‘Telegraaf gaat Entertainment Live sponsoren’

De Telegraaf gaat de showrubriek Entertainment Live sponsoren. Dat meldt Albert Verlinde op de website Sterrenstek, schrijft Zijonline.nl. Eerder deze week vertelde Verlinde in RTL Boulevard dat Entertainment Live zou stoppen in verband met teleurstellende kijkcijfers. Verlinde komt daar nu op terug. Volgens hem gaat De Telegraaf participeren in het slecht bekeken programma.

Belachelijk dat de Telegraaf een televisieprogramma gaat sponsoren waar geen hond naar kijkt“, aldus Verlinde. “Dat kunnen ze toch niet maken tegenover hun abonnees. En dat alleen maar omdat de directie van de Telegraaf blijkbaar niet wil dat hun hoofdredacteur van Privé Evert Santegoeds gezichtsverlies leidt.

Verlinde vervolgt: “In plaats van dat zij het abonneeprijs verlagen scheept de Telegraaf haar abonnees op met extra kosten. Dus wanneer ik het goed begrepen heb gaat Evert nu zijn eigen tv-programma betalen. Belachelijk allemaal. En geloof me wanneer ik zeg dat John de Mol niets lievers wil dan van dat programma af te zijn. Daar komt nog eens bij dat de Telegraaf een beursgenoteerd fonds is die verant- woording schuldig is aan haar aandeelhouders. Maar nee, de Telegraaf gaat geld in een slecht bekeken programma stoppen om het redden. Hoe ga je dit uitleggen?

Volgens Evert Santegoeds is er niets waar van het gerucht dat De Telegraaf zijn programma zou gaan sponsoren. “Het is een gerucht dat hij waarschijnlijk op de achterbank van zijn auto heeft verzonnen“, aldus Santegoeds bij Zijonline.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen