lekker liep tussen de verslaggever en Eddy, en dat de verslaggever een etentje krijgt…

 7. Rene [van Gee]

  Boilevard is gewoon het programma van Verlinden, dan mag je ook met de eers strijken.

 8. Michael*

  @René

  Dat sowieso!
  Hoe idioot hij ook wel niet zich vaak gedraagd, hij doet het gewoon goed en dat mag ook wel eens gezegd worden :)

 9. Babs

  @Chiel – Dat staan niet in dit bericht. Maar als dat zo is, dan is dat sympathiek van hem.

 10. Simon

  ‘Oorspronkelijk zou een verslaggever van RTL Boulevard met Eddie Murphy praten over zijn nieuwe film Dramgirls.’

  Dramgirls :P

 11. Chiel

  Q: Dat staan niet in dit bericht. Maar als dat zo is, dan is dat sympathiek van hem.

  En ik heb het bericht niet gelezen, ik heb het immers al op TV gezien ;)

 12. Coco

  @Michael,
  Het is inderdaad een leuke primeur voor BLVD, maar Shownieuws heeft ook genoeg leuke primeurs gehad naar mijn mening, ik vond het geweldig dat ze Robbie Williams hadden gestrikt in bed met Ellemieke terwijl BLVD dacht hem exclusief te hebben, ok het heeft niet de wereldpers gehaald, maar was wel een leuke stunt. Over Entertainment live kan ik ook kort zijn, bagger!!! Ben blij dat het gaat verdwijnen :)

 13. [MikE]

  Content = king. Dat blijkt maar weer. Het is een natuurwet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.