Gordon Ramsay zondag terug bij SBS 6

Topkok Gordon Ramsay gaat opnieuw op zoek naar een chef-kok die één van zijn restaurants kan runnen in het programma Gordon Ramsay: Gedonder in de Keuken, dat vanaf aanstaande zondag (15 oktober) wekelijks om 20.00 uur te zien is bij SBS 6. Twaalf kandidaten, die graag in de voetsporen willen treden van de perfectionistische chef-kok, gaan de strijd met elkaar aan in dit programma. Elke week valt er iemand af, totdat de winnaar overblijft die zijn eigen restaurant krijgt.

Gordon Ramsay is eigenaar van meerdere restaurants en in bezit van 7 Michelinsterren. “Toch wordt hij door velen verguisd door de meedogenloze wijze waarop hij zijn personeel aanpakt“, aldus een woordvoerder van SBS 6. “Ramsay scheldt ze de huid vol, beledigt ze, ontslaat ze voor een kleine misstap op staande voet en is onvermurwbaar. De twaalf kandidaten maken binnen no time kennis met enkele van de beruchte eigenschappen.

Naast ‘Gedonder in de keuken’, zendt SBS 6 vanaf maandag 16 oktober ook het programma Gordon Ramsay: Nog meer gedonder in de keuken uit. Dit programma wordt rond 23.35 uur uitgezonden en besteedt meer aandacht aan de gerechten die door de kandidaten bereid worden. De tirannieke kok gaat hierin ongegeneerd heftig tekeer tegen de kandidaten terwijl zij gerechten bereiden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen